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Meilleurs restaurants qui valent le détour à Seatac

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6 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Copperleaf Restaurant & Bar
4.5
Génial(2259)
Prix : cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Seatac
Réservée 9 fois aujourd'hui
Le restaurant Copperleaf est un véritable repère du nord-ouest américain où tout le monde se rassemble autour d’un repas préparé à base de produits de saison et inspiré par les recettes du terroir. L’équipe est dévouée et fidèle aux méthodes de l’établissement afin de vous proposer le meilleur à chaque saison. Le chef Mark Bodinet sélectionne personnellement les ingrédients au sein de petites fermes locales, mais aussi auprès de pêcheurs, de propriétaires de ranchs ou d’artisans. Il utilise également les produits de son propre jardin sur place pour la plupart des événements caritatifs qui sont organisés certains après-midis. Avant de passer à table, vous pourrez déguster un cocktail de saison ou un verre de Syrah au bar du restaurant. Le menu du salon y est disponible tous les jours. N’hésitez plus et venez-vous plongez dans l’authentique ambiance du Nord-Ouest américain !
Une photo du restaurant Raccolto
4.7
Exceptionnel(1298)
Prix : cher
• Italienne • West Seattle/Alki
Réservée 14 fois aujourd'hui
Chef Brian Clevenger's second restaurant, located in the Junction in West Seattle, on California Ave just north of Genesee. The focus again is on fresh product, served simply. The menu is Italian inspired, and focuses on locally and sustainably-harvested produce and seafood
Une photo du restaurant Black Angus Steakhouse - Federal Way
4.6
Exceptionnel(2868)
Prix : raisonnable
• Grillade • Federal Way
Réservée 28 fois aujourd'hui
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on you own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com.
Une photo du restaurant Derby - The Shop Seattle
4.4
Génial(81)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre ville
Réservée 7 fois aujourd'hui
Derby offers New American cuisine, emphasizing the use of local ingredients from Washington. Enjoy glimpses of The Shop's world-class car collection! The menu caters to a variety of tastes, offering lunch, dinner, and a weekend brunch. Don't miss the Bad-Ass Bacon! Notably, the restaurant provides a comfortable atmosphere for casual dining experiences. Enjoy the bar, indoor dining, and outdoor patio! For those interested in automotive culture, The Shop also offers tours of its car collection on weekends. This adds an extra layer of interest for visitors, combining a love for cars with the enjoyment of good food.In addition to its regular dining services, Derby also hosts private events and parties, making it a versatile space for different occasions.Derby Restaurant presents a blend of culinary delights and automotive enthusiasm, making it a distinctive spot in Seattle's dining scene.
Une photo du restaurant Mama Stortini's - Federal Way
4.7
Exceptionnel(416)
Prix : raisonnable
• Américaine • Federal Way
Réservée 8 fois aujourd'hui
Mama Stortini’s is home to a delicious blend of Pacific Northwest and Southern and Coastal Italian flavors. Popular pastas, fresh British Columbia salmon, crispy thin crust pizzas, juicy burgers and much more – there’s something for everyone to enjoy at Mama’s. Locally owned, locally loved. We strive to make you feel right at home!
Une photo du restaurant Jackalope Tex-Mex & Cantina
4.8
Exceptionnel(18)
Prix : cher
• Tex Mex • Columbia City
Réservée 21 fois aujourd'hui
Tex-Mex cuisine began in the Rio Grande Valley before migrating up to San Antonio during the l860's where a group of women known as The Chili Queens' began to pop up in the city's plazas selling chili con carne with tamales, enchiladas, and chili verde. They incorporated cumin into their dishes favored by settlers from theCanary lslands, which still has a strong influence on Mexican food in Texas. Tex-Mex also loves beef, flour tortillas, yellow cheese, fajitas and more.Our inspiration comes from the many classic Tex-Mex restaurants including Sylvia's Enchilada Kitchen, Papasito's, Ninfa's, Blue Goose, Hugo's, Herrerra's Cafe, Chuy's, Valentina's Tex-Mex and many more. Jackalope combines excellent Central Texas-style smoked meats from Jack's BBQ with delicious Tex-Mex dishes. lt's truly the best of both worlds!

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