Chef Lynden Zuniga grew up in Honduras, CA and worked in kitchens through high school to pay rent. He quickly realized making people happy through his cooking would be his lifelong passion. Shortly after marrying his wife Sally, they dreamt of their concept of Tio's and in 2018 it became a reality!Quality matters. We're committed to serve the highest quality steak, pork, chicken, and seafood. Our proteins are always fresh- sourced locally and domestically across the United States.You'll hear the sizzle of the grill in our open kitchen as each meal is made to order. Pairing our high-quality proteins with our delicious salsas and vegetables, rice, beans, and tortillas is a winning combination. We pride ourselves on making great tasting food made with simple ingredients. You might be entering Tio's for the first time as a guest, but we hope you leave as a friend. We hope you enjoy your experience. Thank you for dining with us. Cheers,Lynden & Sally Zuniga
Installé à quelques pas de l'océan, vous pourrez découvrir l'expérience culinaire sensorielle que l'île de Hilton Head a tant attendu. Avec sa délicieuse viande bovine de qualité USDA, ses fruits de mer d'une fraîcheur incomparable, ses plats de pâtes ainsi que ses créations de desserts exquis, le menu du restaurant hh prime est devenu un incontournable pour les résidents et les visiteurs de l'île. Que ce soit le classique New York Strip, le faux-filet de Chicago maturé ou le savoureux filet mignon, les meilleurs pièces de viande, même pour les plus fins connaisseurs, vous attendent sur place. Pour un repas plus léger, vous pourrez faire votre choix dans la sélection de fruits de mer de l'île. Vous apprécierez également l'impressionnante cuisine ouverte, la grande cheminée intérieure, le foyer extérieur, les concerts ainsi que la chambre à vins. Aménagé sur deux niveaux, le restaurant hh prime vous propose une nouvelle expérience culinaire intime, rehaussée d'une ambiance décontractée.