True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Columbus guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Columbus at Easton, near Nordstrom in the New District at the corner of Worth Avenue and Fenlon Street, across from the Apple store. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Ocean Club Mitchell est le restaurant et Lounge américain moderne du célèbre restaurateur Cameron Mitchell. Situé à Easton Town Center, un centre commercial élégant accessible de l'aéroport international Port Columbus et du centre-ville de Columbus, Ocean Club Mitchell est un choix parfait pour un cocktail ou dîner, tous les jours de la semaine.
Le menu est classique et pourtant il y a une sensibilité moderne à la préparation qui comprend des plats légers, comme notre salade de crustacés "cobb" et sushis, ainsi que des articles plus indulgents comme notre tour de coquillages fumés, des steaks juteux et desserts décadents. Une destination en lui-même, le Mitchell's Ocean Club lounge propose des cocktails savamment préparés comme notre gimlet signature de concombre ou notre smoking berries & bubbles.
Une énergie vibrante, un menu impressionnant de fruits de mer et morceaux de steak de qualité, des cocktails, une carte des vins honorée Wine Spectator et une hospitalité vraiment authentique font de Mitchell's Ocean Club un endroit idéal.
Spécialisé dans le fumage lent depuis 1983, au coeur de la capitale. Autrefois connu comme le Yoho's BBQ Catering, puis le Holy Smoke BBQ, Barrel & Boar utilise des viandes lentement fumées pour créer un menu qui allie les saveur du Sud et du Midwest. Situé en Ohio dans les villes de Columbus, Gahanna et Newark.
Welcome to SOW Plated!SŌW Plated is a made-from-scratch restaurant concept built on a flavor-forward menu that rotates regularly allowing guests to experience local food and drink ingredients at the peak of freshness. Food celebrated in the most natural state possible.We have both indoor and outdoor (All-seasons, heated sun room) seating available.
Perched atop the Canopy by Hilton in Downtown Columbus, our rooftop offers breathtaking views complemented by two patios, each furnished with cozy fire pits and dining tables. Our menus celebrate Ohio and the Midwest’s local bounty, crafting creative New American Cuisine. Executive Chef Jonathan Olson collaborates with local farmers to bring fresh, vibrant flavors to every dish. The innovation extends to our bartenders, who craft unique signature cocktails alongside classic favorites. We aim to deliver bold, seasonal dishes and a curated cocktail menu for an unforgettable experience. Reservations are highly recommended to ensure you enjoy every moment to the fullest.
Hudson 29 Kitchen + Drink. Réunissez-vous en famille et entre amis pour partager un moment délicieux grâce aux chefs de Cameron Mitchell Restaurants.
Le Hudson 29 tient son nom de la légendaire Hudson River Valley, berceau du Culinary Institute of America, et de la route qui traverse la Napa Valley. Il réunit les remarquables arômes et influences de deux vallées et propose un menu de plats traditionnels familiers élaborés à partir des meilleurs ingrédients ainsi qu'une carte des vins habilement composée de plus de 100 bouteilles.
Venez également partager certaines de vos histoires au Hudson 29.
We are an approachable, fine dining restaurant in the Short North Arts District, offering a diverse menu rooted in classic culinary traditions and cultivated with modern innovation, specializing in house-made charcuterie and cheeses, vegan butchery, craft cocktails, and fine wine. [‘plas] provides a memorable guest experience by executing innovative interpretations of culinary classics in a modern rustic environment, accompanied by elevated service and personable staff.
FYR represents the metaphorical hearth of downtown Columbus with the centerpiece of the kitchen being a wood-fired grill led by renowned Argentine chef, Sebastian La Rocca. Located within Hilton Columbus Downtown, the use of fire & smoke is incorporated into every dish to bring the historical ritual of cooking over an open flame tableside. FYR is a stronghold of culinary passion - a gathering place that honors the emotional, mental and spiritual nature of flame and food.
Le Hubbard Grille est un restaurant américain moderne situé au cœur du quartier de Short North de Columbus, offrant une expérience de restauration décontractée et mondaine. L'établissement est ouvert 7 soirs semaine pour le souper, de même que pour le brunch du samedi et du dimanche (de 11h à 16h).