Kalaveras is a unique fast casual concept with vibrant colors, art, music, and culture of a time honored tradition – El Dia de Los Muertos. A blend of innovative urban mixology, Latin American culinary classics, tribute to well known Hispanic artists, and nothing but buenas vibras! We offer all the best weekly specials, like $4.99 Margarita Mondays, $1.50 Taco Tuesday, All you can eat Sunday Buffet and more!
We're creating a new concept of modern rustic dining with a fusion of traditional and vanguard Mexican ingredients. Our food is chef-driven, using classic cooking techniques with fresher and healthier options.We're elevating bold, authentic flavors and presenting a new way of eating. In the bar you'll find over 60 different tequilas and Mezcal spirits, as well as carefully crafted cocktails.
Open Wednesday through Saturday, MainRo is Hollywood’s newest restaurant & supper club that provides a senses-stimulating experience that’s smart & sophisticated. A modern technological Moulin Rouge, MainRo perfectly blends the restaurant and nightlife scene into one venue. MainRo’s culinary concept takes a modern approach with locally-sourced ingredients and imported premium meats blending bold French, Japanese & Vietnamese flavors that will fulfill the senses with arousing fragrances and crave-worthy fare. The décor blends classic Hollywood Regency elements with art deco style in a technologically designed space outfitted with ultra 4K digital mapped screens. As the DJ varies the musical content the surrounding ambiance of the venue transforms and guests experience a show unlike any other, an artistic blend of live musical acts and performances throughout the evening, creating a magical experience where you are the star with the show happening in front, behind, & all around you.
Le Culina accepte les réservations pour le déjeuner, le dîner et le souper.
Capturant l'essence cosmopolite de Los Angeles, le Culina, un restaurant italien moderne, propose un lieu de rassemblement de quartier animé avec une cuisine raffinée et légère. Le Culina (cuisine en latin) sert une cuisine italienne traditionnelle et moderne, avec un menu composé d'ingrédients d'exception. Vous pourrez commander de petites assiettes accompagnées d'un verre de vin ou vous installer pour la soirée dans le coin repas extérieur du jardin. Vous bénéficierez d'un bar à aliments crus de Los Angeles avec les meilleures sélections de fruits de mer, des pâtes faites maison, des pizzas, de la burrata et du salami extra frais, ainsi que des plats principaux authentiques. Vous pourrez par ailleurs choisir parmi les quelques 200 vins d'Italie et du monde entier, la plupart servis au pichet, mais aussi une gamme d'apéritifs et de cocktails uniques. Le Culina est l'endroit idéal pour voir et être vu !
Enjoy your next meal at Cafe Angelino, which has been in business for over 30 years, dine inside or on our beautiful patio! Chef Antonio Riccardi at Cafe Angelino works hard to create culinary masterpieces that delight all of his guests. He uses only the best and freshest ingredients to create his authentic Italian dishes. Cafe Angelino started in 1994, and since then, it has become a popular establishment with locals. Diners can order dishes such as tacchino or pollo paninis, rigatoni con ragu, risotto scampi, petto di pollo boscaiola and carne del giorno. Cafe Angelino also serves many tasty desserts to finish off their entrees. Try the tiramisu or orange sorbet as you relax with friends and family. Both alcoholic and non-alcoholic beverages are served at the restaurant and are open for lunch and dinner.
Our family was born in Oaxaca and migrated to the US in 1994. Ever since then, our goal has been to showcase not only our family recipes, but also the hard work and dedication that goes into each of them. Each year, we travel to Oaxaca, and hand pick our ingredients, and carefully select the people we partner with. Guelaguetza is a restaurant, boutique market, and advocates for Oaxacan culture located in the heart of Korea-town in Los Angeles. Our motivation behind our products is simple: uncompromising quality. The products found in our store have taken years of development, and we hope that when taking your first taste of our Mole, or your first sip of our Michelada, you are transported into what Oaxaca means to us...a true Guelaguetza.
Le menu complet et varié du Saddle Ranch Chop House propose des plats pour tous les goûts, du filet mignon, des côtes de bœuf de qualité, des côtelettes de porc, des côtes levées et des fruits de mer sensationnels. Dégustez également du poulet frit, des pâtes, des hamburgers et des sandwichs appétissants, ainsi que plusieurs options plus légères, comme des tacos au poulet ou au poisson, des salades, des roulés et plus encore. Grâce à ses plats allant des omelettes et des crêpes aux steaks aux côtelettes de la meilleure qualité, le Saddle Ranch saura ravir tous ses visiteurs. Pour terminer votre repas, vous savourerez une énorme tranche du savoureux dessert caractéristique, le gâteau à la crème glacée et aux bonbons, ou vous vous réchaufferez en plein air devant l'un des feux de camp entourés de pierres du Saddle Ranch.
The Breakfast Club is the West Hollywood hotspot for Breakfast, Brunch & Lunch. Serving all the daytime favorites plus elevated chef-inspired specialties. Ideal for breakfast meetings, social gatherings, weekend boozy Brunch or a coffee & pastry on the run. Dine-in or order online for take-out or delivery. Family & Vegan friendly. Located in the heart of LA at Hollywood Blvd. & Vine St.
Le concept du LA CAVA se définit selon les racines de son pionnier, Armando. Né et élevé à Florence, il a grandit en découvrant la nourriture locale des Osterias, sorte de petites tavernes, où tout était frais du jour, et préparé avec des ingrédients de base. Les recettes étaient simples, mais débordantes de saveurs et faites avec amour. C'était un expérience fantastique et indulgente avec le portefeuille.
• Italienne • Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Réservée 13 fois aujourd'hui
Un des meilleurs restaurants de Los Angeles vous emmène pour un voyage à Venise en Italie. Les ingrédients les plus frais et souvent les plus simples se conjuguent pour produire un délice de cuisine. La salle est très confortable et élégante, souvent fréquentée par des stars qui viennent déguster un menu sans prétention. Vous trouverez ici des grands classique comme le minestrone de légumes frais, le risotto aux champignons sauvages ou encore les gnocchis aux épinards et à la ricotta. L'ail, les herbes fraîches et l'huile d'olive agrémentent de nombreux plats de pâtes, de viande et de poisson; l'escalope de veau est elle préparée de façon différente chaque soir. Dans un restaurant italien aussi authentique, impossible de ne pas goûter au tiramisù en dessert. Une carte des vins complète votre repas, avec des sélections majoritairement en provenance d'Italie, de France et de Californie.