"King Claw is inspired by the low country, viet-cajun style of boil-in-a-bag seafood that retains all the juicy flavor combinations of the sea. We then add our own unique blend of spices to seal the deal. You won’t find our flavor combination anywhere else. We prepare our seafood fresh to order and encourage our patrons to get their hands dirty with our signature seafood combinations. We firmly believe in bonding over great food and drinks with family and friends, and what better way than to dig right in with your hands? Come open up a bag, where the juiciness awaits you."
Le Burwell’s STONE FIRE GRILL sert des plats de steaks de qualité et de poisson local réinterprétés avec une inventivité moderne. L'établissement occupe un espace historique magnifiquement restauré du centre animé du quartier du marché de Charleston, une réhabilitation relevée d'un zeste de modernité. Le Burwell’s STONE FIRE GRILL sert des plats abordables et accessibles, portant la tradition dans «une nouvelle ère des steakhouses de qualité». Le chef exécutif primé Jordan Moore est au cœur de cette nouvelle vague. Vous viendrez pour manger et resterez pour le plaisir! Le bar sur le toit vous attend pour des moments inoubliables autour d'un verre.