The Sycamore is a Contemporary, Southern American restaurant in a 1920's historic clubhouse. Chef Josh Prichard's menu includes dishes made from scratch, inspired by, and made with locally sourced proteins, ingredients, and seasonal produce whenever possible. Adult beverages include seasonal cocktails and mocktails as well as creative and thoughtful wine menu. Signature dishes include our Smoked Meats, Chicken and Waffles and Fried Green Tomatoes.
Le Magnolias at the mill est un restaurant américain contemporain installé dans un moulin à grain restauré et spécialisé dans les produits cultivés localement.
Le Tuscarora Mill est la pierre angulaire du Market Station. Il sert des plats raffinés et du vin depuis 1985. Installé dans un ancien moulin à grain, le Tuscarora Mill a maintenu son intérieur rustique et le charme du moulin. Les menus de saison du chef Patrick Dinh utilisent les produits locaux les plus frais. Les plats signatures comprennent le saumon sésame rôti, des côtelettes d'agneau rôtis et des sébastes de style portugais. Pour compléter le menu, le Tuscarora Mill possède une impressionnante carte des vins, lauréat d'excellence depuis les 10 dernières années. La boulangerie sur place, le Southstreet Under, prépare des pains salés et des desserts gourmands quotidiennement. Appelé affectueusement le Tuskie par les habitants du coin, ce restaurant raffiné dispose également d'un bar relaxant, servant 22 bières pression et différents cafés. Que ce soit pour un souper romantique, un dîner décontracté ou une réunion d'entreprise, le Tuscarora Mill dépassera à coup sûr vos attentes.
Time counts at BJ’s Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we’ve continued to refine our brewhouse experience to make BJ’s a place where you can make the most of any meal. We want BJ’s to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we’ve put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven’t just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it’s because of them we’re continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ’s, a restaurant with a Brewhouse soul.
Our dining experience showcases the artistry and skill of the Hillbrook culinary team. We partner with local farmers and regional purveyors who share our philosophy to create a menu that showcases our passion for food. Our extended Wine cellar holds approximately 200 varietals. An amazing beer and spirits-menu is available in our Bullskin Tavern with seasonal specialty cocktails created by our mixologist and sommelier, Sarah Rhinehart. The dress code for dinner is business casual. Coats and ties are welcomed but not mandatory. Open to the public as well as inn guests. Reservations required.
Fondé en 2001, The Tasting Room, un restaurant et bar à vin, s'est forgé la réputation d'être un incontournable dans la région de Frederick quand il s'agit de cuisine moderne américaine. En combinant l'essence de Frederick et le style moderne de New York, The Tasting Room propose une expérience inoubliable. Situé au cœur du quartier historique de Frederick, The Tasting Room capte l'énergie de Market Street grâce à ses grandes baies vitrées et une vue panoramique de 180 degrés. Des ingrédients locaux frais et une cohérence assurée ont servi à maintenir l'énorme succès de cet établissement signé Michael Tauraso.