Announcing our Winter Hours! From October through May we will be open Wednesday - Saturday from 4:00pm-8:30pm for reservations!Farm to table dining in Pagosa Springs. Proudly serving fresh local ingredients from neighboring farmers, purveyors, and artisan favorites. Weekly menu changes, depending on season and product availability. Delightful flavor combinations, hearty portions, and craft cocktails, beer and wine to pair. Our Outdoor Dining Area is closed for the season, but it's nice and toasty inside! Summer will bring back our outdoor patio and riverside seating which adds increased availability to dine in our intimate mountain Eatery.
Perbacco Cucina Italiana: A culinary masterpiece delivering authentic Italian flavors.Perbacco Cucina Italiana will be open on Wednesday, February 14th. Hours of operation: 5:00PM to 9:00PMPlease start to reserve for your special Valentines Day Dinner at Perbacco!
Un avant-goût de l'Extrême-Orient au cœur du Sud-Ouest. Le restaurant East by Southwest crée une cuisine fusion dynamique, ancrée dans les saveurs du Japon et du Pacifique. L'établissment est fier de servir des viandes et volailles entièrement biologiques, telles que du bœuf américain élevé à la manière Kobe, du porc Kurobuta et du bœuf noir Angus naturel. Au bar à sushis, vous trouverez sushis et sashimis d'avant-garde, faits des meilleurs fruits de mer de qualité et de poissons fraîchement pêchés à la ligne dans les eaux hawaïennes. Le menu du East by Southwest propose de nombreux petits plats alléchants. L'équipe vous encourage à commander une variété d'entre eux afin de les partager.
Join us where Seven Rivers meet to create an amazing authentic steakhouse experience. Deep wood tones in our lounge and restaurant as well as unique lighting features, create the feel of a historic casino steakhouse combined with the modern wonder of culinary advancements. Chef Bill and Chef Gary will wow you from the exhibition kitchen, creating unique steak and seafood combinations. Prime cuts, local/organic vegetable and ingredients, and the knowledge and some secrets from Chefs who have traveled the world.Join us in the lounge for happy hour and then head into the main Seven Rivers dining area for an evening that is like no other in the Four Corners.
Créé en 1994, le Seasons of Durango est solidement ancré dans l'association parfaite de la cuisine de style américain avec un service exemplaire. Dans l'élégante salle à manger informelle, l'enthousiasme soulevé par la cuisine ouverte, la carte des vins primés et la meilleure vue sur Main Street se retrouve dans le bourdonnement des conversations. Récompensé tous les ans par le Wine Spectator depuis 2003, le Seasons propose une expérience culinaire inoubliable.