At the Greek Meze 2, we pride ourselves on serving delicious home-style and traditional Greek cooked food with the finest ingredients by outstanding chefs bringing a slice of the Mediterranean. Embellished with vibrant traditional Greek decor and colours, with soothing music guaranteeing an exceptional experience and a taste of our real Greek culture.
Dans ce havre de paix, réparti sur trois étages, vous trouverez un bar à cocktails d'une capacité de 100 personnes avec un luxueux coin salon en contrebas, un restaurant de 136 couverts contigu à un restaurant en galerie qui surplombe la foule animée entrant dans la salle de spectacle. Vous y découvrirez aussi un espace événementiel unique et modulable pouvant accueillir des soirées à la suite des spectacles ou des repas sur-mesure pour des fêtes réunissant de 8 à 150 personnes. Pour élargir son offre, le Gaucho propose également une boutique de dégustation de vin d'une capacité maximale de 12 personnes, une salle à manger privée de 24 couverts et une suite VIP de 24 couverts située dans la salle principale avec des vues imprenables sur les spectacles. Tous les étages disposent de la peau de vache et du lustre en cristal emblématiques du décor opulent et luxueux du Gaucho et de son inspiration de Buenos-Aires. Ils sont disponibles pour l'organisation d'évènements professionnels et pour des soirées privatives. Notre équipe de gestion d'événements se tient à votre disposition pour concevoir des dégustations et des événements après spectacle en fonction de vos besoins.
Neighbourhood Wine Bar, Shop & Restaurant: Purveyors of Spanish / Provencal influenced Food, Fine Wine, Bubbles, Tapas and Delivered Wines on AppleYardwines.com !!!General Manager: Susana LlorensExecutive Chef: Pedro Antonio Lopez Grijalbo Based next to the old Lamborbey Swimming Baths, serving regional food and wines with the very best imported Iberian products.
LET'S M-EAT UP!!!*Please note: We ONLY SERVE BUFFET on EVERY TUE starting 5PM- 8.30PM*KEONBAE was born from a passion for sharing our love for authentic Korean barbeque and cuisine. Our mission is to create warm and memorable dining experiences where friends and family come together to share the joy of sizzling love.Experience the magic of Korean barbecue and the warmth of our KEONBAE family."건배" (Cheers!!) to good food and great company!
Located on the Royal Parade, Chislehurst, Fish Union uniquely combines a chef-led upmarket wet fishmonger coupled with a shellfish Champagne restaurant and is owned by chefs Richard Kirkwood and Andy Roberts.The restaurant’s fresh seasonal menu changes daily depending on what’s coming in off the boats and offers delectable small plates which include Yellowfin tuna tataki with pickled radish wasabi mayo and ponzu; Galician octopus with delica pumpkin and garlic butter; The Luxury Seafood platter; Bouillabaisse and their popular side dish of Confit crispy potatoes with aioli.To add to this, Sundays have just got exciting as Fish Union’s intimate buzzing seafood Champagne restaurant now offers a delicious Sunday Ocean Roast and Sunday Brunch menu!Everything is sustainably sourced and freshly prepared on-site by their talented in-house chefs and complemented with hand-selected fine wines and signature cocktails.
High Road Social is a neighbourhood bistro in the heart of Greenwich serving ingredient-led, modern British dishes sourced from the British Isles, offering a simple, delectable menu with a thoughtfully created wine list championing independent wineries both new and old.
Scoff & Banter Canary Wharf restaurant is a cool and intimate space that’s all about the river. Inside, the buzzing basalt and blue steel bar leads through to the restaurant’s floor-to-ceiling views.
At night our restaurant and terrace becomes a sophisticated dining and entertainment space with elegant riverside dining, a full sized American pool table, live entertainment, and a drinks list as enviable as our location, the terrace really is a stunning evening destination
This restaurant in Canary Wharf is right opposite the O2 Arena so you can dine in style before jumping on the ferry over to the stadium.
The Mediterranean spirit of generosity, quality ingredients and simplicity inspire our menu, inviting you to experience the fabulous flavours of the ocean with friends and family.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.