Our authentic Italian in Peapack, NJ is prepared by a world-class chef, trained in the traditions of classic Abruzzese cooks. Martino Asagjeka cooks from the heart and takes pleasure in crafting every meal to the very highest standards. He has been a chef for more than three decades, working in some of the finest restaurants and steakhouses in the region, including high-end venues in New York City.Chef Asagjeka puts the quality of food and the integrity of traditional preparation above all else. He cooks everything to-order using only the best in locally-sourced, fresh ingredients. From making pasta by hand to plating and presentation, everything is as much art as it is cuisine with chef Asagjeka in our kitchen!
Veuillez contacter le restaurant si vous souhaitez découvrir l'expérience culinaire BMF (menu dégustation).
Le domaine Natirar, un site de près de 5 hectares installé sur les hauteurs de Peapack, abrite le Ninety Acres Culinary Center qui se compose d'un restaurant de la ferme à la table, d'un bar-salon, d'une école de cuisine et d'événements culinaires. De formidables et exceptionnels menus à base de produits de la ferme du domaine sont proposés. Le restaurant ainsi que les installations de fêtes privées définissent ce qu'une expérience culinaire de qualité devrait et doit être. Un menu à la carte est servi dans les salles à manger, un menu de bar léger est accessible au bar et dans les coins salon tandis que l'expérience « Bring Me Food » (BMF), un concept de menu dégustation, est exclusivement proposée dans le coin repas.
Ristorante MV is an up-beat and modern eatery, with a stylish bar, that encapsulates the old-school energy of Italian dining. Bringing you traditional and home-made family recipes prepared by father and son team, right in the heart of Bernardsville NJ. A 2 hour table Limit has been put in place for groups of 4 or less.
Ladd’s Tavern is our culinary center point at Pendry Natirar, where a classic, all-day menu evokes the best of countryside cooking and camaraderie adjacent to the Great Room, featuring cocktails, light bites and afternoon tea.
Le Pluckemin Inn propose une cuisine américaine contemporaine ainsi qu'une carte des vins de classe internationale avec plus de mille étiquettes mettant en vedette des vins du Nouveau Monde, de l'Europe et des États-Unis, ainsi que des grands crus, des premiers crus et des millésimes rares. Le Pluckemin Inn dispose d'un bar complet et de salles à manger privées dotées d'un décor de style fédéraliste.
Le Delicious Heights propose une combinaison unique de techniques culinaires de pointe, de produits de qualité supérieure et d'une direction professionnelle. Profitant de son expérience importante à Manhattan et d'une attitude décontractée, l'équipe est à votre service pour vous assure une expérience culinaire incomparable. Mettant à l'honneur valeur, temps et nutrition, le Delicious Heights saura répondre à toutes vos exigences en matière de restauration.
Situé dans le quartier de NoHo, le BONDST est un restaurant tendance de centre-ville présentant un décor intérieur chaleureux et minimaliste. Il propose une cuisine japonaise moderne aux influences européennes et asiatiques. Le BONDST a gagné le prix du public Citysearch en 2007 et 2008 pour le Meilleur Sushi de New York, ainsi que le prix du public 2008 du Meilleur Martini de New York.
While pizza and pasta are just the tip of the Italian iceberg, there is a reason these two culinary staples are the most beloved exports from Italy. Enjoy our seasonal selection just steps away from where our expert pasta chefs and dough-slinging pizzaioli (pizza makers) create dishes before your eyes.
Felina Summit extends the legacy of Felina Ridgewood and Felina Steak in Jersey City. Guests can indulge in elevated Italian comfort food prepared with modern techniques, showcased in a large scale open kitchen adorned with terrazzo and mosaic marble detailing. A floating kitchen hood adds a contemporary touch, while the restaurant’s grandeur dining room features a fireplace, a 60-seat bar featuring five signature negronis on tap, and a step-down dining area that enhances its inviting ambiance.