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Meilleurs restaurants avec une cuisine ouverte à Far Westheimer

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13 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant il Bracco - Post Oak
4.8
Exceptionnel(155)
Prix : cher
• Italienne • Galleria / Uptown
Réservée 59 fois aujourd'hui
il Bracco is an upscale Italian restaurant in the heart of Uptown, Houston, located in Post Oak Plaza. Our menu features handmade pastas, fresh salads, hand-cut steaks & seafood, and an extensive yet approachable wine list. Breads, pasta and dessert are made from scratch, in house daily.Our dining room is made of intimate booths with a full service bar and cocktail lounge, as well as a quiet patio with an outdoor fire place.
Une photo du restaurant Credence
4.7
Exceptionnel(449)
Prix : cher
• Américaine • West Side
Réservée 57 fois aujourd'hui
Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Une photo du restaurant Prime 131
4.6
Exceptionnel(263)
Prix : cher
• Grillade • Hauteurs / Washington
Réservée 38 fois aujourd'hui
A Berg Hospitality Group original concept, Prime 131 is a live-fire steakhouse and sushi bar within a revamped industrial space at The Docks at Timbergrove. Evoking the electric ambiance of New York’s chic yet edgy Meatpacking District in the early 90s, Prime 131 ignites a fresh dining experience in Houston where the artistry of grilling takes center stage. A protein-forward concept with Korean and Japanese influence, Prime 131 creates a completely unique meat experience where diners watch their meal be prepared on four central wood fire grills and two Josper charcoal ovens. In addition, a full sushi bar and four Korean barbeque style tables offer curated experiences featuring some of the most exclusive cuts in the world.
Une photo du restaurant Rosie Cannonball
4.8
Exceptionnel(84)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Montrose
Réservée 32 fois aujourd'hui
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Une photo du restaurant Perry's Steakhouse & Grille - Memorial City
4.6
Exceptionnel(6232)
Prix : cher
• Grillade • West Side
Réservée 26 fois aujourd'hui
Perry dans Memorial City, au large de I10 au cœur du corridor d'énergie, offre une expérience gastronomique incomparable qui saura satisfaire vos envies et inspirer votre appétit. Avec leur menu très apprécié, Perry jouit d'une atmosphère élégante avec une ambiance éclectique comprenant une tour de vin de près de 6 mètres de haut et huit salles à manger privées. Profitez d'un cocktail au bar 79, nommé d'après l'année de fondation de Perry, sur l'une des soirées de divertissement en direct. Restant fidèle à ses racines de boucher, Perry sert du boeuf de qualité USDA sélectionné à la main et ses fameuses côtelette de porc. Perry est sûr de vous impressionner ainsi que vos invités
Une photo du restaurant Goode Co. Kitchen & Cantina - River Oaks
4.9
Exceptionnel(26)
Prix : cher
• Tex Mex • River Oaks
Réservée 66 fois aujourd'hui
Bienvenidos, y'all! With James Beard-nominated chef and restauranteur Levi Goode at the helm, our fourth Kitchen & Cantina from Goode Company Restaurants showcases the rich foods and traditions we grew up with on both sides of the border. Find us located across from the historic River Oaks Theatre where you'll find an experience inspired by long days on the Gulf, late nights on the ranch, and the colorful creations of our abuela. Try wood-fired redfish on the half shell swaddled in homemade tortillas, made-to-order guacamole, and family-style parrilladas - huge mixed platters of wild game and fresh vegetables, topped with pico de gallo and queso fresco. A few margaritas on our patio and you've found your new casa sweet casa. Top off the experience by wandering over to our agave sanctuary Bar Buena nestled around the corner.
Une photo du restaurant Jordyn’s Soul Cafe - Houston
3.5
Très bonne(24)
Prix : raisonnable
• Nourriture pour l'âme • Montrose
Réservée 56 fois aujourd'hui
Jordyn’s Soul Café is a premier soul food restaurant in Houston, Texas; expanding on our two thriving locations in Chicago to bring our home-cooked dishes and fresh ingredients down to Texas. Owner Angel McDonald opened up this business in honor of her late daughter, Jordyn. Angel has been working in the restaurant industry for many years and has always had a passion for cooking. The recipes she serves at Jordyn's Soul Café are close to her heart and have been passed down by her mother. Angel is dedicated to providing her customers with delicious food that is made from scratch daily, using only the freshest ingredients. She takes pride in providing customers with quality service and ensuring that all dishes served are prepared with care and love. Angel created a space that is second to none in its ambiance, and our food is beautifully presented with artistic attention to detail. We are committed to providing you with the best possible experience while dining with us!
Une photo du restaurant Jonathan's The Rub at Campbell Place
4.8
Exceptionnel(2006)
Prix : raisonnable
• Américaine • West Side
Réservée 27 fois aujourd'hui
Auto-proclamé comme étant le plus ancien chef de partie de Houston, Jonathan a ouvert le Jonathan’s The Rub dans l'objectif de proposer son excellente cuisine au cours d'une expérience culinaire inégalée. Un objectif que Jonathan continue d'accomplir avec passion aujourd'hui. Vous remarquerez que le restaurant possède une cuisine ouverte, où vous pourrez voir, entendre et sentir tous ce qui se passe dans les coulisses de Jonathan et des autres cuisiniers qui préparent vos plats (une expérience à ne pas manquer). Le Jonathan's The Rub est un endroit où il fait bon s'y rendre, se mettre à l'aise, être soi-même et, avec un peu de chance, partir avec quelques amis et un estomac satisfait.
Une photo du restaurant Main Kitchen
4.7
Exceptionnel(238)
Prix : cher
• Américaine • Centre ville
Réservée 5 fois aujourd'hui
Main Kitchen propose un menu simple et élégant, inspiré du pot-pourri culturel et culinaire qui existe à Houston. La chef primé Jelle Vandenbroucke a su développer des menus saisonniers, d'inspiration mondiale mais conçus à base d'ingrédients locaux. Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper.
Une photo du restaurant George's Bistro & Bar
4.5
Génial(322)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • W. University / centre médical
Réservée 14 fois aujourd'hui
George's Bistro and Bar, located in the heart of West University in Houston, TX, pushes the envelope of elevated continental cuisine. Taking its influences from our team members’ culinary roots, George's Bistro and Bar blends traditional and innovative techniques to create unique offerings using local ingredients in all of its dishes. We are grounded in hospitality with our staff’s commitment to providing you with a memorable experience each time you walk through our door.We’re excited to bring something new to our community and can’t wait to share our unique recipes. We can't wait to serve you!
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