Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane

Restaurants près de Callan Contemporary

Prix
Cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

207 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Meril
4.5
Génial(6463)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Warehouse District
Réservée 59 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier industriel, Meril est le plus récent concept du Chef Emeril Lagasse et son quatrième restaurant à la Nouvelle-Orléans. Nommé en l'honneur de sa fille, le restaurant propose quelques-uns des plats préférés de Lagasse.
Une photo du restaurant Sofia New Orleans
4.7
Exceptionnel(1913)
Prix : cher
• Italienne • Warehouse District
Réservée 62 fois aujourd'hui
Sofia is an Italian-inspired kitchen that has an elevated take on traditional cuisine in a fun and funky setting in the warehouse district. Acclaimed chef Talia Diele's menu of inventive small plates, traditionally prepared meats and fish, handmade pasta, and wood fired pizza has drawn rave reviews locally and nationally. Our Italian inspired cocktails, craft beers and Italian wine list have been carefully curated and will appeal to the most discerning palates.
Une photo du restaurant 34 Restaurant & Bar
4.5
Génial(88)
Prix : très cher
• Portuguaise • Quartier central des affaires
Réservée 39 fois aujourd'hui
34 is Chef Emeril Lagasse’s first restaurant dedicated to the cuisine of his Portuguese heritage. He was inspired by his late mother, Hilda, who influenced his interest in cooking when he was a child growing up in Fall River, MA. The 245-seat restaurant is adorned in shades of green – Emeril’s signature color – wood accents and ornate Portuguese tiles. A painting of a rooster, a national Portuguese symbol of good luck, greets guests at the entrance. Once inside, a jamon bar with countertop service and tile-clad DJ booth are focal points of the space. The restaurant celebrates not only the food and design of Portugal but also the sounds, with music from local and touring DJs.
Une photo du restaurant Briquette
4.6
Exceptionnel(2261)
Prix : cher
• Fruits de mer • Warehouse District
Réservée 9 fois aujourd'hui
Contemporary Coastal and New Orleans cuisine served in the historic Warehouse District. Briquette serves up unique seafood creations from the Louisiana Gulf waters and around the world. Seafood specialties include Louisiana Redfish On The Half Shell, Snapper Ponchartrain with Lump Crabmeat, and Whole Branzino. Features also include Prime steaks, pork porterhouse, lamb, veal and pastas. Enjoy fabulous hand-crafted cocktails and a curated wine list that is a Wine Spectator Award of Excellence Winner 6-years in a row!Wine Spectator Award of Excellence Winner 2019-2024Members of the Chaine des RotisseursNew Orleans Magazine Tops of the Town Award WinnerProud Member of Chef's Brigade Home of the Loaded Whole FishHost your group dinner, reception, or a cocktail party at Briquette. Seating for 240 guests and 400 for a reception. We also have a beautiful bar and community tables for small cocktail receptions with hors d’oeuvres.
Une photo du restaurant Seaworthy -  New Orleans
4.7
Exceptionnel(38)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Quartier central des affaires
Réservée 15 fois aujourd'hui
Locally sourced oysters & seafood are paired with cocktails & wine in a stylish Creole cottage.
Une photo du restaurant Desi Vega's Steakhouse
4.7
Exceptionnel(2701)
Prix : très cher
• Grillade • Warehouse District
Réservée 22 fois aujourd'hui
Élus Meilleurs Nouveaux Restaurants « Class of 13 » par le New Orleans Magazine. Desi Vega est le restaurateur du steakhouse Desi Vega's et du Mr. John's Steakhouse. Ces 2 restaurants uniques sont les endroits favoris des locaux pour « voir et être vu ». Desi a grandi dans le secteur de la restauration et a été formé par Ella Brennan au Commander's Palace, Ruth Fertel du Ruth's Chris Steakhouse et Emeril Lagasse. Son souci du détail et son engagement vis-à-vis de l'excellence vous garantissent une expérience culinaire inoubliable. Les steaks de bœuf de qualité USDA ont été soigneusement sélectionnés, coupés à la main et vieillis pour une tendresse maximale, puis saisis à la perfection et servis sur une assiette grésillante. L'apéritif de crevettes Who Dat Shrimp et Who Dat et l'andouille-écrevisse Mac & Cheese figurent parmi les plats préférés des joueurs du Saints de La Nouvelle-Orléans et des Pelicans de La Nouvelle-Orléans. Venez juger par vous-même !
Une photo du restaurant Peacock Room at The Hotel Fontenot
4.7
Exceptionnel(763)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Warehouse District
Réservée 19 fois aujourd'hui
Effortlessly blending the eccentric personality of New Orleans’ bar culture with the old-world charm and sophistication of a classic social club, Peacock Room delivers a bright and vibrant feel during the day and a sexy, moody atmosphere come sundown, perfect for an afternoon aperitif, social dinner or an end-of-evening nightcap. The bar is stocked with everything from the classics to hard-to-find spirits, with an impressive collection of rum and madeira and an emphasis on drinks that are light and floral. The sipping is complemented by an elevated selection of small plates from Chef Samuel Peery that feature refined shareable interpretations of regional and international classics.
Une photo du restaurant Carmo
4.6
Exceptionnel(175)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Warehouse District
Réservée 4 fois aujourd'hui
Situated in New Orleans' charming Arts District, Carmo is a tropical restaurant, bar and cultural center with a commitment to providing fresh, flavorful, healthy and affordable dishes in a warm, friendly and casual atmosphere. Chef Dana Honn's menu is built upon the rich, multi-cultural culinary influences found throughout the Caribbean, Central and South America, West Africa, Southeast Asia, Gulf South and beyond, featuring eclectic and traditional/traditionally-inspired dishes with an emphasis on fresh, local ingredients, as well as unique and little-known flavors from around the world. “Origins to table” is the term Honn uses to describe the narratives of the dishes, connecting ingredients to food traditions and ultimately the people who originally created those traditions. From our fresh local seafood and produce to heritage and organic meats, Carmo caters to vegans, vegetarians, pescatarians and omnivores alike.
Une photo du restaurant Compère Lapin
4.7
Exceptionnel(2706)
Prix : cher
• Américaine • Quartier central des affaires
Réservée 31 fois aujourd'hui
Compère Lapin - nom - kom-pare la-pan - 1. personnage de lapin anthropomorphique qui a servi de protagoniste espiègle dans les contes populaires créoles et des Caraïbes; 2. Le restaurant du chef Nina Compton dans le Old No 77 Hotel & Chandlery situé dans le Warehouse Arts District de la Nouvelle-Orléans. Les repas ne misent pas sur les tendances, la valeur du choc ou sur l'opulence. Les repas sont des moments, des souvenirs et de partage avec ceux qui sont autour de votre table. La complexité de la simplicité et la puissance des saveurs pures sont mises en avant. Vastes et variées, nos histoires méritent d'être immortalisées et romancées par des plats qui évoquent la maison tout en nous transportant dans un nouvel endroit. La nourriture n'est pas préparée pour tout le monde, elle est préparée juste pour vous.
Une photo du restaurant Gyu-Kaku Japanese BBQ - New Orleans, LA | Central Business District
4.6
Exceptionnel(608)
Prix : cher
• Japonaise • Warehouse District
Réservée 23 fois aujourd'hui
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!

Restaurants près de Callan Contemporary en un coup d'œil

Mis à jour le

Restaurant le plus populaire

restaurant populaire

Cafe Normandie at The Higgins

4.8

Voir le restaurant

Découvrez les perles locales

Commentaires exceptionnels
Recherchez les restaurants les mieux notés

Cuisine la plus populaire

cuisine populaire

Américain Contemporaine

Rechercher des restaurants Américain Contemporaine

Montant moyen de l'addition

$40 et moins
Rechercher dans cette fourchette de prix

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable