Owner and acclaimed chef David Slay brings you SLAY Steak + Fish House. The food is locally sourced, some of which comes from his very own garden in Orange County at his other restaurants, Park Ave & Il Garage. SLAY offers cast-iron cooked grass-fed beef, chops, and sustainable seafood. Wine, from his very own winery Slay Estate & Vineyard located in Santa Barbara is also sold at SLAY. The ambiance is upscale and one of a kind.
Le Manhattan Beach Post est un restaurant très intime qui a de l'âme, créé par le chef et co-propriétaire David LeFevre. Il propose un menu ludique et artisanal composé de petites assiettes à partager, de cocktails maison et de vins de petite production de South Bay.
Le Manhattan Beach Post est le fruit de quinze ans de travail, voyages et techniques finement peaufinées dans les communautés culinaires les plus dynamiques du monde par le chef David LeFevre, décoré d'une étoile Michelin. Réputé pour son expérience gastronomique et sa maîtrise des plats de fruits de mer au Water Grill, LeFevre revient à ses racines culinaires avec un menu plus rustique, conçu pour être partagé et servi dans un environnement courtois et accueillant.
Owner and Chef David Slay brings a “Rustic” Italian Menu to his beachside restaurant located in Manhattan Beach, CA. Slay Italian emphasizes a rotating menu with seasonally inspired stone fired pizzas, fresh and dried pastas, roasts, and seafood. Slay also offers fresh ingredients, vegetables, and his very own wine from his Vineyard in Sta. Rita Hills, Santa Barbara … Slay Estate & Vineyard.
Aligning classic sophistication with your daily wants, Un Caffè Altamura is a locally-owned cafe + wine bar indulging in the marriage of simplicity and quality.Le Cordon Bleu trained culinarian, Alexa Altamura, has created a space for you to pause, enjoy the simple pleasures of the day, and relish in “il dolce far niente” – the sweetness of doing nothing. We look forward to starting the day together, beginning with the original 1882 Blend of Caffè Vergnano, the oldest Italian Coffee Roaster still family-run today. We’re building a society. Join the movement.
Mangiamo Restaurant est situé au cœur du magnifique centre-ville de Manhattan Beach, à un pâté de maisons à l'ouest de la jetée historique de Manhattan Beach. Mangiamo sert la communauté de South Bay depuis 1984.
RYLA's menu is inspired by Chef Ray's upbringing in Los Angeles combined with his Japanese technique.We are now booking reservations over the phone and online through OpenTable. Take Out is available through our website, www.eatRYLA.com We look forward to serving you!
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
East-Meets-West dishes that inspire and evoke a feeling of being welcomed into Chef Vuong's home. Little Sister's menu showcases Chef Tin's take on one of the more interesting and rich collisions of food and culture that was borne out of the European colonization of Southeast Asia. Dishes blend and balance the spices and flavors of Southeast Asia with French techniques and Dutch and British colonial influences. The menu is continually and progressively evolving, reflecting inspiration and the seasons. Chef Tin curates the restaurant's wine and beverage program with a focus on intriguing labels, both domestically and from around the world.
Les vagues se brisent presque à votre table au Chart House, ce lieu visité par les surfeurs de Redondo Beach. Si vous êtes à la recherche du cœur et de l'âme de la Californie du Sud, c'est ici que vous la trouverez! Le restaurant est à quelques pas de nombreuses plages fabuleuses et hôtels de la région. Depuis 1961, le personnel du restaurant Chart House se dévoue pour vous offrir une expérience culinaire hors du commun. Avec ses 29 emplacements historiques, des restaurants face à la mer et des adresses primées à travers les États-Unis, les restaurants Chart House offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez, sans aucun doute. Des spécialités de poissons frais, aux côtes de bœuf rôties lentement, les chefs renommés ont adapté un menu comportant de la cuisine locale tout en introduisant une touche d'exotisme. Choisissez parmi les plats célèbres tels que le « macadamia crusted mahi », les géantes croquettes de crabes, les pétoncles poêlés ainsi que le nouveau « surf n' turf ». Vous y dégusterez aussi plusieurs variétés de poissons frais, accompagnés d’une gamme de vins fins ainsi que des desserts décadents, comme le fameux gâteau mi-cuit au chocolat.