Take the Leap—Trust the Experience! At Harvester Kitchen, dining is more than just a meal—it’s a multisensory journey of creativity, flavor, and hospitality. Nestled in the historic Harvester Building in downtown Sioux Falls, our intimate 32-seat restaurant blends innovation and warmth, making every visit unforgettable.Our Chef's Menu features four expertly prepared courses plus dessert, showcasing seasonal ingredients and innovative flavors, with optional wine pairings to enhance your dining experience. For the ultimate indulgence, our HK Signature Menu offers seven courses plus desserts, a culinary journey that highlights Chef Bryan Moscatello's most inspired creations—each course elevated by optional wine or champagne pairings. We also offer vegetarian and gluten-free options—simply note your dietary preferences when booking, and we’ll ensure an inclusive and exceptional experience.
Situé dans le magnifique centre-ville historique de Sioux Falls, le Crawford's Bar & Grill vous accueille dans un espace recouvert de murs en brique et à l'ambiance dynamique. Il propose des plats appétissants et savoureux, des cocktails innovants et une grande carte de vins et de bières. A votre entrée, vous remarquerez le logo d'origine datant de 1963. Le décor intégre des éléments féminins et masculins, le grand ouest rencontre l'esprit gitan : du bar lambrissé en peau de vache, du bar en qwartz, de marches-pieds en fer, des tables en bois au carreaux vintage, de papier-peint bijoux, aux lustres marocains en passant par les colonnes indiennes anciennes, aucun détail n'est laissé de côté. Il en va de même pour la cuisine : des steaks de qualité au saumon sauvage, chaque produit est sélectionné avec soin. Le restaurant propose des cartes de qualité pour le dîner et le souper, un bar bien approvisionné, des télévisions à écran plasma et une cheminée.
Riccardo was born in Florence, Italy and grew up in Boston, MA. Marybeth, a Sioux Falls native, ventured to the east coast as a nanny and then nursing school in Somerville, MA. The two met, fell in love, and became engaged on Martha’s Vineyard island. Moving back to Sioux Falls in 1999 and working at several area restaurants, they opened R Wine Bar in 2018. As owners of R Wine Bar, Riccardo and Marybeth are passionate about one thing: people. They believe that people don’t care how much you know until they know how much you care. With a curated wine list, local craft beer on tap, and beautifully executed menu, Riccardo and Marybeth are thrilled to bring R Wine Bar & Kitchen to the East Bank of Downtown Sioux Falls along with their General Manager, Jane Allen, Assistant Manager Bailey Bernal, Sous Chef Caleb Carr, Sous Chef Esteban Gonzalez, and Culinary Director Adam Schumacher.