Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Restaurants près de Museum of the Order of St John

Prix
Cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

1000 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Apulia
4.6
Exceptionnel(1467)
Prix : cher
• Méditerranéene • Barbican
Réservée 26 fois aujourd'hui
Apulia vous accueille pour une expérience culinaire digne de l'Italie! Leur objectif est que lorsque vous goûtez à leurs plats, vous soyez transportés dans les différentes régions de Puglia. Vous pouvez également visiter leur succursale principale à Bari, où de merveilleux plats sont créés depuis plusieurs années. Les ingrédients les plus importants qu'ils utilisent sont importés directement des producteurs locaux et des agriculteurs de la région de Puglia. Très peu de levure est utilisée dans leur pâte, tant pour leur pain que pour leur pizza. Sassa & Sons vous apporte une cuisine de style italien en utilisant des recettes familiales, leur petite touche personnelle.
Une photo du restaurant Le Cafe du Marche
4.7
Exceptionnel(1374)
Prix : très cher
• Française • Barbican
Réservée 10 fois aujourd'hui
Le Café du Marché est un restaurant français situé au cœur de Smithfield. En fait, l'établissement vous propose trois restaurants. Vous le trouverez au bout de l'allée en pierres, à environ 36 mètres du Charterhouse Square et de la rue Charterhouse. Le Café est ouvert pour le dîner du lundi au vendredi (de midi à 14h30) et pour le souper du lundi au samedi (de 18h à 22h). Le Café, situé au rez-de-chaussée, est le restaurant principal. Il sert une cuisine française principalement de province. Vous trouverez à l'étage Le Grenier, un restaurant similaire qui met l'accent sur les grillades. Le Rendez-vous, la brasserie, est situé au coin de la rue Charterhouse. L'établissement est ouvert depuis près de 25 ans. Si vous n'avez pas encore eu le temps de le découvrir, acceptez cette invitation!
Une photo du restaurant The Parlour at Zetter Clerkenwell
4.0
Excellent(25)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Clerkenwell
Réservée 4 fois aujourd'hui
Drinks & BitesMake yourself at home in the unique, cosy and eccentric Lounge with a menu of great cocktails and small plates. Enjoy our small plate menus by Group Chef Rasheed Shahin, focussing on seasonality and sustainability- perfect for sharing... or not! Join us for Afternoon Tea, served with your own choice of bubbles, a selection of teas and coffees or why not splash out with an afternoon cocktail.Curated by our award-winning mixologists, includng Group Bar Manager Anas El Bahhaj, our unique house cocktails pay homage to the area’s distilling heritage.
Une photo du restaurant Cloth Restaurant
4.7
Exceptionnel(195)
Prix : cher
• Française - Traditionnelle • Farringdon
Réservée 25 fois aujourd'hui
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Une photo du restaurant Gordon Ramsay Street Burger – Farringdon
4.6
Exceptionnel(196)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Farringdon
Réservée 12 fois aujourd'hui
Welcome to Street Burger - Farringdon! Gordon Ramsay Street Burger is situated just one minute from Farringdon Underground Station, which means The City of London just got a whole lot tastier! Join us on Cowcross Street for our signature burgers, seasoned fries, desserts and amazing shakes, cocktails and drinks. It's that easy!
Une photo du restaurant Bocas
4.2
Génial(119)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Islington
Bocas aims to bring you a taste of Argentina in the heart of Clerkenwell. Everything at Bocas is focused on sharing, from our small plates, to our grills and extensive wine list. At Bocas we also aim to bring you the finest jazz in our downstairs club along with some of the best cocktails in town.
Une photo du restaurant Restaurant St. Barts
4.8
Exceptionnel(102)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservée 9 fois aujourd'hui
A British Tasting Menu experience for Dinner, and shorter Set Menu for Lunch - tucked away in London’s Smithfield the dining room overlooks the historical Church of St Bartholomew the Great. We received our first Michelin Star in March 2023 and were awarded a Michelin Green Star in February 2024 - making us the only London restaurant to hold both awards.Tues - Sat Dinner | Tasting Menu | £160ppTues - Sat Lunch | Short or Long Set Lunch | £70/£110ppRestaurant St. Barts is the culmination of passion & hard work from three long-term friends Johnnie, Luke & Toby - the team behind NEST restaurant in Shoreditch. It is a celebration of British produce in the heart of historical London.
Une photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4094)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservée 51 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Une photo du restaurant 56 West Smithfield
4.7
Exceptionnel(19)
Prix : raisonnable
• Bar à Vin • Farringdon
Réservée 4 fois aujourd'hui
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines. Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence. Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
Une photo du restaurant Origin City
4.7
Exceptionnel(5)
Prix : très cher
• De la ferme à la table • Farringdon
Réservée 2 fois aujourd'hui
Origin City is a representation of our family’s passions, fused together to bring an authentic pasture to plate, nose to tail dining experience. From the food and drink to the interiors, Origin City combines British fine dining and old family traditions with a touch of Scottish ruggedness and Provençal art de vivre.Our Executive Chef, Graham Chatham, has over 35 years of fine dining experience and has worked at well-renowned restaurants such as Rules and The Langham. His ethos in the kitchen reflects that of Origin City’s ‘great taste, no waste’, celebrating every part of the animal, with innovative and exciting dishes.With all our meat butchered in-house, the challenge is not in finding the perfect steak or chop but to provide a nose to tail dining experience, which champions British cuisine. From fine dining to traditional dishes that come with a big hit of nostalgia, Graham has reimagined British classics, with a twist that nods to our family’s roots.

Restaurants près de Museum of the Order of St John en un coup d'œil

Mis à jour le

Restaurant le plus populaire

restaurant populaire

The Winemakers Club

4.8

Voir le restaurant

Découvrez les perles locales

Commentaires exceptionnels
Recherchez les restaurants les mieux notés

Cuisine la plus populaire

cuisine populaire

Britannique

Rechercher des restaurants Britannique

Montant moyen de l'addition

$40 et moins
Rechercher dans cette fourchette de prix
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable