53 Chophouse is Cape Cod's newest premier steakhouse. Our carefully crafted menu features the finest cuts, flawless classics, and an extensive wine list. Polished, curated, elevated - it's truly a cut above the rest.
Embargo is open and is the place to be on Cape Cod, featuring a chic and sophisticated atmosphere with amazing food and handcrafted cocktails. Our menu features dry aged steaks cooked to perfection, mouth watering tapas, and of course, fresh local seafood. Each meal becomes an event when shared with friends and family!PLEASE NOTE: DUE TO HIGH DEMAND, we do not guarantee reservations for outdoor patio seating. Tables are sat on a first come, first serve basis. If you have a reservation and request outdoor seating, you may endure a brief waiting period. All reservations are held for 10 minutes and will be considered cancelled without a phone call. Please also note we only take reservations for dining tables only.
Great Food, Good VibesWe serve modern American cuisine with an emphasis on elevating traditional New England fare, often nuanced with the Portuguese culture of my East Falmouth upbringing. Our ingredients are sourced from local farms and fishermen when possible.Led by husband and wife team, Chef Richard and Jennifer Warner, the Cove Coastal Kitchen team is a mix of culinary and beverage acumen that affords our guests the opportunity to enjoy high-quality, thoughtfully prepared food, local beers, craft cocktails and wines from independent winemakers worldwide. Our space is casual, whimsical and fun. Our staff is down to Earth. Our service is lively. We aim to share our joy for hospitality so our guests and their friends feel comfortable in our friendly, warm environment.
In 1992, thrown together on Cape Cod by political circumstances none of them could have predicted, four young Yugoslavs founded Pain D'Avignon.Their goal was to recreate the Old World Traditions using baking techniques and recipes barely changed in centuries. Their founding principle: fine breads deserve to be at the center of the dining experience, not a mere afterthought. At their Hyannis bakery, the timeless art of bread making is both revered and respected. Everyday salt, flour and filtered water are combined – like the bakers themselves – with a distinctly European flavor.
Alberto Ristorante a été créé en 1984, année au cours de laquelle, la cuisine italienne du nord et des pâtes fraîches faites maison ont été introduites à Cape Cod pour la première fois. Depuis lors, cet établissement a continué cette tradition de n’utiliser seulement des ingrédients frais et de préparer chaque plat sur place, des soupes aux desserts. La réputation de cet établissement en termes d'élégance décontractée résulte de l’accent mis sur la décoration, le service, la fierté mise dans la préparation des aliments, et le bon rapport qualité/prix. Au fil des ans, le restaurant a reçu des critiques dithyrambiques de critiques gastronomiques du Cape Cod Times, le Boston Globe, The Boston Herald, Cape Cod Life Magazine, Fodor, AAA, et du critique du New York Times James Beard pour "... une cuisine nord-italienne exquise ". Le salon est l'endroit idéal pour un cocktail avant le dîner, un expresso après le dîner ou un repas encore plus décontracté.
Le Brazilian Grill - Hyannis offre une expérience culinaire authentique brésilienne alors que nous vous servons un Churrasco Rodizio. Rodizio est barbecue style brésilien, offrant une grande variété de différentes coupes de boeuf, de porc, d'agneau et de poulet qui sont lentement cuits sur bois naturel pour préserver tous leurs jus naturels et saveurs. Nous offrons également un buffet complet de soupes, des salades fraîches, fromages, plats chauds et plats d'accompagnement. En outre, nous avons une sélection spéciale de desserts tous faits dans notre cuisine à partir de nos recettes maison. Nous avons aussi un service de bar complet avec une variété de vins, de bières et de boissons brésiliennes comme la célèbre Caipirinha. Le Brazilian Grill Churrascaria est fier de partager les traditions, la culture et la nourriture du Sud du Brésil. Venez avec un estomac vide et profitez d'une expérience culinaire unique avec nous!
At Road House Hyannis, we believe that great food and great company are inseparable. Our mission is to craft unforgettable dining experiences through outstanding service and delectable comfort cuisine. We are dedicated to using the freshest ingredients and supporting local farmers.
With sweeping views of Old Silver Beach, and epic sunsets over the water; every meal at the Lantern Room is a special occassion.Located inside the Sea Crest Beach Resort in North Falmouth, and open for breakfast, lunch, and dinner year round, The Lantern Room offers a host of creative dishes featuring local ingredients. Our breakfast buffet is a great start to any day, complete with waffle and omelet stations. Beat the heat, and enjoy lunch inside overlooking all the action on our private beach, or for those on the go, The Hatch is your go to spot. Locally caught fish dishes, pizzas, salads and sandwiches.Enjoy the breeze at our new Outdoor Bar ( seasonally).Enjoy a craft cocktail in the Tavern at the Lantern Room, followed by dinner with a beautiful sunset view, truly a delight for all of the senses. Local and seasonal dishes, curated cocktails, and monthly special events.
Qu'est-ce que la cuisine créative décontractée ? Cette expression veut bien dire ce qu'elle veut dire. Le Not Your Average Joe's est créatif, car il refuse la routine et privilégie des saveurs uniques et intrigantes. Il est décontracté, car même si sa cuisine vaut bien une tenue habillée, il vous invite à venir comme vous êtes. La cuisine est essentielle dans ce restaurant où les chefs appliquent les hauts standards de l'art culinaire. Voilà. Cuisine. Créative. Décontractée. Si vous aimez ce type d'endroit, alors vous aussi vous sortez du lot.