Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington

Meilleurs restaurants qui valent le détour à Northgate

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

45 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Haerfest
4.5
Génial(114)
Prix : cher
• Italienne • Wallingford
Réservée 11 fois aujourd'hui
Chef Brian Clevenger's latest restaurant, located in the Fremont neighborhood. A refined take on our signature approach—prioritizing the freshest ingredients, prepared with simplicity. Our menu showcases locally and sustainably-harvested produce, seafood, and, of course, fresh house made pastas.
Une photo du restaurant Joule
4.6
Exceptionnel(1425)
Prix : cher
• Grillade • Wallingford
Réservée 18 fois aujourd'hui
Joule, le premier restaurant du célèbre couple de cuisiniers Rachel Yang et Seif Chirchi, a déménagé en octobre 2012 pour s'installer au sein de l'espace novateur et flambant neuf du Fremont Collective, dans le quartier de Wallingford/Fremont, à Seattle. Inauguré en 2007, le Joule s'est constitué une base de clients fidèles et a attiré l'attention des médias locaux et nationaux grâce à la vision moderne et unique du couple de la cuisine coréenne. Le Joule est le restaurant de la maturité pour Rachel Yang et Seif Chirchi, qui mettent en avant l'amour de la Corée pour le bœuf avec des morceaux originaux accompagnés de garnitures typiques à partager. Les réservations sont acceptées pour un repas d'une durée de 2 heures. Nous faisons de notre mieux pour faire face à la demande et nous vous prions de bien vouloir penser aux personnes qui attendent à la fin de votre repas. Si vous souhaitez rester plus de 2 heures, veuillez nous l'indiquer en commentaires et nous vous tiendrons informé de nos disponibilités dans les plus brefs délais.
Une photo du restaurant The Shambles
4.8
Exceptionnel(126)
Prix : cher
• Américaine • Roosevelt
Réservée 16 fois aujourd'hui
We are a 21+ restaurant and bar. Founded in 2018 by Joel and Matthew and purchased in late 2022 by Becky and Jon, the vision remains the same: Old English pub vibes, high quality food. We loved The Shambles from the minute we walked in and now we continue the heritage of what was created before us. On the food side: high quality steaks, cut in house. Cooks who have the freedom to create seasonal dishes ranging from foraged mushrooms to house made sausages. To go with your meal, we offer skillfully made, non-fussy cocktails, carefully selected wines, a plethora of beers, sours, and ciders on tap and a a robust non alcoholic selection. We top it all off with warm and knowledgeable service. At the Shambles, you can join us for a lovely date night, get together with friends OR choose to sit at the bar and get an ear full of cheesy jokes and unfiltered chatter We are serious about our service from top to bottom and we can’t wait to serve you!
Une photo du restaurant Autumn Seattle
4.6
Exceptionnel(489)
Prix : cher
• Américaine • Phinney Ridge
Réservée 11 fois aujourd'hui
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.
Une photo du restaurant Bar Sur Mer
4.6
Exceptionnel(95)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Greenwood
Réservée 8 fois aujourd'hui
BarSurMer is a seafood focused lounge with influences mainly from the Basque region, best known for Tapas, Vermouths, Gin Tônicas, Sherries, & Porron wine service.This small intimate gem located in the Greenwood neighborhood features small plates from a wood-fired oven, and house-crafted cocktails. BarSurMer is the third Restaurant for award winning chef Eric Donnelly, founder of RockCreek Seafood & Spirits and FlintCreek Cattle Company. Come join us monthly for the Sunday Drive where our resident DJ spins an all vinyl set.
Une photo du restaurant Sushi Kappo Tamura - Dining Room
4.8
Exceptionnel(1763)
Prix : très cher
• Japonaise • Lake Union / Eastlake
Réservée 13 fois aujourd'hui
L'utilisation d'ingrédients locaux et de saison est l'élément le plus important dans la cuisine japonaise, un principe primordial de la communauté culinaire internationale. Avec un engagement dans cette philosophie, le Tamura propose des ingrédients de saison du Pacifique Nord-Ouest préparés dans les traditions japonaises. Le Tamura est un restaurant de style Kappo où la nourriture est préparée dans une cuisine ouverte et servie rapidement dans un environnement animé où le personnel et les clients parlent de gastronomie et d'autres choses. Son objectif est de devenir le meilleur restaurant en apprenant à connaître ses clients et à les servir d'une manière agréable et professionnelle.
Une photo du restaurant Walrus and the Carpenter
4.5
Génial(397)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Ballard / Fremont
***We do not take reservations during regular service but do offer them for Valentine's Day weekend, February 12th-16th. On all other days, please just stop in and we will seat you as soon as possible***Fishing pub meets restaurant. This bustling neighborhood restaurant specializes in oysters and other seafood dishes. Using nothing but the freshest ingredients, Chef Taylor Thomas creates seasonal food. The Walrus and the Carpenter also serves wine, smart cocktails, beer and cider. It makes an ideal after-hours hangout spot. Enjoy some fried oysters with a cold beer, surrounded by cozy rustic furnishings. If you prefer an alternative to seafood, look no further than the steak tartare, which comes with thinly sliced rye toast and egg yolk. Launched in 2010 to rave reviews, The Walrus and the Carpenter is open daily from 4 p.m. to 10 p.m. We hope to see you soon! Until we meet at the table....
Une photo du restaurant Ada's Restaurant & Bar
4.8
Exceptionnel(543)
Prix : cher
• Turc • Phinney Ridge
Réservée 11 fois aujourd'hui
***OPEN FOR DINE-IN AND TAKE OUT***A chef-driven paradise wrapped in a small neighborhood vibe. Ada’s has been a staple in the Phinney Ridge neighborhood for years. However today, the new Ada’s is a creation stemmed from a lifelong dream of Executive Chef Ayhan Barlas. With a completely revised menu of American classics prepared with a European flair alongside Chef Ayhan’s native Turkish favorites, your senses will thank you!We are firm believers that the freshest ingredients create the best dishes, and that things that grow together, go together. So, in keeping with that mantra, we pride ourselves on using as many local purveyors as possible to best keep our dishes in line with the true spirit of the finest cuisine the Pacific Northwest has to offer.Here you'll find a modern, warm and romantic dining experience in an elegantly casual atmosphere. We also have a great bar and lounge area with a wonderful Happy Hour.When you dine with us, you’ll feel like part of the family.
Une photo du restaurant Stoneburner
4.8
Exceptionnel(1717)
Prix : raisonnable
• Italienne • Ballard / Fremont
Réservée 30 fois aujourd'hui
Jason, chef cuisinier du restaurant Stoneburner, dont la capacité maximale est de 120 personnes, rend hommage aux divers styles de cuisson de la Méditerranée ainsi qu'à la bonté naturelle du Nord-Ouest Pacifique, avec un accent sur la cuisine au foyer de cuisson. Le restaurant accueillant est meublé avec des objets architecturaux et d'antiquités du monde entier, ce qui lui confère une atmosphère chaleureuse et intemporelle. Le restaurant comprend une salle à manger privée et un pavillon olympique sur le toit offrant un magnifique espace pour accueillir les réceptions tout en haut de l'hôtel.
Une photo du restaurant Kisaku
4.6
Exceptionnel(819)
Prix : cher
• Sushi • Wallingford
Réservée 24 fois aujourd'hui
L'objectif est d'être le meilleur restaurant de sushis de quartier à Seattle.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable