The RH Rooftop Restaurant is located on the third floor of RH Raleigh, The Gallery at North Hills. Enjoy a menu of enduring classics and signature dishes, along with a curated selection of Champagnes and wines. Dine in a year-round skylit garden escape with heritage olive trees, sparkling chandeliers and a cascading, cast-stone center fountain.
Where the historic Pine State Creamery once stood, you’ll find our Raleigh location, nestled amidst the youthful Glenwood South neighborhood. Packed with the best Raleigh has to offer in shopping, art galleries, and nightlife, this hip thoroughfare is a vein through the heart of downtown. Enjoy Sullivan’s Raleigh’s unique take on upscale steakhouse fare across our expansive menu. Seafood starters abound, from tempura lobster tails to charbroiled oysters. Enjoy a classic iceberg wedge or Caesar salad before moving on to the main event: our cut-above steaks. Served with your choice of sauces, sides, and signature butters, there’s a filet or strip to suit every taste. A night at Sullivan’s Raleigh is about more than just the food—it’s our lively atmosphere that sets us apart. At the intersection of luxury and comfort, Sullivan’s is a bar-centric neighborhood hub. Familiar servers greet you, prepared to recommend dishes and drinks that align with your taste.
Une tradition des fruits de mer du Sud des États-Unis depuis 1931.
Le 42nd Street Oyster Bar est l'un des plus célèbres restaurants emblématiques du Sud, qui satisfait des milliers de clients reconnaissants depuis ses humbles débuts en 1931, tout comme étant une épicerie proposant des huîtres et de la bière.
Leur mission : offrir une expérience remarquable en reconnaissant que chaque invité est la personne la plus importante dans le monde en venant au 42nd Street Oyster Bar.
Ils vous invitent à les rejoindre pour votre repas du soir !
"Mangez des fruits de mer ... Vivez plus longtemps!"
"Mangez des huîtres ... Aimez plus longtemps!"
"Mangez des palourdes ... Durez plus longtemps "
Une expérience authentique à Raleigh ! Lorsque l'Irregardless a ouvert ses portes en 1975, il était réputé comme un lieu de rencontre des hippies et des végétariens. Dans les années 80, il a été le premier restaurant de Caroline du Nord à interdire de fumer. Aujourd'hui, le café est le plus ancien restaurant de Raleigh à avoir gardé son propriétaire d'origine. Il a beaucoup changé au fil des années, mais ses valeurs fondamentales sont restées les mêmes. Ses repas primés sont faits maison avec des ingrédients d'origine bio et locale. Restaurant gastronomique décontracté, l'Irregardless propose des viandes et des fruits de mer frais, ainsi que des plats végétariens, végétaliens et sans gluten, avec des ingrédients de source durable. Nous avons aussi une liste de vins uniques, des bières artisanales, des espressos, des cappuccinos et des sachets de thé avec 25 saveurs différentes.
Des concerts sont également organisés tous les soirs. Nos nombreux musiciens jouent toutes sortes de musiques, du jazz en passant par le bluegrass. Ces groupes sont répertoriés sur notre site Internet. Les plus grands groupes jouent le samedi soir, idéal pour danser.
Le café Irregardless est l'endroit où se rejoignent régulièrement les groupes d'amis pour souper.
Joignez-vous à eux pour le déjeuner et le souper 7 jours par semaine et pour le brunch du dimanche. De la nourriture de haute qualité et des boissons vous seront servies par une équipe compétente et amicale. Venez savourer un repas dans leur salle à manger, salle de grill, ou à l'extérieur sur leur terrasse magnifiquement aménagée. Vous pourrez profiter d'un menu savoureux du sud comprenant beaucoup d'ingrédients locaux cultivés en Caroline du Nord, ainsi que leur carte des vins récipiendaire du prix Wine Spectator.
Be our guest and come see, savor, and celebrate Rare and Well Done®’s North Carolina debut! Perry’s Raleigh boasts a stunning main dining room that showcases a spectacular wine wall and provides glimpses of chefs creating innovations in the kitchen, as well as four beautifully appointed private dining rooms ideal for meetings, family celebrations and embracing any special occasion. Bar 79® features a beautiful island bar with glass walls that open to patio dining, allowing guests to soak up beautiful Raleigh nights over toasts with our hand-crafted mixology and extensive selection of wines. From the vibrant color palette to its exquisite use of glass, lighting and other textures, every detail in the restaurant was deliberately selected to create an inviting environment inspired by our local community.
Oak Steakhouse Raleigh continues the legacy of the original Oak Steakhouse in Charleston, SC, with a modern take on the classic steakhouse. Located in the Warehouse District of downtown Raleigh, Oak Steakhouse offers an innovative approach to steakhouse dining, serving farm-fresh dishes alongside steakhouse classics.
Under the direction of executive chef Todd Woods, Oak's menu highlights the restaurant's relationship with local farmers and purveyors. To complement the menu, Oak's expansive wine list features California Cabernet and Old World reds, including a selection of Italian and Spanish wines, as well as an array of artisan domestic wines. In celebration of Raleigh's local brewery scene, Oak Steakhouse showcases local brews alongside domestic and international beers. Classic and creative, seasonal cocktails are also on the menu.
La Terrazza, the newest addition to Umbria Hospitality Group, presents a delightful fusion of southern Italian and Mediterranean cuisine, complemented by an enchanting city skyline view. With seasonal delicacies, premium ingredients, and market-fresh produce, our menu showcases traditional favorites with innovative flair. Step into our inviting dining space adorned with floor-to-ceiling glass walls, or unwind at one of our two bars – one indoors and the other nestled in a patio enclosure. We aim to whisk you away to a culinary experience like no other. Patio seating is first come first serve for reservations.
O-Ku's menu provides a fresh and innovative take on traditional Japanese sushi and cuisine. Located in the Warehouse District of downtown Raleigh, the restaurant offers rare and unique dining options with traditional sashimi and specialty rolls, highlighting seafood from the finest fish markets in Tokyo and Hawaii alongside local and seasonal ingredients.
Reminiscent of traditional Japanese culture, O-Ku's menu is comprised of signature starters, contemporary Japanese entrees and seasonal traditional sushi that reflect the uniquely designed space. The beverage program is built around quality ingredients that celebrate Japanese culture .