Donna Mare Italian Chophouse brings the soul of Italy's sun-kissed coast to Miami Beach. Here, generations of family recipes meet the bounty of land and sea, crafting an experience that transforms dining into a celebration of simple pleasures.Nestled alongside the iconic Cadillac Hotel & Beach Club, the heart of Donna Mare's kitchen is the pasta room where our dedicated Sfoglina creates pasta magic by hand, just as her father taught her in their family shop in Emilia-Romagna. From our wood-burning oven, a 50-year-old mother yeast—passed down through generations—gives life to our signature pizzas, a hybrid of Neapolitan and alla Palla styles. Our menu honors coastal Italian traditions through organic, expertly aged steaks, wood-fired seafood, and house-made pastas and desserts.
Welcome to our beachfront bar and restaurant located in the Cadillac Hotel & Beach Club. An oceanside palapa with direct views of the sand and sea, Bungalow serves fresh juice and small-batch coffee in the morning, and raw bar, chilled wines and light bites in the afternoon and at sunset. Our extensive selection of rosés and wines are complemented by cocktails inspired by the sea.Bungalow offers a beachfront experience that lures locals and visitors alike with its signature raw bar, rosé selection, and ocean side atmosphere. A light ocean breeze, salt air and lulling sound of the waves complement our fresh, local seafood-inspired menu. Indulge in oysters, lobster, and crab by the half-pound, or our simply grilled catch of the day.There’s no better setting on Miami Beach to sample light bites from our seaside raw bar or made-to-order wood-oven pizzas. Cocktails flow and the seafood is fresh and plentiful at our exclusive oceanfront hideaway.
Depuis que Michael's Genuine Food & Drink a ouvert ses portes dans le Miami Design Design au printemps 2007, les convives sont devenus adeptes et désirent sa combinaison rafraîchissante d'atmosphère décontractée et d'une bonne nourriture, un bistrot de quartier qui est la vitrine ultime pour le type de cuisine que le chef / propriétaire Michael Schwartz prépare de mieux- maison, sans prétention, délectable, avec une emphase sur les ingrédients locaux. Le restaurant est ouvert sept jours par semaine et sert le dîner, un menu pour l'après-midi, le souper et le brunch. La salle la salle à manger et la cour peuvent accueillir 100 convives, et la Bar Room, peut accueillir 16 convives supplémentaires, de plus 24 places sont disponibles dans le bar de bienvenue où les clients peuvent profiter du menu de l'après-midi incluant le bar de crudités de 15h à 17h30 du lundi au samedi. Le brunch du dimanche est le moment où les petites assiettes brillent sur un menu hebdomadaire de saveurs et de sucreries. Le restaurant est situé dans le quartier animé de Design District, le nouvel endroit de la mode de luxe à Miami.
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
We offer Spanish-Latin cuisine in a space defined by design, nature, and art. Our terrace and interiors create a unique atmosphere for an elegant and inviting dining experience.Grace Period: After 15 minutes, table reservations and locations aren’t guaranteed, though we’ll do our best to accommodate requests. Dining is reserved for two hours.
Animé d'une passion pour l'asado, l'art ancien d'Amérique du Sud de cuisine sur feu de bois, le chef de grillades argentin Francis Mallmann crée une expérience d'asado contemporaine grâce à une cuisine à foyer ouvert, des ingrédients locaux et la touche d'un gaucho qui lui permet de transformer des recettes rustiques traditionnelles en plats sophistiqués et savoureux.
Sunday Asado :
Événement social majeur en Argentine, l'asado (barbecue sur feu de bois) est un moment où les amis et la famille se rassemblent autour de plats traditionnels et passent l'après-midi à prendre des nouvelles les uns des autres. Il s'agit autant d'être ensemble que de bien manger. Dans ce restaurant, le menu dominical de style familial est composé d'une variété de plats traditionnellement préparés en famille le week-end.
Located in the heart of Midtown Miami, this corner Trattoria & Spritz Bar turns out modern Italian-Mediterranean plates in its cozy dining room. Italica offers both indoor and outdoor seating options decorated with an urban chic and modern style that blends well with the neighborhood.Italica was founded by Pablo Sartori, who has insatiable passion for good food, good drinks and memorable restaurants such as the famous Negroni Restaurants.Originally opened in Buenos Aires, Argentina in 2019 Italica was created to satisfies customers with modern version of traditional Italian recipes. Italica has passion to host people and to have lifelong relationships with our guests, welcoming them with open arms each time. We strive to spread our enthusiasm through attentive service, delicious food, value for money. Our mission is simple: to deliver memorable experiences.
Le Sardinia Enoteca Ristorante est l'un des restaurants les plus authentiques et passionnants à avoir ouvert ses portes à Miami Beach depuis longtemps. Ce restaurant ultra-sympathique est rapidement devenu un favori des environs de Sunset Harbor. Le personnel jeune, d'originie italienne pour la plupart, est exceptionnellement compétent et serviable. Le menu met en vedette des plats rustiques comprenant des spaghetti bottarga et des orecchiettes avec saucisses de sanglier et pesto de brocoli qui fond en bouche. Le branzino en croûte de sel, cuit au four à bois et découpé à votre table, est un chef-d'œuvre. La fantastique carte des vins offre un bon rapport qualité-prix, ce qui est toujours gagnant. Le Sardinia Enoteca est l'endroit idéal pour venir en groupe et partager une assiette de viandes tranchées minces et de fromages, avec des légumes rôtis au four à bois. Goûtez aussi au fameux carasatu craquant au romarin. Les desserts proposés par ce populaire endroit vous mettront l'eau à la bouche, comme le millefeuille avec Nutella et crème pâtissière.
Meet Dalia is a Mediterranean restaurant located on the famous Ocean Drive street in Miami Beach, right in front of the sea; our contemporary, simple, and elegant style gives a modern approach to classic dishes of Mediterranean cuisine in Miami Beach, delighting guests with a relaxed sophistication; where the city meets the ocean. While guests enjoy their meal, chefs can be seen busy in the kitchen, with an illuminated display of fresh oysters and a striking authentic wood-fired oven where we prepare our artisanal, hand-made pizza. Along with a curated menu of craft cocktails, the restaurant's drinks list will include carefully selected international wines to complement Dalia's extensive selection of seafood-focused Mediterranean fare...Mediterranean restaurant in Miami Beach.