Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Caroline du Sud

Restaurants près de The Red Horse Inn

Prix
Cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

65 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant SELECT Restaurant - Greer
4.8
Exceptionnel(2361)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Greer
Réservée 75 fois aujourd'hui
SELECT (definition)- Carefully chosen to be the best or most valuable.At SELECT we take that serious. We carefully choose every ingredient, location, menu selection, process, wines, craft beers, finest crafted cocktails, hot teas, etc....to provide you, the customer, what you desire. After all, you are the entire reason we are here.
Une photo du restaurant Core 450
4.6
Exceptionnel(395)
Prix : raisonnable
• Américaine • Travelers Rest
Réservée 7 fois aujourd'hui
Core 450 is an instagrammable destination, to delight all the senses, from breathtaking views to our expansive outdoor patio complete with a full-service open kitchen just north of Travelers Rest, South Carolina. The restaurant led by owners Matthew and Renee Jennings and Chef Gene Magliaro serves refined, rustic cuisine, innovative libations, and a world class wine list. Known as a “must visit” among the Upstate’s dining scene, Core 450’s professional and passionate team are constantly striving to push the boundaries of excellence with well-rounded menus that feature classic dishes and drinks with contemporary twists rooted in tradition.Join us for dinner, lunch, brunch, or a casual drink and appetizer with friends and family. Serving our community is at our Core.
Une photo du restaurant Restaurant 17
4.8
Exceptionnel(1585)
Prix : cher
• Américaine • Travelers Rest
Réservée 13 fois aujourd'hui
Where old-world hospitality meets familiar European views, the cuisine reveals an elevated twist on classic Italian and Mediterranean favorites. Chef Haydn Shaak marries classical training with his dedication to local farms and ingredients to craft a truly unique menu inspired by the seasonality of the Upstate.
Une photo du restaurant Soby's
4.7
Exceptionnel(9043)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Greenville
Réservée 101 fois aujourd'hui
La nouvelle cuisine du sud du Soby's est un mélange éclectique de cuisine continentale contemporaine et traditionnelle du sud. Cet établissement revisite des grands classiques pour en faire des plats originaux. Le restaurant est situé au cœur du centre-ville de Greenville, dans une filature de coton rénovée, construite dans les années 1800. L'atmosphère est chaleureuse et dynamique et le personnel est bien formé pour vous garantir une expérience culinaire fantastique. De plus, la carte des vins compte plus de 500 bouteilles et a été récompensée par le Wine Spectator Magazine au cours des huit dernières années. Ces deux dernières années, elle a reçu le « Prix d'Excellence ».
Une photo du restaurant Rick Erwin's Greer
4.7
Exceptionnel(409)
Prix : cher
• Grillade • Greer
Réservée 13 fois aujourd'hui
Créé pour inspirer une nouvelle révolution dans la tradition du steakhouse, le restaurant The Strip Club 104 sort de l'obscurité enfumée des vieux steakhouses et apporte à Greer, en Caroline du Sud, un nouveau point de vue sur la vieille tradition. Vous dégusterez les plus belles pièces de bœuf Black Angus maturés et des plats créatifs qui imitent la cuisine réconfortante. Vous profiterez d'une décoration en cuir, colorée et éclairée qui feront de votre visite une véritable expérience des sens. Jason Clark et son ami de longue date Jeff Dye, chef expérimenté, manager et roi de l'hospitalité, ont réuni leurs forces pour que le long voyage pour trouver le meilleur steak se trouve juste à côté de chez vous.
Une photo du restaurant Chophouse 47 – Steaks & Lobster
4.7
Exceptionnel(2880)
Prix : cher
• Steak • Greenville
Réservée 55 fois aujourd'hui
Steaks and lobster take center stage at Chophouse ’47. This bustling New York-style steakhouse in Greenville continues to wow year after year (since 2001 to be exact) with ‘Top Restaurant’ awards, as well as wine ‘Award of Excellence’. The exceptional service and high-quality menu includes expertly broiled USDA prime aged beef, colossal baked shrimp and shareable sides; for dessert, dive fork first into white chocolate banana cream pie. Bonus: enjoy all of the above in the private wine room. [The Restaurant and Bar are Non-Smoking | Upscale Casual Dress Code]
Une photo du restaurant Fork & Plough
4.7
Exceptionnel(1864)
Prix : raisonnable
• Américaine • Greenville
Réservée 39 fois aujourd'hui
You won't find a neighborhood restaurant anywhere close to Greenville doing what chef Shawn Kelly set out to do: provide both neighbors and visitors alike the Upstate's freshest and most plentiful meats, produce, and products, both as a dine-in and carryout option.This concept supports the idea that farmers and chefs can make a living supplying a community with its daily necessities, while also encouraging enjoyment of a simple meal of a sandwich or steak, chop, or bake.Just imagine: Wednesdays become your favorite lunch day of fresh and locally-sourced soups and salads with a friend. Then you get a favorite bottle of wine to bring home, coupled with carefully chosen side dishes and the best burgers and fresh Carolina seafood in Greenville to throw on the grill. Or maybe you even have a long-standing Sunday brunch date!
Une photo du restaurant The Farehouse
4.7
Exceptionnel(109)
Prix : raisonnable
• Américaine • Greer
Réservée 17 fois aujourd'hui
The Farehouse is located in the heart of the historic Taylors Mill’s Dock No. 3. The mill began its life as the Southern Bleachery and Piedmont Print Works during the height of the Greenville area’s reign as the Textile Capital of the World. Closing as a mill in 1965, the building found a variety of partial uses until revitalization efforts began in the mid 2000s. While many mill revitalization projects have converted mills into condos and other residential projects, the Taylors Mill is proud to be the largest grassroots project of its kind in the upstate of South Carolina. Today the Taylors Mill seeks to facilitate craft and commerce for a new generation in the heart of Taylors, SC. The Taylors Mill is reclaiming creative community. Our menu focuses on New York style pizza, pub-style appetizers, deli sandwiches, and dinner specials using fresh, locally-sourced meat and produce.
Une photo du restaurant Patterson Kitchen + Bar
4.7
Exceptionnel(315)
Prix : cher
• Américaine • Greenville
Réservée 13 fois aujourd'hui
Experience the flavors of the Upstate at our contemporary American restaurant, where Southern charm meets international flair. Nestled beside our beautifully manicured courtyard, our restaurant draws inspiration from the rich bounty of South Carolina. Our cuisine emphasizes bright, clean, and approachable dishes, all served with a touch of warm hospitality in a vibrant setting. Executive Chef Gianna Smutzki and Chef de Cuisine Veronica Rodriguez craft seasonal menus that showcase the finest of Greenville’s culinary scene.
Une photo du restaurant Juniper
4.4
Génial(493)
Prix : cher
• Américaine • Greenville
Réservée 50 fois aujourd'hui
Step away from the downtown bustle to experience Juniper, Greenville's only urban gin bar, situated atop the AC Hotel. From the moment you enter Juniper, prepare to be enchanted by its immersive rooftop garden and breathtaking views of Main Street and the Blue Ridge Mountains.Full Dinner Menu: Available Wednesday & Thursday from 5 pm to 10 pm | Friday & Saturday from 5 pm to 11 pm.Attire: We encourage SMART CASUAL dress at Juniper. Please refrain from beachwear, active/athletic attire, and work uniforms, with exceptions for government, law enforcement, healthcare, or military personnel. Men should avoid sleeveless/tank tops.Identification: Remember to bring a valid physical I.D. (US Issued Driver's License/ID or Passport are accepted).Underage Guests: Must be accompanied by an adult aged 21 or older. After 10pm: 21 or older only.Gratuity: A 20% gratuity will be automatically added to parties of 8 or more.Cake Fee: $35 fee applies for cake/cupcakes.Corkage Fee: $45/bottle

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable