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First & Oak at the Mirabelle Inn, Solvang, CA
Primé

First & Oak at the Mirabelle Inn

4.6
4,6
1228 commentaires
51 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
21 h 00
Réservée 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
  • Romantique
Récemment rénové, First & Oak est situé à l'intérieur du charmant Mirabelle Inn. Le Chef exécutif Steven Snook vous propose un éventail de tapas caractérisés par leur saveur et leur finesse. Le menu est de type californien, doté d'une touche éclectique, tout en étant inspiré par des techniques françaises. Il est également de saison et est conçu de sorte à ce que vous puissiez créer votre propre plat personnalisé. L'objectif est que vous soyez en mesure d'explorer le menu de notre chef sans être limités à un seul format d'entrée ou de plat. Leur concept tapas vous donne aussi la possibilité et la liberté de goûter à plusieurs plats. Leur but est de rendre votre repas passionnant et rempli de saveurs. À noter que le restaurant favorise les entreprises locales et durables.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Européen Moderne, Française / Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 17H00–20H45
  • Numéro de téléphone
    (805) 688-1703
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Ivan Coronel
  • Service traiteur
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Installations pour groupes privés
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Solvang
  • Rue transversale
    Corner of First St. and Oak St
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apporter votre vin, Banquette, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin

Expériences

  • 3 Course Menu Experience

    75,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The 3 Course Menu Experience at First & Oak offers our guests an opportunity to enjoy our cuisine in a slightly more approachable manner - fewer courses than our Chef's Tasting Menu, but more generous portions. Offering choices for each course, this menu captures the level of technique being employed by our kitchen team each and every day, and allows guests to engage with our service team to create a casual but elegant dining experience. Advance notice of any dietary restrictions or preferences is always appreciated; we are happy to create food that will suit any of our guests' needs. We look forward to you joining us soon!
    3 Course Menu Experience photo
  • Chef's Five Course Tasting Menu

    95,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Chef's Tasting Menu is the signature dining experience at First & Oak - highlighting our most seasonal preparations, featuring produce from the farms in Santa Ynez Valley, seafood from off the California Coast and other local specialties. Chef Ivan Coronel and his team's level of execution and attention to detail is apparent in every dish, offering delicious menu options for each course, allowing guests to engage with the menu each night. Wine pairings are offered along with the Chef's Tasting Menu on a nightly basis. Advance notice on any dietary restrictions or preferences is always appreciated, in order for us to create exceptional menu options for each of our guests. We look forward to you joining us for an unforgettable evening!

L'opinion de 1 228 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.6
4,6 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,6Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Côte centrale californienne

    Romantique

  • Côte centrale californienne

    Bien pour les occasions spéciales

  • Santa Ynez Valley

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Santa Ynez Valley

    Meilleure cuisine

  • Santa Ynez Valley

    Meilleur service

  • Santa Ynez Valley

    Meilleure ambiance

  • Santa Ynez Valley

    Parfait pour les vins fins

  • Santa Ynez Valley

    Romantique

  • Santa Ynez Valley

    Bien pour les occasions spéciales

1 228 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Los Angeles

    2 commentaires

    2.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    Did not feel like the Valentine’s Day menu was great value, which was $40 more than the regular 5 course. The first course was oyster, and one of our oysters was frozen. The wine pairing was also not great, with 2 out of 5 wines from the pairing featuring coquelicot wines.

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  2. Lynette

    VIP

    Kansas City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 8 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    The best food ever! It was quiet and intimate. We had an excellent time

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  3. Katie

    VIP

    San Diego

    8 commentaires

    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 3 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was 💯 amazing! We celebrated my husband’s birthday at First & Oak last night. It was such a wonderful experience! The ambiance, the food, the wine pairing and exceptional hospitality! A 5 star!!!

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  4. Karl

    VIP

    Sacramento

    15 commentaires

    3.0

    15 commentaires

    Y est allé le 31 janvier 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 2
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Our service was great but food was subpar. It was restaurant week and so we did the menu of that. I ordered the roasted chicken and it was dry with literally no flavor. My husband got the 5 course with his entree being the beef tenderloin. It was 2 small slices of beef. The smallest entree I’ve ever seen. This restaurant was recommended by many and we were so looking forward to our meal but were very disappointed.

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  5. Client d'OpenTable

    Orlando

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 31 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    First and oak Solvang Ca: quaint restraint located in a beautiful restored inn on a quiet street. I chose the 3 course meal for restaurant week which starts with a TRUFFLE ROASTED CAULIFLOWER Cauliflower Mousse, Quinoa, Golden Raisins, Truffle & Chive Vinaigrette The multiple layers of sweet savory and nutty was a wonderful surprise to my tastebuds and overwhelmed my pallet with bountiful flavors BEEF TENDERLOIN English Pea & Mint Puree, Maitake Mushroom, Grilled Baby Gem The beef tenderloin was cooked to perfection with the Mai take mushrooms adding a delightful addition to the complexity of the taste the English pea and mint purée was delightfully paired with a sweet Demi glaze that made my tastebuds tingle with the excitement of every bite. Course 3 chocolate tart: The tarts crust was so delicate and buttery paired with a wonderful chocolate ganache and a Chantelle cream all I can say is bravo this is a well deserved 2023 Michelin restaurant and a solid 9.5 on the Crail scale

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  6. Mike

    Côte centrale californienne

    11 commentaires

    5.0

    11 commentaires

    Y est allé le 26 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing. One of the best experiences we’ve had. Food was incredible

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  7. Diane

    VIP

    Côte centrale californienne

    8 commentaires

    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 26 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The best. Exquisite presentation with flavor to match. Wine pairing was excellent.

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  8. Stacey

    VIP

    Comté d’Orange

    22 commentaires

    5.0

    22 commentaires

    Y est allé le 20 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Service and food were amazing! We chose the 5 course tasting menu and were surprised by the generous portions. I love that they use locally sourced ingredients. One of the best meals I’ve ever had! Cannot wait to come back and try brunch on the patio.

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  9. Marc

    Los Angeles

    2 commentaires

    3.0

    2 commentaires

    Y est allé le 11 janvier 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    Our party of 3 each ordered the 3 course prix fixe dinner- two choosing the fish main course while I chose the tenderloin. Salad course was the best dish. The tenderloin was very tasty but the fish course was small and unremarkable. Dessert of pear and ginger pound cake consisted of 8 tiny squares of pear and a slice of cake with small serving of ice cream. Overall the value wasn’t there at $75/person. For example the salad, while good was not a $20 dollar salad; meat and fish courses were not $40 dollar dishes and dessert not $15 when you break the $75 down. Service was friendly but our first course was served before we could order our bottle of wine. After that pace of dishes was good. Staff was friendly and sommelier was knowledgeable making a good wine selection. Just did not feel like a $300 dining experience before tip and tax.

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  10. Julie

    Los Angeles

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 11 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything about the he experience was wonderful.

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FAQ

Le restaurant First & Oak at the Mirabelle Inn a été coté 4,6 étoiles par 1228 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21 h 00
Réservée 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant First & Oak at the Mirabelle Inn

409 First St., Solvang, CA 93463

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Corner of First St. and Oak St
  • Quartier
    Solvang
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 17H00–20H45
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Européen Moderne, Française / Américaine contemporaine
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Ivan Coronel
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apporter votre vin, Banquette, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
  • Numéro de téléphone
    (805) 688-1703
  • Service traiteur
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Installations pour groupes privés
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
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