Stefani Prime (Italian) brings Chicago dining; experience to Lincolnwood in a modern and comfortable environment. It offers prime cuts, the freshest seafood, signature Italian dishes and more. More than just a steakhouse, the name Stefani Prime is a nod to offering the best of everything from premium fare to top notch service. Stefani Prime is a collaborative effort between famed restaurateur Phil Stefani, wife Karen (owner of Inspired Catering & Events), and their children Gina and Anthony, the next generation of the Stefani restaurant group. Right off the Edens expressway, Stefani Prime is the ideal meeting place where the North Shore meets the city with guests enjoying a “city dining” experience without having to battle the downtown traffic and parking challenges.
Le L.Woods Tap & Pine Lodge vous accueille dans un grand club à Northwoods, dans la tradition intemporelle des villes du Midwest. Il propose une cuisine américaine réconfortante mettant à l'honneur les côtes levées, le poulet, le poisson frais et une grande variété de sandwiches. Le L.Woods est un restaurant décontracté et un lieu de rassemblement où vous pourrez vous détendre en famille et entre amis dans un environnement évoquant un lodge rustique et confortable.
Libertad est un restaurant de quartier décontracté offrant une cuisine de chef d'inspiration latino-américaine.
le chef exécutif Armando Gonzalez, qui a travaillé dans les restaurants les plus notables de Chicago, marie des saveurs audacieuses et alléchantes pour un menu de saison avec des petites plats idéales pour partager et expérimenter la mosaïque diversifiée des pays qui composent l'Amérique latine.
Le mixologue connu Adam Seger a concocté un menu de cocktail amusant et créatif alors que le Sommelier Shebnem Ince a compilé une liste de vins succincte qui complète le menu avec une sélection au verre et à la bouteille.
Vous trouverez rapidement que Libertad personnifie le vrai restaurant de quartier - un endroit ou vous voulez, et pouvez dîner à tout moment, car il est accueillant, relaxant, et propose un menu si bon qu'il est difficile de choisir. La réponse à ce dilemme? Venez souvent.
Welcome to Farm Bar, your neighborhood farm-to-table destination in Ravenswood and Lakeview. We bring the best of Midwestern fare to your plate, using ingredients from our own Brown Dog Farm in Wisconsin. Whether you're here for lunch, dinner, or weekend brunch, we’ve got something for everyone.Enjoy juicy burgers, crispy cheese curds, and fresh seasonal dishes that highlight the bounty of the Midwest, paired with a handcrafted cocktail or a perfectly selected glass of wine.When the weather’s fine, head upstairs to ARRIBA, our rooftop margarita bar with Latin-inspired snacks and great views.We're also committed to sustainability with digital menus linked via QR codes at each table.As of July 1, 2024, The Chicago City Council mandated a steep increase in hourly wages for food service teams. In order to meet this added cost, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We can remove this fee upon request. Let’s eat, drink, and connect at Farm Bar and ARRIBA!
A Classic French Bistro in the heart of Edison Park has been a dream of Executive Chef and owner Joe Calabrese for several years. Joe was professionally trained at the prestigious Culinary Institute of America located in Hyde Park, New York. Before opening his other restaurant, Zia’s Trattoria (located one block west of Café Touché at 6699 N. Northwest Highway) in 1997, he was sharpening his professional – and knife – skills at several well-respected Chicago dining establishments including Ambria, Spiagia, Un Grand Cafe and the Park Hyatt.
Joe lives in Park Ridge, a few short miles from the restaurants, so expet to see him in both restaurants assuring a quality experience for his customers. On days off, Joe can be found at home with his wife, Mary Kay and their 3 boys.
Reservations by phone: 773-775-0909. The only reservation restrictions are on Friday and Saturday, parties of five or more only. Café Touché is located at 6731 N. Northwest Highway, Chicago (Edison Park), I
Le propriétaire, EJ Lenzi, et le directeur, Abelino Cepeda, amènent plus de 50 ans d'expérience combinée en restauration à la North Shore de Chicago. Allié à un personnel de service mature et expérimenté et servant les meilleurs produits alimentaires disponibles, EJ's Place est devenue le club souper de prédilection du North Shore. Établi depuis 1997 et sélectionné l'un des « Best New Restaurants » par le Chicago Magazine, le menu du EJ's se compose de côtelettes et de steaks vieillis de première qualité de fruits de mer parfaits et de spécialités italiennes traditionnelles.
La cuisine rustique d'inspiration régionale de l'Anteprima provient de recettes issues des foyers dans toute l'Italie. Il utilise les ingrédients les plus raffinés, achetés le plus possible auprès de producteurs bio locaux. Bon appétit ! L'Anteprima propose désormais un menu à prix fixe de 3 plats, du dimanche au jeudi. Vous aurez le choix entre une entrée, un plat et un dessert parmi le menu régulier ou les offres spéciales ou une entrée, une demie portion de pâtes et un plat (sans dessert), moyennant 29 USD. Un supplément de 5 USD s'applique pour certains éléments.
Pasta D'Arte Trattoria Italiana is a bistro that serves Italian cuisine in the Norwood Park area. Guests can watch their food being prepared in the open kitchen or grab some wine and cocktails while enjoying the sites and sounds of the outdoor seating area. Stop in and grab a quick lunch of cozze marinara with a nice insalata D'Arte, or bring the entire family in for an authentic Italian dinner.Start your visit at Pasta D'Arte Trattoria Italiana with an appetizer of bruschetta con mozzarella, then decide between a ciociara pizza or a risotto dish. The fresh tastes continue with sacchettini Bolognese or a selection from the ever-changing specials. Those craving a dish with more bite can try the tilapia al limone or the braciole di carne. Guests will also appreciate Pasta D'Arte Trattoria Italiana's dessert menu, which includes treats like the Chocolate Lava Cake and Apple Crostata.
Le Nonna Silvia's Trattoria and Pizzeria est un restaurant populaire de quartier niché entre Park Ridge et Edison Park. Propriété familiale depuis près de 16 ans, les chefs Steve et John s'efforcent depuis l'ouverture de servir une cuisine italienne authentique provenant du centre de l'Italie. Inspiré et nommé d'après leur grand-mère, Silvia Giannini, le Nonna Silvia's offre des pâtes faites maison, des fruits de mer frais, des pizzas renommées et un impressionnant choix de viandes du Midwest. L'établissement dispose d'une collection de plus de 60 vins (plusieurs d'entre eux ayant reçu des prix et figurant dans la liste du magazine «Wine Spectator») de partout dans le monde. Des bières artisanales et des cocktails signatures sont également offerts. C'est dans une ambiance chaleureuse et intime, inspirée de la Toscane, que le Nonna Silvia's vous invite. N'hésitez pas à prendre une table sur la terrasse extérieure prisée des passants. Pour une expérience mémorable, bienvenue chez Nonna Silvia's Trattoria and Pizzeria!
Edelweiss German-American Restaurant is one of Chicago’s favorite German restaurants. It has been a family-owned dining destination for over 30 years.The menu features an impressive array of traditional, well-crafted German specialties along with classics like the American steak, chicken and seafood dishes. A gluten free menu and kids menu are also available. We offer 16 beers on tap as well as a variety of craft and international beers, wine and schnapps. Our bar area is an excellent venue to watch sports and play the slot machines while enjoying our daily bar and menu specials.Patio is first come first serve, please call the restaurant to book this reservation.