Osteria Divino propose une authentique cuisine florentine inspirée par les meilleurs poissons, viandes et produits locaux, biologiques et de saison. Une vaste sélection de pâtes artisanales est proposée. Situé dans un quartier populaire, Osteria Divino vous offre le charme d'antan mélangé à l'ambiance moderne. On y sert le déjeuner, le dîner et le souper avec des spectacles de musique tous les soirs et le brunch du dimanche. Le restaurant est fier d'être membre de Marin Organics.
The Bungalow Kitchen by Michael Mina presents a dynamic new social dining experience and vibrant community clubhouse in the heart of Tiburon – Marin County’s charming waterfront neighborhood along the San Francisco Bay. Award-winning chef Michael Mina and hospitality veteran Brent Bolthouse joined forces with renowned interior designer Martin Brudnizki to create a lively bohemian atmosphere with bold cuisine, five-star service, and thoughtful touchpoints that pay homage to Tiburon’s storied past. The menu presents elevated California cuisine options for dinner, late-night and weekend brunch, as well as a robust wine list and inventive craft cocktails.Spanning nearly 12,000 square feet across two floors with 5,000 square feet of outdoor waterfront space on its expansive patios, The Bungalow Kitchen by Michael Mina boasts spectacular views of the San Francisco Bay, San Francisco skyline, Tiburon Marina, Angel Island and beyond.
Le Trident Restaurant se trouve "sur l'eau" dans la ville historique de Sausalito, Californie
La terrasse extérieure chauffée offre une expérience culinaire sensationnelle avec une vue spectaculaire sur la baie de San Francisco.
L'art et l'architecture sont complémentés par un intérieur qui ressemble à un vieux yacht. La fresque du plafond est original au Trident et peint par Dave Richards, créateur de la fameuse Porsche Cabriolet 1965 de Janis Joplin. Sur le pont extérieur, découvrez l'un des points de vue de bord de mer les plus spectaculaires sur la côte ouest, qui donne sur San Francisco, Angel Island et Alcatraz. Joignez vous au brunch, déjeuner ou le dîner
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Tiburon Tavern is on a mission to support our community located in the beautiful seaside town of Tiburon. Our menu showcases simple, delicious cuisine; using the finest, fresh, seasonal ingredients many of which are grown by local farmers. From our outstanding patio seating, fireside dining and lively bar atmosphere Tiburon Tavern is the place to be for comfortable surroundings, exceptional value and genuine hospitality.
The Caviar Co. Champagne Lounge is nestled in charming downtown Tiburon. Our menu features caviar flights, light bites, and an extensive champagne list to indulge in. Whether you are new to caviar or a seasoned connoisseur, our tasting room has offerings for every palate!Our tasting room is currently licensed for guests 21+.
It all started in 1992, when Annette and Gerner Andresen opened the Lighthouse Café in Sausalito in its present form. The Andresens, both born in Denmark, had recently immigrated to the U.S., and along with them they brought the Scandinavian flair for simplicity, good quality and tasty food. The café has over the years become famous for its breakfast and lunch, with American classics like good old-fashioned burgers and a great selection of omelets, along with Scandinavian classics like Danish Meatballs or Norwegian Salmon. Now with four restaurants, The Bar & Grill offers Brunch Lunch & Dinner.
Le BIX vous accueille dans un établissement exceptionnellement élégant, de type « speakeasy » civilisé et bar sophistiqué. Le BIX est installé dans un intérieur de 2 étages caractérisé par un bar en acajou légèrement incurvé, des colonnes cannelées à chapiteaux ornés, de superbes œuvres d'art originales, des banquettes moelleuses, des cabines confortables, du linge de maison amidonné, ainsi que des verres et des couverts étincelants. Dans l'ensemble, l'ambiance est représentative des années 1930 et 1940, du bon goût moderne de l'art rappelant les jours de gloire des compagnies maritimes Cunard et françaises. La mode et le glamour sont les maîtres-mots, le branché de mauvais goût n'ayant absolument pas sa place au BIX. Le BIX reçoit autant les personnes dynamiques de San Francisco que les voyageurs avertis, terme du propriétaire Doug Biederbeck pour les nombreux convives étrangers à la ville qui fréquentent son établissement. Vous passerez d'une ruelle sans relief à un autre monde : celui d'une cuisine et de boissons remarquables, d'un service agréable, d'une nostalgie élégante, d'un concert de jazz. Tel est le BIX.
Laurel Court Restaurant & Bar dazzles with its soaring domed ceilings, commanding columns, Tuscan-style frescoes and ornate detailing. Enjoy seasonal menus that collaborate closely with Bay Area organic farmers, ranchers and sustainable seafood purveyors for a coast-influenced dining experience.