Welcome to La Crémaillère. La Cremaillere is a French fine dining restaurant since 1947 located in an original 1750 farmhouse.Located about 40 miles north of Manhattan, a stone's throw from Greenwich, Connecticut.La Cremaillere restaurant has an intimate and European decor with a fresh approach to the hallmarks of quintessential French cooking and dining.
Classé 4 étoiles par le New York Times - Avril 2012, le North Star Restaurant propose une cuisine américaine contemporaine créative dans un cadre décontracté, conçu pour que vous vous sentiez comme à la maison. Confort et ambiance assurés! Exploité par le propriétaire, le North Star dispose d'un personnel particulièrement chaleureux et amical. Un chef européen très expérimenté et de formation classique combine les ingrédients biologiques locaux les plus frais provenant des meilleures fermes biologiques de la région de New York. Son bar du Chili, son flétan sauté et son homard poché au beurre sont hautement appréciés, tout comme ses succulentes soupes sans crème et ses raviolis faits maison. Le North Star est également reconnu pour son bar animé où il est facile de créer de nouveaux liens dès la première visite, et pour accueillir les groupes de musique les plus talentueux de la région les jeudis soirs une fois le service de repas terminé. En été, il est possible de d'installer sur la terrasse extérieure calme et paisible. Les enfants sont les bienvenus si vous vous présentez en début de soirée. Les bouteilles de moins de 75 $ sont à demi-prix le mardi soir. Le North Star est un véritable petit bijou qui entretient une relation durable avec ses clients.
Construit en 1790 comme une grange et nommé d'après l'agriculteur local John Kittle, le concept "de la ferme jusqu'à votre table", qui a commencé à l'époque, continue aujourd'hui à Crabtree's Kittle House. Reconnu internationalement pour sa carte des vins Wine Spectator Grand Award, son service hors pair et sa cuisine américaine contemporaine, ce restaurant est une expérience rustique et sophistiquée située à seulement 45 minutes de Manhattan. Que ce soit pour un repas décontracté dans le Tap Room ou pour la planification d'une célébration de 2 à 200 personnes, vous y trouverez quelque chose pour tout le monde et pour toute occasion. L'équipe du restaurant se concentre sur la générosité locale de Hudson Valley, autant pour le menu de salades du Tap Room, que pour les hamburgers LaFrieda, les crustacés frais, jusqu'aux plats les plus raffinés sur la carte et les menus de dégustation du chef cuisinier. Nulle part ailleurs vous ne trouverez une aussi grande sélection de vins (5000 !) De plus, un Bed & Breakfast de 13 chambres est disponible.
La famille Livanos, qui possède également l'Oceana et le Molyvos à Manhattan, ainsi que le City Limits à White Plains, a ouvert le Moderne Barn dans sa ville natale d'Armonk en 2010. Ce restaurant américain comporte une grande cave à vins. Vous pouvez amener vos propres vins mais un droit de bouchon de 45 USD sera facturé.
Pour votre prochaine occasion spéciale, renseignez-vous sur nos chambres privées. Nous serons heureux de vous donner toutes les informations nécessaires.
Pour les restrictions alimentaires, merci de contacter directement le restaurant par téléphone.
Options
Moderne Barn
Where over 25 years of fine dining expertise come to life. We pride ourselves on delivering an outstanding culinary experience with premium dry-aged steaks, fresh line-caught seafood, and handcrafted pastas, all prepared to the highest standards. Our inviting atmosphere and attentive service ensure every guest enjoys a special dining moment.
Owners Joseph and Nes Jaffre invite you to enjoy memorable dining, beautiful accommodations and exceptional service in a landmark New Canaan inn within an hour of New York City.The dining room and bar feature French-inspired American cuisine with an extensive wine list as well as cocktails and light bites at the bar.Individually-decorated rooms and suites offer modern conveniences, luxury bath products and mini bars with gourmet snacks. The Roger Sherman can host up to 260 guests for Weddings, Baby and Bridal Showers, Bar & Bat Mitzvahs, Rehearsal Dinners, Business Meetings, Celebrations, Funerals and Intimate gatherings. Reservations are strongly suggested.Call us to plan your private event today 203-966-4541 ask for Nes.
Basso by PXK offers a contemporary Italian dining experience with a deep respect for tradition. Located in the heart of Chappaqua at 11 King Street, the restaurant is now under the culinary direction of Chef Peter X. Kelly.Inspired by his extensive travels throughout Italy, from the Michelin-starred kitchens of Milan to the rustic trattorias of Tuscany, Chef Kelly brings a modern perspective to classic Italian dishes. He emphasizes the use of fresh, seasonal ingredients sourced from local farms and artisan producers within the Hudson Valley. Savor a menu that celebrates the comforting familiarity of Italian cuisine while embracing innovative techniques and presentations.Pots, Pans & Pasta Sunday BrunchSundays, 11:30 AM to 2:30 PMEnjoy a continuous feast of delicious dishes presented table side, including a bountiful selection of fresh pastas, seasonal fruits and salads, frittatas, a variety of meats and fishes, and flavorful grains and risottos.
Vela Kitchen is centrally located in downtown Pleasantville one block from Metro-North near the Jacob Burns Film Center. Enjoy Contemporary American cuisine in a casual yet sophisticated space.
Chef Luis is a vibrant restaurant serving unique, creative fare influenced by flavors from around the world. No matter what cuisine you fancy, Chef Luis Lopez, one of New Canaan’s most beloved local chefs, has cultivated a contemporary global menu bursting with clean, fresh ingredients. Set amidst a warm atmosphere, be treated to the passion and richness of an international culinary celebration, right here in your backyard!