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Meilleurs restaurants qui valent le détour à Roland Park

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38 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Valley Inn
4.5
Génial(2371)
Prix : raisonnable
• Américaine • Towson
Réservée 32 fois aujourd'hui
The Valley Inn est est détenu par le même propriétaire que le restaurant, The Oregon Grille.
Une photo du restaurant Birroteca - Baltimore
4.7
Exceptionnel(2429)
Prix : raisonnable
• Italienne • Hampden
Réservée 17 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier d'Hampden/Woodberry de Baltimore, le Birroteca - Baltimore propose une cuisine italienne à la fois moderne et rustique, conçue avec des ingrédients provenant des éleveurs, agriculteurs et pêcheurs locaux. Vous profiterez d'une ambiance communautaire, dans un cadre décontracté raffiné. Vous pourrez par ailleurs choisir parmi les 24 bières artisanales à la pression, une liste de vins italiens, ainsi que des cocktails uniques préparés avec des spiritueux locaux et des mélanges faits maison.
Une photo du restaurant Topside
4.6
Exceptionnel(535)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Mt. Vernon
Réservée 25 fois aujourd'hui
Take it easy at Topside, a rooftop restaurant located at Hotel Revival with floor-to-ceiling views overlooking the historic neighborhood of Mount Vernon. The modern American restaurant emphasizes regional purveyors and artisans, with the bar offering creative cocktails, local beers and a renowned zero-proof program. For large groups of 9 or more please email: restaurants@hotelrevivalbaltimore.com
Une photo du restaurant True Chesapeake
4.7
Exceptionnel(596)
Prix : cher
• Fruits de mer • Hampden
Réservée 26 fois aujourd'hui
True Chesapeake is a Baltimore restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our farm in St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and French Onion Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Une photo du restaurant Miss Toya's Creole House - Baltimore
4.3
Génial(88)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Northeast Baltimore
Réservée 31 fois aujourd'hui
Welcome to Miss Toya's Creole House in Baltimore! Located at 1500 Havenwood Rd, our newest spot brings the vibrant flavors of New Orleans to your table. Dive into our authentic Creole dishes, from zesty jambalaya and rich crawfish étouffée to sweet, fluffy beignets. Enjoy our inviting atmosphere, perfect for both casual dining and special occasions. Pair your meal with our signature cocktails or choose from our curated selection of wines and craft beers. Come join us in Baltimore and experience the true taste of Creole hospitality!
Une photo du restaurant Dutch Courage
4.8
Exceptionnel(553)
Prix : cher
• Réservation de tables avec bouteilles • Charles Village
Réservée 20 fois aujourd'hui
Dutch Courage is a gin-centric cocktail bar located in the historic Baltimore neighborhood of Old Goucher. Whether you are looking for an adventuresome cocktail or need a cold beer, our staff has you covered. With 150 bottles of Gin, Genever, Old Tom and Barreled Gin, along with a full spirit selections, there is always something new to explore and help you discover your courage.The Dutch Courage kitchen team lead by Chef Alec Jacobsen has a variety of food for you to enjoy while sipping beverages. From delightful boards of cheese, charcuterie and tinned seafood to small and large plates, the food at Dutch Courage is always a culinary adventure.
Une photo du restaurant Proper Cuisine
3.5
Très bonne(125)
Prix : cher
• Américaine • Centre ville
Réservée 3 fois aujourd'hui
Our philosophy draws inspiration from a blend of American, Mediterranean, and Caribbean culinary traditions. We value the significance of taking time to savor each moment. Our menu is a reflection of our dedication to excellence, simplicity, and authenticity. We reimagine various cooking techniques from diverse cuisines with our contemporary flair.
Une photo du restaurant Magdalena
4.7
Exceptionnel(1239)
Prix : cher
• Bistro • Mt. Vernon
Réservée 14 fois aujourd'hui
Magdalena, joyau culinaire de Baltimore, est un bistrot gastronomique à la fois informel et étonnant. Le menu interculturel repose sur les meilleurs ingrédients locaux et change en fonction des saisons et de l’inspiration du chef.
Une photo du restaurant Jerk at Nite
3.5
Très bonne(13)
Prix : raisonnable
• Caraïbes • West Baltimore
Réservée 1 fois aujourd'hui
Jerk at Nite, founded by Denville Myrie, Jr. in 2012, began as a solution to the lack of late-night food options at Howard University. After seeing his peers struggle with unhealthy fast food, Denville, raised in a Jamaican household, started delivering flavorful jerk chicken and other Jamaican dishes from his dorm. What began as a small campus venture evolved into a food truck business in 2015, and later, a brick-and-mortar restaurant. The menu features healthy fusion dishes, such as jerk chicken, oxtail, and jamming’ salmon, free of MSG and preservatives. Now with multiple locations, including in D.C. and Baltimore, Jerk at Nite continues to grow and serves the community with a focus on quality and flavor.
Une photo du restaurant Towson Tavern
4.3
Génial(747)
Prix : raisonnable
• Américaine • Towson
Réservée 8 fois aujourd'hui
The Towson Tavern offers an ever evolving Seasonal Menu featuring unique American regional cuisine and serving a premium line of wine and spirits as well as a craft beer selection. *Please enjoy Wine Down Wednesdays with us featuring half priced bottles.*Happy hour Monday-Friday from 5:00-7:00 at the bar. Half priced top-shelf cocktails, wines by the glass and all beers.

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