Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York State

Restaurants près de Hilltop House Bed & Breakfast

Prix
Cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

32 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Troutbeck
4.5
Génial(390)
Prix : très cher
• De la ferme à la table • Amenia
Réservée 8 fois aujourd'hui
Impeccably sourced, plentiful, elegant but approachable, and immensely satisfying, define Troutbeck's menus, led by Executive Chef Vincent Gilberti. We source from small farms in our region to support our local community and sustainable agriculture, while offering our guests the bounty of each season. Troutbeck is open for breakfast, lunch and dinner, seven days a week. Our Dining Room seats 76, with outdoor dining available seasonally. For large party requests or if you don’t see availability, feel free to inquire via restaurant@troutbeck.com or +1(845)789-1563.Our Dining Room serves breakfast, lunch and dinner seven days a week. Bright during the day and inviting in the evening, the Champalimaud-designed Dining Room seats 76 and embraces the occasion, be it a romantic dinner for two or a larger group just happy to be together. We look forward to welcoming you. To make a reservation please call 1(845)789-1563 or email restaurant@troutbeck.com.
Une photo du restaurant The Vintage at The Millbrook Inn
4.8
Exceptionnel(68)
Prix : cher
• Américaine • Millbrook
Réservée 1 fois aujourd'hui
At The Millbrook Inn, the term “local food” is literal: we are surrounded by family farms of every kind, and insist our menu is sourced only from the finest ingredients in Millbrook and the Hudson Valley. In our elegant but laid-back bar and conservatory, we serve elevated, but not fussy, American cuisine, supporting local farmers and purveyors of every kind: from produce to eggs; from poultry to pork; from dairy to maple syrup. Our signature burger, has been called “one of the best burgers” in the Hudson Valley. In the evening, our intimate bar comes alive, with a wood-burning fireplace, great wines, and local, award-winning spirits and liquors. Just like our kitchen, we insist our bar is local; and showcase the best wines and spirits produced right here in Millbrook, the Hudson Valley, and New York State wine regions. We also offer outdoor dining, in our adjacent patio set amidst flower gardens and string lights.
Une photo du restaurant Old Drovers Inn
4.7
Exceptionnel(112)
Prix : cher
• Américaine • Dover Plains
Réservée 11 fois aujourd'hui
NOTE: Please note parties of 10 or more please call for reservations. We are a small restaurant and requests for specific tables cannot be guaranteed. Reservations will be held for a maximum of 15 minutes. Please be sure your party arrives promptly.This old time watering hole once known as The Clear Water Tavern, catered to the desires of the cattle drovers , a group of professional middle men who purchased herds of cattle and swine from New England farmers. They would drive animals down post roads to the New York City markets, and sell them “for as good a price as they could get.” Today Old Drovers Inn offers a unique casual dining experience for everyone including pub night every Wednesday. Be sure to have a specialty cocktail featured on our cocktail menus. We are proud to have won two consecutive years in a row from Chronogram Magazine, Best Bartender and Best Craft Cocktail of the Hudson Valley!
Une photo du restaurant American Bounty at The Culinary Institute of America
4.7
Exceptionnel(4172)
Prix : cher
• Américaine • Hyde Park
Réservée 19 fois aujourd'hui
American Bounty at the Culinary Institute of America met l'emphase sur les saisons et les produits de la vallée de l'Hudson pour vous proposer des plats régionaux qui conjuguent le traditionnel au contemporain dans une manière honnête et savoureuse. Avec la carte des vins américaine de qualité première et l'accueil chaleureux de ce restaurant élégant et décontracté, vous ferez une expérience culinaire sans pair au cœur de la vallée de l'Hudson à New York.
Une photo du restaurant Arethusa al Tavolo
4.9
Exceptionnel(3498)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Bantam
Réservée 25 fois aujourd'hui
Situé dans la ville pittoresque de Bantam (dans le Connecticut), au cœur du comté pittoresque de Litchfield, l'Arethusa al Tavolo propose un menu innovant dont les produits proviennent directement de l'Arethusa Dairy Farm. La cuisine du chef Dan Magill est bonne et moderne. Elle est élaborée à partir d'ingrédients de la ferme sélectionnés quotidiennement, ainsi que de produits frais. Découvrez les plats modernes de ce restaurant du nord-ouest du Connecticut. L'établissement se réjouit de votre venue.
Une photo du restaurant The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America
4.7
Exceptionnel(4388)
Prix : cher
• Française • Hyde Park
Réservée 20 fois aujourd'hui
Ce restaurant chic et contemporain a été appelé pour Paul Bocuse, le chef le plus célèbre de la France. The Bocuse Restaurant présente une innovation de la cuisine française classique exécutée avec des techniques gastronomiques ultra-modernes, accompagnée de l'architecture à couper le souffle et d'un service qui est détendu tout en étant sophistiqué. Avec une sélection exceptionnelle de vins français et de cocktails novateurs, vous ferez une expérience culinaire unique de classe mondiale à The Bocuse Restaurant.
Une photo du restaurant Terrapin Restaurant
4.5
Génial(2527)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Rhinebeck
Réservée 17 fois aujourd'hui
Veuillez noter que les réservations ne sont disponibles que pour le souper dans la salle à manger. Les places pour le service du dîner, ainsi que les places au bistro et sur la terrasse sont attribuées selon la logique du premier arrivé, premier servi. D'origines lointaines, les saveurs du monde entier se rencontrent et s'entremêlent ici, à votre table. À partir d'éléments à la fois historiques et éclectiques est créé quelque chose de surprenant, de frais et de dynamique ; des plats qui raviront à la fois corps et âme. Grâce à son engagement envers l'utilisation de produits locaux, Terrapin rend hommage à l'abondance des produits de la vallée de l'Hudson depuis 1998.
Une photo du restaurant Caterina de Medici at The Culinary Institute of America
4.8
Exceptionnel(2584)
Prix : cher
• Italienne • Hyde Park
Réservée 6 fois aujourd'hui
Venez savourer une authentique cuisine italienne régionale qui occupe une place centrale au Ristorante Caterina de’ Medici, dans une salle à manger sophistiquée surplombant une magnifique roseraie et un jardin d'herbes aromatiques. Ou bien vous pourrez profiter du four à pizza à bois et apprécier d'autres plats rustiques simples dans l'ambiance plus décontractée de l'Al Forno Trattoria. Souper dans cette grande villa de style toscan constitue une évasion culinaire vers un autre monde le long des rives de la rivière Hudson.
Une photo du restaurant The Garden Room at the Mayflower Inn & Spa
4.4
Génial(245)
Prix : très cher
• De la ferme à la table • Watertown
Réservée 9 fois aujourd'hui
The Garden Room at the Mayflower Inn & Spa offers delicious seasonal cuisine, drawing on fresh local ingredients. We highlight the bounty of New England's best farms, produce, and products available. Fresh seafood, heirloom produce, poultry, and more are being executed by the exceptional team at The Mayflower Inn & Spa. Our restaurant currently serves an a la carte, garden forward menu for lunch from 11:00am to 1:45pm (M-F) and an a la carte dinner menu daily from 5:30pm to 8:45pm. Please speak with our Inn Host for more information or to make a reservation - 860.868.9466.
Une photo du restaurant The Storyteller - Inn at Bellefield
3.6
Très bonne(23)
Prix : raisonnable
• Américaine • Hyde Park
Réservée 4 fois aujourd'hui
Located inside The Inn at Bellefield, Hyde Park, New York, The Storyteller welcomes both locals and visitors to indulge in its unique dining experience. This culinary haven marries artful cuisine with the captivating charm of storytelling, boasting a menu that pays homage to the region's rich culinary heritage. With ingredients sourced mainly from local farms such as grass-fed Bettinger Farms beef, Bulich Farm produce, Rockland Farms honey, Crown Maple Syrup, and McGrath Cheeses, each dish becomes a tribute to the flavors of the Hudson Valley. Amidst the immersive ambiance filled with legends and warmth, guests are invited to embark on a culinary journey through the tales of the region, complemented by Hudson Valley-inspired cocktails. More than just a dining spot, The Storyteller serves as a sanctuary where flavors intertwine with narratives, crafting an unforgettable experience that honors tradition while embracing the present.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable