Le McCormick & Schmick prépare des fruits de mer d'une manière traditionnelle avec une touche contemporaine. Venez découvrir ce restaurant de style traditionnel et préparez-vous à être transporté dans le passé. Le bois de noyer fabriqué à la main, biseauté et les vitraux créent une atmosphère chaleureuse et sophistiquée comme dans un club privé.
Les réservations sont acceptées pour les repas à l'intérieur uniquement. Les emplacements sp écifiques seront accessibles en fonction des disponibilités. Les places sur la terrasse extérieure sont attribuées par ordre d'arrivée.
Welcome to Oleum Vegan Kitchen, where Chef Adibe brings a fresh, creative approach to vegan cuisine, inspired by her almost 30 years of experience in the service industry and a deep passion for plant-based cooking. Originally founded in Okinawa, Japan, Oleum is now a Baltimore gem, located just a short drive from the National Aquarium and very close to the Baltimore Visitor's Center.Our cozy and inviting space offers a welcoming atmosphere for both vegans and non-vegans alike, blending Mediterranean, Spanish, and Middle Eastern flavors into unforgettable dishes. A standout on our menu is the Miso Mushroom Bucatini, a delightful fusion of Chef Adibe's time in Japan and her love of savory pastas, this dish has quickly become a fan favorite.Whether you’re looking to enjoy an intimate dinner or a special celebration, our friendly staff and beautiful ambiance, complete with a charming outdoor seating area, will ensure a memorable dining experience.