• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Summerville
Réservée 13 fois aujourd'hui
We are excited about the upcoming Golf tournament. Our rooftop, Six South, is offering an All Access pass from April 8 - April 14, 2024. These passes will give you exclusive access to our rooftop bar, dinner, and live music. We look forward to seeing you soon! Tickets available on eventbrite!8595 is a welcoming and approachable fine dining establishment located in the historic Partridge Inn. Led by Executive Chef Thomas Jacobs since 2018, 8595 is proof that culinary creations can be as personal, powerful, and engaging as any work of art or piece of music. Every locally sourced ingredient, dash of spice, and delicate garnish blend seamlessly to put a modern twist on traditional southern cuisine. With dishes ranging from duck fat fried chicken to shrimp and grits and a 60-day aged porterhouse steak, the deliciously distinct results stir the soul and harken back to the jubilance and vibrancy of Augusta’s days as our state capital. Experience 8595... the flavor of Augusta.
We are excited about the upcoming Golf tournament. Six South, is offering an All Access pass from April 8 - April 14, 2024. These passes will give you exclusive access to our rooftop bar, dinner, and live music. We look forward to seeing you soon! Tickets available on eventbrite!Life is all about perspective, and it doesn’t get more inspiring, inviting, or invigorating than 6 South Rooftop Bar. Situated atop the historic Partridge Inn like a jeweled crown, 6 South is a destination within a destination, deserving of its own address. Stunning panoramic views of Downtown Augusta and an inspired menu of cocktails and small plates make gatherings large and small feel like special occasions. Discover 6 South and rise above the expected.
La vision d'une cuisine à la fois abordable et élégante dans une ambiance de club social du chef Sean A. Wight a pris forme au Frog Hollow Tavern. Situé au niveau du pâté de maisons 1200 de Broad Street, cet espace est une interprétation moderne du « resto-bar » où des personnes de divers horizons apprécient de passer un agréable moment ensemble en profitant d'une atmosphère confortable, d'un service minutieux et d'une délicieuse cuisine à un prix abordable.
Le menu fait très largement honneur aux produits locaux et régionaux de saison, garantis de la meilleure qualité, et propose également des libations uniques qui animent le bar d'une ambiance vivante et sympathique.
La carte des vins, qui compte plus d'une centaine de vins raffinés, met l'accent sur des produits issus de la viticulture durable, biologique ou biodynamique. Le bar dispose également d'une offre diversifiée de scotchs, cognacs, bourbons et vodkas, ainsi que de cocktails classiques et de saison, élaborés avec des jus de fruits fraîchement pressés et des mélanges faits maison.