MC named after Award Winning Chef Michael Chuong is bringing his Upscale Asian Flair to the Historic Jones House in Downtown Cary. MC's menu will offer Signature and Creative Dishes featuring High End Sushi and Local and Sustainable Ingredients paired perfectly with Old World Wines.
Décrit par comme un "joyau culinaire" par le magazine Condé Nast Traveler, le restaurant signature Herons du Umstead Hotel and Spa met en vedette la cuisine américaine raffinée du chef exécutif Steven D. Greene et du chef de cuisine Spencer Thomson. Avec une liste de vins offrant une sélection de plus 1500 vins et composée de plus de 10.000 bouteilles, vous y trouverez assurément le complément parfait pour votre expérience culinaire sophistiquée. À l'intérieur, vous pourrez profiter du cadre élégant et de l'exquise collection d'art, tout comme vous pourrez manger sur la terrasse avec vue panoramique sur le lac. Le bar de l'Umstead propose également une expérience plus décontractée aux convives locaux et aux clients de l'hôtel. Le restaurant Hérons, certifié 5 étoiles par Forbes et 5 diamants AAA, offre le déjeuner et le dîner tous les jours, le brunch du weekend et le souper du lundi au samedi.
Ne vous attendez à rien de moins qu'un repas et un service absolument extraordinaires dans l'un des steakhouses les plus remarquables du monde : le Ruth's Chris Steak House. Ce n'est pas pour rien que le restaurant figure parmi les destinations culinaires les plus distinguées de la région. Au Ruth's Chris Steak House, vous recevrez un service de première classe, attentionné sans jamais être étouffant.
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Coming Soon: Brewery Bhavana at FentonOur newest location brings the signature Brewery Bhavana experience to Fenton, blending craft beer, dim sum, and a thoughtfully designed space. Flooded with natural light and filled with lush greenery, the setting is anchored by a hand-painted Garden of Eden mural and a canopy of hanging plants.Located on Lower Garden Lane, the glass-walled dining space offers a warm, verdent atmosphere, while the courtyard provides the perfect spot for a beer in the sun. Enjoy a diverse cocktail program alongside a menu inspired by our Raleigh flagship.Opening April 2025.
Managed by passionate and a seasoned team of operators, Nazara awakens the inner soul through colorful ambiance, rich Indian palate, and complex tastes with a seductive dining room, a fashionable bar, intimate private lounge, and outdoor seating. We strive to create memorable dining experiences day after day. Guests can sample the vibrant flavors of India through Nazara’s various dining options. Our menu features classic Indian cuisine reinvented for today’s more discerning palate. We invite you to indulge in India’s culinary treasures, time after time.The team shares a vision of the future for Indian cuisine, an endeavor to improve the purest traditional and regional cuisines, while simultaneously creating innovative, modern dishes and interpretation while maintaining traditional integrity. The bar and wine cellar carry a depth of offerings that exceed the expectations of our guests on a regular basis.
Be our guest and come see, savor, and celebrate Rare and Well Done®’s North Carolina debut! Perry’s Raleigh boasts a stunning main dining room that showcases a spectacular wine wall and provides glimpses of chefs creating innovations in the kitchen, as well as four beautifully appointed private dining rooms ideal for meetings, family celebrations and embracing any special occasion. Bar 79® features a beautiful island bar with glass walls that open to patio dining, allowing guests to soak up beautiful Raleigh nights over toasts with our hand-crafted mixology and extensive selection of wines. From the vibrant color palette to its exquisite use of glass, lighting and other textures, every detail in the restaurant was deliberately selected to create an inviting environment inspired by our local community.
Catering Works is proud to present NCMACafe, located at the North Carolina Museum of Art WEST BUILDING. Our menu features a variety of Southern-inspired fare with International influence. Premium wines, crafted coffee drinks and in February of 2023, the long-awaited return of weekend brunch at the Museum of Art.
Combinant une atmosphère décontractée avec une cuisine contemporaine du Sud à base de produits frais, le Mandoline apporte une bouffée d'air frais à la scène culinaire de Raleigh. Les menus de saison du Mandoline sont créés avec des ingrédients locaux de haute qualité pour satisfaire tous les palais. La nourriture est servie dans une ambiance chaleureuse et détendue, où le côté guindé des repas gastronomiques est remplacé par le charme du Sud. Le menu et l'ambiance reflètent le caractère de Raleigh, un mélange de rustique et de raffiné, de contemporain et de traditionnel, de rural et de métropolitain. Tout comme la « ville des chênes », le Mandoline est profondément attaché à ses racines du Sud, mais tire son inspiration des quatre coins du monde. L'établissement est installé depuis peu dans le quartier Hayes Barton, à quelques pas du quartier Five Points, à l'angle d'Oberlin et Fairview.