Meilleurs restaurants historiques à Tideswell
Prix
- $40 et moins
- De $41 à $65
- $65 et plus
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité
6 restaurants disponibles à proximité
Réservée 3 fois aujourd'hui
Réservée 5 fois aujourd'hui
Réservée 16 fois aujourd'hui
Réservée 1 fois aujourd'hui
Découvrez ce dont les locaux raffolent
De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
- OTOpenTable DinerHertfordshire •1 commentaire5.0A mangé au restaurant aujourd'huiReally good warm feeling when you walk in. Very pleasant,helpful staff. Wonderful piesPlus d’informationsThe Barrel InnPrix : raisonnable• Britannique• Hope Valley•4,7
- JJaneLiverpool/Merseyside •1 commentaire5.0Y est allé il y a 1 jourBeautiful location and staff were excellent - thank you Jane 😊Plus d’informationsCavendish Restaurant at ChatsworthPrix : très cher• Britannique• Bakewell•4,7
- DDavidLondres •2 commentaires5.0Y est allé le 17 nov. 2024Amazing night, good food amazing staff, could not ask for more.Plus d’informationsThe Buxton Crescent HotelPrix : très cher• Européene• Buxton•3,8
- JJohnLondres •3 commentaires5.0Y est allé le 17 nov. 2024Had roast beef on Sunday evening, good quality and nicely served. Decent value and would definitely recommend.Plus d’informationsBloom Bar & GrillPrix : raisonnable• Anglaise• Hope Valley•4,7
- MMichaelManchester / Grand Manchester •3 commentaires5.0Y est allé le 16 nov. 2024Fabulous food in a splendid setting. From the moment you enter you know you're in the right place for a great experience. The staff were friendly and just attentive enough, not too much, just right! . We had the taster meal and started with canapes in the open fire warmed bar. Every dish was a delight. Highlights for us were the scallop and mackerel tartare and the red mullet but everything was superb. great combinations of tastes without being fussy or complex for the sake of it. The wine flight took us out of comfort zone of big Spanish and Italian reds or bone dry Italian whites. A smokey oak aged Californian pinot noir and a dense Saperavi stood out; all the choices complemented its dish perfectly.Plus d’informationsThe Peacock At RowsleyPrix : cher• Britannique• Matlock•4,7