Pour le restaurant UMI, le sushi est un aliment pur et propre qui nécessite une intervention minimale, réfléchie et simple. Cette philosophie se reflète également dans ses matériaux et dans le principe de sa conception.
Le restaurateur Justin Anthony du Yebo Beach Haus propose un concept de style côtier avec des saveurs sud africaines caractéristiques combinées à une fusion américaine distincte. Le restaurant sert un menu de plage de style Hampton californien et des options chic, idéal à partager, ainsi que des saveurs du Cap, pour une évasion exotique au cœur de Buckhead.
Welcome to YEPPA & Co.! Named for a verbal exclamation expressing joy and excitement. Created by the minds behind Storico Fresco and Forza Storico, our menu draws inspiration from the sun-kissed coastal city of Rimini in Italy's Emilia-Romagna region, nestled along the Adriatic Sea. Picture a culinary journey featuring cured meats and cheeses, grilled skewers, seafood dishes, focaccia pizza and panini, as well as hearty house-made pastas. Rev up the excitement in our F1-themed space, where Italian-inspired cocktails flow and the adrenaline of F1 races fills the air. Join us, and let's find YEPPA together!
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Buckhead
Réservée 55 fois aujourd'hui
Vous êtes chaleureusement invité à vivre une expérience qui rappelle une époque révolue, alors que la chevalerie et les mœurs étaient un mode de vie, une époque où l'élégance et la sophistication étaient sans prétention, et où les portes des maisons du Sud étaient toujours ouvertes pour accueillir les voisins ou les gens de passage.
Le The Southern Gentleman s'approvisionne auprès de producteurs locaux pour leurs ingrédients, dont plusieurs proviennent de leur propre ferme, Milton's Acre. Ils sont fiers de l'attention méticuleuse qu'ils portent aux détails pour vous proposer des plats magnifiquement préparés, des cocktails savamment conçus, une sélection excitante de vins et de bières artisanales, dans un seul et même but : créer une expérience véritablement inoubliable.
Vous êtes les bienvenus chez eux. N'hésitez pas à y aller pour vous détendre, vous retrouver entre amis et en famille, partager de la nourriture et des boissons délicieuses, socialiser ou célébrer. Profitez simplement du moment et laissez-vous charmer par l'hospitalité légendaire du Sud.
Dinner reservations are recommended Tuesday through Sunday starting at 530pm and walk-ins are welcome! Valet available for all dinner services and all day Friday through Sunday. Breakfast, Lunch, and Weekend Brunch are walk-in counter service, no reservations are needed. Le Bon Nosh is a restaurant and market celebrating the simplicity of good ingredients with a thoughtfully curated French-influenced menu. Founder & Chef Forough Vakili wanted to create a lively yet intimate gathering place to connect over delicious bites and amazing wine.Le Bon Nosh values the diligence and craft of local farmers and purveyors. Everything produced in the kitchen is made from scratch using the freshest seasonal ingredients available - we believe in the power of good food and eating well.Cancellation Policy: If you would like to reschedule or cancel, we ask you to do so within 24 hours prior to your booking. Large parties that do not provide notice may incur a no-show charge of $25 per person.
Le restaurant Gipsy Kitchen puise son inspiration dans les richesses culinaires d'Espagne, mêlées aux traditions marocaines venues de l'autre côté de Gibraltar et aux influences indiennes qui ont voyagé vers l'ouest sur les mêmes mers. Vous dégusterez une cuisine fusion ibérique inspirée par des siècles d'interaction entre ces différentes terres et traditions.
Les boissons servies au Gipsy Kitchen sont aussi exceptionnelles que sa cuisine. Les cocktails artisanaux sont préparés avec des ingrédients uniques et des jus de fruits frais. Composée uniquement de vins de l'Ancien Monde, la carte des vins vous transportera en Espagne et dans les régions environnantes. Des bières européennes et des bières artisanales américaines élaborées avec des éléments rares viennent compléter le choix de boissons alcoolisées.
N'hésitez pas à venir profiter d'une véritable expérience culinaire espagnole.
The Iberian Pig is a modern Spanish tapas restaurant matching bold flavors with a warm convivial environment. Our culinary team strives to offer a menu combining the traditional tastes of Spain with fresh and eclectic creativity. In addition to tapas, we boast one the most expansive selections of imported cheeses and cured meats in the country, which includes various cuts of the prized Jamón Ibérico. Our wine list is a focused selection from Spain, Chile, and Argentina and our cocktail list consists of faithful classics and a number of seasonally rotating signature combinations. We look forward to serving you!
*Reservations for any of our Tea Experiences can be booked via our Tock Platform or by contacting us directly at 404-563-7799. Afternoon Tea is served every Saturday and Sunday from 12:30 P.M. to 3:30 P.M and bookable only at https://www.exploretock.com/stregisatl* only. All reservations via OpenTable are for breakfast or lunch dining service.*Brunch is served every Saturday and Sunday from 10:30 A.M. to 1:00 P.M in the Wine Room**Per Georgia State Law, No Alcohol will be served on Sunday until 11:00 A.M. *Savor extraordinary cuisine and wines by dining in Atlanta in settings that range from sumptuous to pleasingly casual at The St. Regis Atlanta.Astor Court, named after Colonel John Jacob Astor IV, the visionary who founded St. Regis & Resorts, serves breakfast, lunch and Afternoon Tea. In the evening gather at The St. Regis Bar for inspired cocktails and small plates or partake in the intimate Wine Room where guests enjoy intriguing wine flights and memorable food pairings.
There was a time when dinner out meant pin curls and strong Manhattans. The music was up and the lights were low and the maître d’ had your table waiting. The Betty is that kind of place. Inspired by mid-century American supper clubs, The Betty pays tribute to the continental menus of yesteryear. But while the dishes may sound comfortingly familiar, Chef Thomas’s approach is decidedly 21st century. Pair your entrée with a timeless cocktail, a selection from our robust wine list or an Atlanta-crafted beer.