Né d'un amour pour les vins et la nourriture traditionnelle, le Ristorante Saraceno propose une cuisine italienne de style napolitain. Il est devenu l'endroit par excellence pour savourer des mets raffinés dans l'historique North End de Boston. Après avoir parcouru les régions italiennes et goûté à différentes cuisines, les propriétaires ont décidé de rentrer à la maison et de rapporter le meilleur de Naples à Boston. Leur plus grand défi a été de trouver les bons ingrédients, de haute qualité, pour les plats qu'ils voulaient servir. L'établissement s'engage à offrir uniquement les aliments les plus frais. Ils ont également soigneusement composé leur équipe, qui n'est constituée que des meilleurs chefs et d'un personnel de cuisine et en salle expérimenté. Venez goûter l'expérience vous-même!
Situé à l’extrémité nord historique de Boston, l’Aria Trattoria propose un mélange de cuisine italienne de l’ancien et du nouveau monde tout en rendant hommage à la famille Massimo qui s’enracine dans les influences des Abbruzes. La composition du menu repose sur des pâtes fraîches et l’antipasti, ainsi qu’une dose saine de viandes grillées, du poisson et des plats à base de volaille. Des plats favoris très aimés comme la crevette marinée au limoncello, du cavetelli à l’agneau et le porchetta de la grand-mère de Massimo
Top Floor Entertainment is thrilled to bring Boston a "Wicked Good" dining experience. With Executive Chef Danny DeSimone, Wicked Craft focuses on providing high quality modern cuisine. Accompanied by an ever-rotating draught list of Craft Beers, Wines, and Cocktails. Exceptional Food, Ambiance, and Service in a neighborhood setting.We look forward to serving you!
Located on the second level of Banners Kitchen & Tap, the Topgolf Swing Suite is an interactive social experience offering guests a comfy lounge to enjoy Banners’ food and beverage service while playing a selection of games (golf, hockey, football, baseball, soccer, zombie dodgeball and carnival games) in a one-of-a-kind simulation, that’s fun for golfers and non-golfers alike.
Piccolo Nido in Boston is an Italian restaurant with a family atmosphere, owned and operated by chef Pino Irano from Napoli. Piccolo Nido’s dinner menu includes a daily soup option, as well as classic antipasto and pasta dishes. Enjoy an espresso or cappuccino with dessert, and enjoy getting to know Pino when he steps out of the kitchen to greet the patrons.Entrees at Piccolo Nido include favorites such as spaghetti and gnocchi, but also has options for lovers of true Italian flavors, such as veal and trout. The fresh catch of the day is also available for the freshest seafood around, and diners can also enjoy tiramisu or a dessert of the day.
Located in Boston’s Faneuil Hall neighborhood, Koy serves a variety of Korean cuisine and Asian favorites. Every meal is prepared with fresh ingredients, including locally acquired seafood and produce. Koy offers online ordering, takeout and delivery services for convenience in addition to its dining room, where the walls of the restaurant are covered in art murals.Start out your meal with an order of handmade dumplings or tuna tartare. For the vegetarians in the group, Koy offers a wide variety of plant-based entrées. Try Korean classics such as the Hot Stone Bibimbap, Japchae, or KBBQ Galbi. The restaurant offers a space for private parties and corporate gatherings.