Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants végétaliens à Greenbelt

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

86 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Hall CP
4.1
Excellent(282)
Prix : raisonnable
• Américaine • College Park
Réservée 11 fois aujourd'hui
The Hall welcomes the entire community, including College Park and beyond. It’s a synergistic hub for creatives, innovators, musicians, and more. Located in the Discovery District, across the street from The University of Maryland, The Hall is a restaurant, bar, and venue featuring rotating Discovery Series menu items, the best pizza in the city, and craft drinks. The Hall CP is host to a saturday and sunday brunch with bottomless drinks and featured specialties. Our outdoor space has pickleball, ample seating, and beautiful murals. Come join us for Happy Hour during the week, a UMD Game Day, or order online for take out!Parties of 15 to 25 please email: reservations@thehallcp.com for larger restaurant reservations. Parties of 25 or more please email events@thehallcp.com for our private dining options. Restaurant reservations will be unavailable during UMD Commencement: May 19 - 22, 2024. Restaurant seating will be walk in only. Private Event reservations still available!
Une photo du restaurant Muoi Tieu
4.8
Exceptionnel(17)
Prix : raisonnable
• Vietnamienne • Silver Spring
Réservée 1 fois aujourd'hui
Open Mon/Thurs/Fri/Sat/Sun, closed Tues/Wed. Muoi Tieu is a cozy family-run Vietnamese restaurant and market in the heart of Takoma Park, Maryland, with a small but carefully curated menu that offers a combination of popular Vietnamese dishes (e.g., pho, spring rolls) and less common home-style dishes (e.g., braised pork belly, pan-fried fish with ginger nuoc cham) with plenty of gluten-free and vegan options. Our small market also offers a variety of common Vietnamese condiments, pantry items, and Asian snacks. Like our name, which means "salt and pepper" in Vietnamese, our concept is simple: we want to bring classic, savory Vietnamese food to our community.
Une photo du restaurant Elizabeth's
4.9
Exceptionnel(1277)
Prix : très cher
• Végane • Centre ville
Réservée 8 fois aujourd'hui
Elizabeth's Gone Raw est une addiction hebdomadaire où chaque vendredi soir vous bénéficierez d’une expérience unique de souper. L’établissement propose son magnifique cadre pour un menu de dégustation proposant des mets végétaliens crus à un prix forfaitaire. Chaque plat est créé de sorte à refléter l’eseence de la cuisine vivante, cuisiné avec imagination et méticulosité, avec une sélection saisonnière de produits biologiques. Chaque plat referme une variété de saveurs, de couleurs et de textures combinant des ingrédients crus de telle sorte que le plat soit non seulement sain mais aussi innovateur. Les fromages sont préparés en mixant de fraîches herbes, des noix et des graines.
Une photo du restaurant Oyamel
4.7
Exceptionnel(9553)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Penn Quarter
Réservée 129 fois aujourd'hui
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
Une photo du restaurant Summer House - North Bethesda
4.6
Exceptionnel(3483)
Prix : raisonnable
• Américaine • North Bethesda
Réservée 136 fois aujourd'hui
Les chefs et partenaires Jeff Mahin et Francis Brennan du groupe Lettuce Entertain You Enterprises' apportent leur fameux concept au style californien, le Summer House Santa Monica, à Pike & Rose dans le North Bethesda, MD. Le Summer House présente une atmosphère décontractée et conviviale qui rappelle celle du "Golden State", ainsi qu'un décor de maison de plage. Le menu créé sous la conduite du chef présente des plats simples artisanaux préparés avec des ingrédients de source locale et de saison, dont la plupart est cuisinée sur un grill au feu de bois. Une carte de vins californiens à selection unique complémente chacun des plats du menu. Un comptoir de boulangerie, partagée avec Stella Barra, propose un choix de viennoiseries fraîchement sorties du four, ainsi que des muffins et les fameux cookies de Mahin. Le Summer House Santa Monica est actuellement ouvert pour le dîner et le souper, ainsi que pour le brunch les samedis et dimanches.
Une photo du restaurant Equinox - DC
4.5
Génial(3434)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Centre ville
Réservée 4 fois aujourd'hui
Venez rejoindre Todd & Ellen ainsi que le personnel de l’Equinox afin de profiter des meilleures saveurs saisonnières de la région mi-atlantique.
Une photo du restaurant The Dabney
4.7
Exceptionnel(245)
Prix : très cher
• Américaine • Shaw
Réservée 23 fois aujourd'hui
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Une photo du restaurant PLANTA, Bethesda
4.5
Génial(130)
Prix : cher
• Végane • Bethesda
Réservée 5 fois aujourd'hui
Under Chef David Lee, PLANTA is dining as it should be- an un-guilty pleasure. Created in 2016, PLANTA is a celebration of delicious and innovative plant-based cuisine served in a beautifully designed space, without pretension and with an overflow of good vibes. PLANTA Bethesda offers signatures like Ahi Watermelon Nigiri and Bang Bang Broccoli while expanding on the plant-powered menu, offering even more in the way of Sushi, Pizza, sustainably-crafted cocktails, and more. PLANTA reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof the the power of plants can change the world.For Parties larger the 8, please contact hellobethesda@plantahq.comGETTING HERE: The closest private garage is just next to restaurant and can be entered from ELM Street. We are also a 5 minute walk from Bethesda Metro (Red Line)
Une photo du restaurant Moon Rabbit by Kevin Tien
4.8
Exceptionnel(373)
Prix : très cher
• Vietnamienne • Washington
Réservée 44 fois aujourd'hui
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Une photo du restaurant Causa
4.9
Exceptionnel(53)
Prix : très cher
• Péruvienne • Shaw
Réservée 5 fois aujourd'hui
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations are released on the 1st of the month at noon for the following month for our Causa dining experience. This prix-fixe menu is priced at $179. Taxes and service charges are added separately. Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or need clarifications on allergens or restrictions, reach out to antonio@causadc.com prior to booking.Causa only accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable