Located on one of the finest town squares in Texas, Eighteen Ninety Grille and Lounge blends local history and flavors to create a unique experience in polished, yet casual dining.
Not just food for the soul, but fuel for the soul. With a mission to slow time and have each visitor genuinely connect with the person across from them, Chef Megan Babineau thoughtfully plans each menu using fresh seasonal ingredients while exploring the flavors of the world at this Modern American restaurant .Apart from a seasonally changing dinner menu, each visit guests will also find off menu specials to choose from, showcasing locally grown and foraged produce. Don't miss out on our monthly pairing dinner's showcasing Baron's Creek Vineyards and world class cuisine.Weekday lunches take on a whole new meaning with Chef Megan Babineau's fresh take on classic items as well as one of a kind nostalgia dishes. Whether stopping in for a business lunch or picking up an order for the whole office, there is something sure to please everyone.
With its East Coast-inspired “old-school casual” design and menu, Hudson House offers straightforward, timeless American dishes for lunch and dinner. Oysters are flown in daily and are best paired with their legendary “World’s Coldest Martinis."
At Rio Brazos Grill, we pride ourselves on providing friendly personalized service, consistently great food, and a memorable atmosphere. Our restaurant is dedicated to serving local cuisine from the Texas area.
Le Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou restaurant-grill américano-brésilien, il allie les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas.
Le bar à salades sert plus d'une cinquantaine de plats différents, notamment des amuse-gueules, des légumes frais, des soupes et des salades. Préparez-vous à être envahi par une gamme de couteaux à découper avec de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnées, tous accompagnés de plats traditionnels et de pain au fromage brésilien fait maison. Pour poursuive l'expérience culinaire, faites confiance a l'un des sommeliers de la maison pour vous aider a sélectionner un vin en accord parfait avec votre repas parmi la carte des vins médaillés, ou bien dégustez un Caïpirinha, le cocktail emblématique du Texas de Brazil, réalisé devant vous. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous pourrez découvrir l'un des nombreux desserts proposés avant de vous détendre avec un verre ou un expresso en profitant de l'ambiance unique du Texas de Brazil.
Located in the heart of the 130-year-old Fort Worth Stockyards National Historic District, 97 West Kitchen & Bar is Hotel Drover’s signature restaurant. The spirited restaurant offers a new destination for culinary adventure with a broad range of contemporary Texas fare, elevated ranch classics, and reimagined Southern comfort foods. The lively beverage program is brown spirits forward with creative cocktails from local distillers, an all-American wine list, and beer taps featuring domestic and local brews. For reservations of 7 or more guests, please contact us at (817) 755-5557 or hello@97westkitchenandbar.com