Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Walking distance to many of DC’s historic landmarks, Founding Farmers & Distillers offers a diverse menu including dishes inspired by nearby Chinatown and cocktails featuring our in-house distillery, Founding Spirits. Open 365 days a year, our team is passionate about crafting dishes & drinks from scratch with high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, decadent weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of house-roasted coffee and breakfast treat from our First Bake Cafe. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, our restaurant is guided by a very simple principal: we see and share everything Through The Eyes Of The Farmer.™ We actively care about our guests, our communities, the planet, and the next generation. This all comes together in our everyday
• Réservation de tables avec bouteilles • Penn Quarter
Réservée 30 fois aujourd'hui
Le Dirty Habit propose un cadre convivial et animé, des cocktails artisanaux savamment élaborés et un menu d'assiettes innovantes à partager, dans un espace au design branché comportant une spectaculaire terrasse urbaine.
Ce saloon victorien imposant s'étend sur deux niveaux et vous propose 4 bars distincts, y compris un bar à huîtres, ainsi que 6 salles à manger. Ouvert pour le souper jusqu'à tard dans la soirée, c'est l'endroit idéal avant ou après votre événement au Verizon Center, un film ou une soirée de théâtre. On peut y dîner et souper tous les jours de la semaine et bruncher le samedi et le dimanche.
Personne ne propose de steak comme le nouveau restaurant Del Frisco's Double Eagle Steak House dans le centre-ville de Washington. Véritable institution culinaire américaine, ce restaurant sert une cuisine parfaite, à la fois audacieuse et délicieuse, et dispose d'une grande carte des vins récompensée ainsi que d'un niveau de service inégalable. Vous pourrez y déguster du steak de qualité et des fruits de mer fraîchement pêchés. Vous bénéficierez par ailleurs d'une hospitalité authentique dans cet exceptionnel steakhouse, unique à Washington D.C.
L'établissement comprend une importante carte des vins variée de plus de 1 200 étiquettes, incluant un grand nombre de produits remarquables de producteurs de l'Ancien et du Nouveau Monde. Réparti sur 3 étages, il se compose de 2 bars, d'un salon, d'une cave à vins, de salles à manger privées et d'une salle du conseil ainsi que d'une cour pittoresque. Il peut accueillir jusqu'à 400 personnes.
Le Bibiana est un restaurant primé appartenant au Knightsbridge Restaurant Group. Le chef Jake Addeo apporte 16 ans d'éminente expérience accumulée au sein de certains des restaurants les plus acclamés de New York et de Hong Kong. Jake a œuvré dans plusieurs restaurants célèbres auprès de chefs récipiendaires d'un prix James Beard dont à l'Abboccato Italian Kitchen, où il a travaillé comme chef de cuisine; à l'Esca sous la direction de Dave Paternack et de Mario Batali, et au Felidia sous l'aile de Fortunato Nicotra et de Lidia Bastianich. Le chef Addeo apporte la cuisine italienne régionale la plus délectable qui soit à Washington, DC.
“Mi Vida” translates to “My Life.” However, in Mexico, “Mi Vida” means much more. “Mi Vida” is a term of endearment bestowed on close family and friends to signify love, care and importance. When one says, “Mi Vida,” they are telling someone special how much they mean to them. MI VIDA describes how we feel about our team and our guests. It is our expression of Mexican culture and cuisine as interpreted through the lens of Chef Roberto Santibañez. Our menu is rooted in the history and culinary tradition of Mexico while exploring the ever-changing boundaries of this vibrant and evolving cuisine.
Le Ristorante Tosca offre le meilleur de la cuisine italienne contemporaine du Nord. Le Tosca sert une nourriture italienne qui met l'accent sur les ingrédients de saison, en utilisant une approche créative dans le respect des grandes traditions de la gastronomie toscane. Le restaurant allie un style moderne et élégant afin de créer un cadre intime et confortable.
Nestled in the bustling heart of downtown DC at CityCenter, Estuary is a haven for those seeking a truly unique and elevated dining journey that transcends borders.
Our visionary chef, Ria Montes, skillfully combines her Filipino heritage with the finest elements of modern American cuisine, offering a truly exceptional culinary adventure.
Step into our meticulously designed space, where modern aesthetics meet floor-to-ceiling windows providing a magnificent urban bird's eye view of Washington, DC.
Prepare to be captivated by Chef Ria Montes, the culinary mastermind behind Estuary. With a passion for infusing her Filipino roots into every dish, Chef Ria masterfully embraces the rich and diverse flavors of the Philippines, seamlessly blending them with the modern American palate.
The result is a menu hailed as a culinary masterpiece, where taste, texture, and innovation intertwine in harmony.
To complement the fusion of flavors on your plate, we present an extensive selection of meticulously curated wines and handcrafted cocktails.
Our team of expert sommeliers is always on hand to guide you in choosing the perfect pairing, guaranteeing an exquisite dining experience.
At Estuary, we firmly believe that exceptional service is as vital as the culinary artistry itself.
Our dedicated staff is committed to providing impeccable and knowledgeable service, ensuring that your visit exceeds all expectations.
Estuary is where modern American cuisine meets the soulful, diverse flavors of the Philippines.
We invite you to embark on a culinary journey like no other-an experience that will linger in your memory long after your visit.
Join us at Estuary and discover a world of extraordinary flavors and unforgettable moments.