Berceau du Wet Woody® et des couchers de soleil comme dans les histoires pour enfants, le Riva Grill est le principal restaurant face au lac de Tahoe Sud, situé dans le Ski Run Marina. La plate-forme de près de 280 mètres carrés donnant sur le lac Tahoe peut accueillir confortablement 200 personnes pour une expérience culinaire unique. Les fenêtres du plancher au plafond dans le restaurant de deux étages offrent une vue tout aussi époustouflante des Sierras et du lac. Depuis 1998, les visiteurs et les habitants du quartier ont afflué au Riva pour la meilleure nourriture et le meilleur service de la ville. Essayez le filet enrobé de bacon et scampis avec beurre au fromage bleu Point Reyes, les renommés tacos au poisson grillé ou noirci avec des pommes-jicama en salade et micro coriandre ou l'une de leur pizzas faites maison et cuites au feu de bois, pour n'en nommer que quelques-uns. En outre, une visite à Riva Grill ne serait pas complète sans essayer leur célèbre cocktail Wet Woody®. Avec plus de deux millions d'exemplaires vendus, le rhum et de jus de fruit mélangé de cette boisson vous laissera des mains froides mais un cœur brûlant d'en ravoir.
Boathouse on the Pier is celebrated as one of the finest South Lake Tahoe restaurants, offering a dining experience extending over the lake. Savor gourmet meals paired with unparalleled views of the clear blue waters.Our menu features fresh, local ingredients and a selection of fine wines and cocktails. Enjoy not just a meal but experience a moment to remember, perfectly capturing one of the most beautiful sunsets from our restaurant. Dine with your dog on our picnic tables right on the Pier.
Wolf by Vanderpump has a full menu that will delight guests with its ingenuity and delicious flavors, featuring reimagined classics, as well as unique and decadent shareable bites. The menu is crafted for every season, using some regionally sourced and inspired ingredients.
Located on the Casino Floor at Harveys Lake Tahoe the restaurant has red and blue design details in the show kitchen, a private dining room and a contemporary bar serving the latest trends in mixology. The Red and Blue kitchens serve up modern lunch and dinner menus including Hell’s Kitchen signature dishes made with the highest quality ingredients.
New American Seasonal Fare.A feast for all the senses, The Bistro is the pinnacle of casual contemporary dining in a breathtaking setting. Savor the finest curated seasonal fare expertly crafted by a team of skilled tastemakers, Fresh, locally sourced ingredients blend with exotic specialty proteins in a setting that will make the entire table relax, open up and share the adventures of the day. The warmth and familiarity of the immaculate architecture and the panoramic views of the property and lake provide a sense of openness and light as diners enjoy hand-crafted meals, and carefully selected wines and cocktails.