Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
Liste des restaurants

Canada's Award-winning Restaurants

Une photo de Red logo
par OpenTable
Mise à jour 18 avril 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Canada and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
4.7 (5511)
De 31 CAD à 50 CAD
Continentale
Downtown
Major Tom is elevated yet approachable, excellent and at ease, confident and gracious. The food, the room, and the service capture the sophistication and glamour of mid-century New York penthouse life, and you feel instantly at home. We maintain the high standards our guests have come to expect, and we do this while being down-to-earth, lively, playful, quirky, fun, and full of personality.

Please note that our phone number is a text-only line and is not equipped to take incoming calls. If you need to cancel or request a change to your reservation please send us a text and we'll reply as soon as we're able.
Meilleur commentaire
ChristianVIP
Y est allé le 2 août 2024
Tout simplement une expérience remarquable à tous les points de vue. Merci à Carolina pour l'excellence du service.
Major Tom is elevated yet approachable, excellent and at ease, confident and gracious. The food, the room, and the service capture the sophistication and glamour of mid-century New York penthouse life, and you feel instantly at home. We maintain the high standards our guests have come to expect, and we do this while being down-to-earth, lively, playful, quirky, fun, and full of personality.

Please note that our phone number is a text-only line and is not equipped to take incoming calls. If you need to cancel or request a change to your reservation please send us a text and we'll reply as soon as we're able.
Meilleur commentaire
ChristianVIP
Y est allé le 2 août 2024
Tout simplement une expérience remarquable à tous les points de vue. Merci à Carolina pour l'excellence du service.
4.7 (4885)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne
Calgary
We are located in the middle of Prince's Island Park and we are accessed on foot via one of four bridges or causeways. Parking is available on street in the Eau Claire area, underground at Eau Claire Market for a flat fee of $3 on weekends and evenings, or across from Memorial Drive. We look forward to welcoming you soon. Should your plans change, please let us know.
Meilleur commentaire
BrunoVIP
Y est allé le 12 août 2024
L’endroit est superbe, le restaurant est aussi bien décoré. Le service est accueillant et attentionné. Nous avons trouvé la qualité des aliments et des plats servi impeccable. Notre seule bémol est le temps d’attente pour recevoir nos plats. Nous avons du passer 1h45 à table pour le lunch du midi.
We are located in the middle of Prince's Island Park and we are accessed on foot via one of four bridges or causeways. Parking is available on street in the Eau Claire area, underground at Eau Claire Market for a flat fee of $3 on weekends and evenings, or across from Memorial Drive. We look forward to welcoming you soon. Should your plans change, please let us know.
Meilleur commentaire
BrunoVIP
Y est allé le 12 août 2024
L’endroit est superbe, le restaurant est aussi bien décoré. Le service est accueillant et attentionné. Nous avons trouvé la qualité des aliments et des plats servi impeccable. Notre seule bémol est le temps d’attente pour recevoir nos plats. Nous avons du passer 1h45 à table pour le lunch du midi.
4.8 (6400)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne contemporaine
Calgary
Un restaurant de quartier qui sert toute la journée et qui se vante d'offrir des plats de la nouvelle cuisine d'Amérique du Nord, axée sur les légumes. Effectivement, le Ten Foot Henry comble le fossé entre ce que vous devriez manger et ce que vous voulez vraiment manger.
Meilleur commentaire
Nadine
Y est allé le 5 août 2024
Probablement l’un des meilleurs restaurant de Calgary. Tout est parfait, l’ambiance, propreté, service et la nourriture est excellente.
Un restaurant de quartier qui sert toute la journée et qui se vante d'offrir des plats de la nouvelle cuisine d'Amérique du Nord, axée sur les légumes. Effectivement, le Ten Foot Henry comble le fossé entre ce que vous devriez manger et ce que vous voulez vraiment manger.
Meilleur commentaire
Nadine
Y est allé le 5 août 2024
Probablement l’un des meilleurs restaurant de Calgary. Tout est parfait, l’ambiance, propreté, service et la nourriture est excellente.
4.8 (2354)
30 CAD ou moins
Pacific Rim
Downtown
Lulu Bar is an escape from the ordinary. Its welcoming vibe is reminiscent of hidden gems from your last vacation, only better because it’s right here in your own backyard. With a healthy, Pacific-inspired menu, Lulu’s wood-fired food is light and fresh — but heavy on flavour.
Chef Joseph Sokoloff’s fare is a tribute to the Pacific Ocean and many of the regions that touch it, with influences from Asia to Hawaii, California to British Columbia. Lulu’s fun, light, and refreshing drink menu is equally well-travelled. Its wine, beer, and creative cocktail offerings will make you feel like you’re far from home — and we like that.
Meilleur commentaire
Karlaw
Y est allé le 18 oct. 2023
Tasty. Great menu recommendations. Unique drinks.
Lulu Bar is an escape from the ordinary. Its welcoming vibe is reminiscent of hidden gems from your last vacation, only better because it’s right here in your own backyard. With a healthy, Pacific-inspired menu, Lulu’s wood-fired food is light and fresh — but heavy on flavour.
Chef Joseph Sokoloff’s fare is a tribute to the Pacific Ocean and many of the regions that touch it, with influences from Asia to Hawaii, California to British Columbia. Lulu’s fun, light, and refreshing drink menu is equally well-travelled. Its wine, beer, and creative cocktail offerings will make you feel like you’re far from home — and we like that.
Meilleur commentaire
Karlaw
Y est allé le 18 oct. 2023
Tasty. Great menu recommendations. Unique drinks.
4.8 (552)
De 31 CAD à 50 CAD
Coréenne contemporaine
Downtown
At JINBAR, everything revolves around showcasing our high quality, Korea-inspired food. Our carefully selected drink menu is designed to complement our complex flavour profiles. Our open kitchen and pizza bar ensure we are not keeping any secrets from you as you can see your food being prepped every step of the way. We strive to use true ingredients to create true flavours and provide you with a true experience!
At JINBAR, everything revolves around showcasing our high quality, Korea-inspired food. Our carefully selected drink menu is designed to complement our complex flavour profiles. Our open kitchen and pizza bar ensure we are not keeping any secrets from you as you can see your food being prepped every step of the way. We strive to use true ingredients to create true flavours and provide you with a true experience!
4.8 (2890)
51 CAD et plus
Français Contemporaine
Centre-Ville
Chez Maison Boulud, nous vous proposons la cuisine moderne d’un chef formé par la tradition française, mais aussi inspiré par des décennies passées à New York. Le menu de Daniel Boulud accompagne les saisons en côtoyant la richesse de fournisseurs Québécois.

Vous trouverez des charcuteries Lyonnaises, des saveurs Méditerranéennes, ainsi que des plats créés uniquement pour Maison Boulud. Le résultat: une cuisine à la fois raffinée et contemporaine, mais aussi très personnelle et chaleureuse.

Situé au Ritz-Carlton, le restaurant, le bar, le lounge ainsi que le salon privé maintiennent leur propre identité, pleine de vitalité. La véranda adjacente à la salle à manger ainsi que la terrasse jouissent d’une vue splendide sur les célèbres jardins de l’hôtel.
Meilleur commentaire
Manon
Y est allé le 1 mars 2025
Nous avons passé un agréablement moment. Les serveurs sont au petit soin avec vous La nourriture est juste formidable
Chez Maison Boulud, nous vous proposons la cuisine moderne d’un chef formé par la tradition française, mais aussi inspiré par des décennies passées à New York. Le menu de Daniel Boulud accompagne les saisons en côtoyant la richesse de fournisseurs Québécois.

Vous trouverez des charcuteries Lyonnaises, des saveurs Méditerranéennes, ainsi que des plats créés uniquement pour Maison Boulud. Le résultat: une cuisine à la fois raffinée et contemporaine, mais aussi très personnelle et chaleureuse.

Situé au Ritz-Carlton, le restaurant, le bar, le lounge ainsi que le salon privé maintiennent leur propre identité, pleine de vitalité. La véranda adjacente à la salle à manger ainsi que la terrasse jouissent d’une vue splendide sur les célèbres jardins de l’hôtel.
Meilleur commentaire
Manon
Y est allé le 1 mars 2025
Nous avons passé un agréablement moment. Les serveurs sont au petit soin avec vous La nourriture est juste formidable
4.8 (3833)
51 CAD et plus
Québécois
Vieux Montréal
En 1993, Toqué! a ouvert ses portes, mettant en valeur des produits locaux : une vitrine pour le terroir du Québec et ses fournisseurs. Les contributions continues de ces artisans ne sont pas moins importantes aujourd'hui. Il faut les remercier pour le foie gras de canard ou la salicorne; l'agneau aux légumes anciens; les fruits de mer ou les fines herbes. Ces agriculteurs inlassables, glaneurs et pêcheurs inspirent la cuisine de Toqué! à laquelle ils confèrent des goûts, des textures des arômes naturels et une fraîcheur inégalée.
Meilleur commentaire
Alain
Y est allé il y a 2 jours
Première visite inoubliable. Tout était d'un goût exquis, de l'accueil à la sortie. Depuis le temps que j'en rêvais. Voilà, c'est fait. Rien à envier aux étoilés Michelin, sans méchanceté, bien au contraire. Gloire à toute l'équipe et à Monsieur Normand!
En 1993, Toqué! a ouvert ses portes, mettant en valeur des produits locaux : une vitrine pour le terroir du Québec et ses fournisseurs. Les contributions continues de ces artisans ne sont pas moins importantes aujourd'hui. Il faut les remercier pour le foie gras de canard ou la salicorne; l'agneau aux légumes anciens; les fruits de mer ou les fines herbes. Ces agriculteurs inlassables, glaneurs et pêcheurs inspirent la cuisine de Toqué! à laquelle ils confèrent des goûts, des textures des arômes naturels et une fraîcheur inégalée.
Meilleur commentaire
Alain
Y est allé il y a 2 jours
Première visite inoubliable. Tout était d'un goût exquis, de l'accueil à la sortie. Depuis le temps que j'en rêvais. Voilà, c'est fait. Rien à envier aux étoilés Michelin, sans méchanceté, bien au contraire. Gloire à toute l'équipe et à Monsieur Normand!
4.8 (1755)
51 CAD et plus
Fruits de mer
Mile End
Pour toutes réservations, veuillez s.v.p. nous contacter directement , ou consulter notre site internet au www.milos.ca pour les réservations en ligne.

La priorité chez Milos est de toujours trouver le meilleur de ce que le monde a à nous offrir : les meilleurs légumes, le meilleur miel, le meilleur yaourt et certainement les meilleurs poissons et fruits de mer.
Meilleur commentaire
Harehare
Y est allé le 27 févr. 2025
Serveur un peu sur la défensive côté carte des vins Bouffe top top comme d'hab! Merci!
Pour toutes réservations, veuillez s.v.p. nous contacter directement , ou consulter notre site internet au www.milos.ca pour les réservations en ligne.

La priorité chez Milos est de toujours trouver le meilleur de ce que le monde a à nous offrir : les meilleurs légumes, le meilleur miel, le meilleur yaourt et certainement les meilleurs poissons et fruits de mer.
Meilleur commentaire
Harehare
Y est allé le 27 févr. 2025
Serveur un peu sur la défensive côté carte des vins Bouffe top top comme d'hab! Merci!
4.7 (2037)
51 CAD et plus
Internationale
Mile End
Nous offrons un menu de dégustation où la préférence est accordée aux légumes, ainsi qu'une sélection de viandes et de fruits de mer. Notre objectif est de créer un repas qui reflète un équilibre de saveurs et s’appuie sur les styles et les inspirations de notre cuisine.

Veuillez nous informer des restrictions alimentaires que vous pourriez avoir.
Meilleur commentaire
alain
A mangé au restaurant aujourd'hui
L'équipe du service était vraiment sympathique et au petit soin. La nourriture super, très recherchée et originale. Ceci dit, même si les portions sont petites, au total ça fait beaucoup de bouffe; on n'a pas pu prendre tout le dessert. accord mets-vin excellent.
Nous offrons un menu de dégustation où la préférence est accordée aux légumes, ainsi qu'une sélection de viandes et de fruits de mer. Notre objectif est de créer un repas qui reflète un équilibre de saveurs et s’appuie sur les styles et les inspirations de notre cuisine.

Veuillez nous informer des restrictions alimentaires que vous pourriez avoir.
Meilleur commentaire
alain
A mangé au restaurant aujourd'hui
L'équipe du service était vraiment sympathique et au petit soin. La nourriture super, très recherchée et originale. Ceci dit, même si les portions sont petites, au total ça fait beaucoup de bouffe; on n'a pas pu prendre tout le dessert. accord mets-vin excellent.
4.7 (1747)
51 CAD et plus
Canadienne contemporaine
Downtown
À l'Atelier, nous proposons uniquement un menu dégustation expérientiel et interactif de 40 services avec des menus pescatariens et végétariens disponibles pour 250 $ par invité. Nous ne sommes pas en mesure de proposer un menu végétalien. Des options d'accord sont disponibles

Nous n'acceptons pas les modifications de menu en cas d'aversion, car cela compromettrait l'intégrité de l'expérience.

Si vous souffrez d'allergies graves, veuillez les souligner en détail au moment de la réservation, en gardant à l'esprit que nous ne sommes pas en mesure d'omettre les produits laitiers, le gluten, le soja, les solanacées, les champignons et l'allium, car cela a un impact sur l'expérience globale. Nous vous contacterons pour plus de précisions et pour déterminer si nous serons en mesure de vous accueillir en toute sécurité

Veuillez noter que des allergies graves peuvent entraîner l'omission pure et simple d'un cours de votre expérience
Meilleur commentaire
Virginie
Y est allé le 10 nov. 2024
Une expérience culinaire hors du commun . Préparer vous a vivre tout une expérience la meilleure de votre vie !!
À l'Atelier, nous proposons uniquement un menu dégustation expérientiel et interactif de 40 services avec des menus pescatariens et végétariens disponibles pour 250 $ par invité. Nous ne sommes pas en mesure de proposer un menu végétalien. Des options d'accord sont disponibles

Nous n'acceptons pas les modifications de menu en cas d'aversion, car cela compromettrait l'intégrité de l'expérience.

Si vous souffrez d'allergies graves, veuillez les souligner en détail au moment de la réservation, en gardant à l'esprit que nous ne sommes pas en mesure d'omettre les produits laitiers, le gluten, le soja, les solanacées, les champignons et l'allium, car cela a un impact sur l'expérience globale. Nous vous contacterons pour plus de précisions et pour déterminer si nous serons en mesure de vous accueillir en toute sécurité

Veuillez noter que des allergies graves peuvent entraîner l'omission pure et simple d'un cours de votre expérience
Meilleur commentaire
Virginie
Y est allé le 10 nov. 2024
Une expérience culinaire hors du commun . Préparer vous a vivre tout une expérience la meilleure de votre vie !!
4.7 (1843)
51 CAD et plus
Italienne
Downtown
A Northern Italian kitchen inspired by the Bacari of Venice
Meilleur commentaire
David
Y est allé le 8 févr. 2025
Un expérience exceptionnelle. Tant la nourriture, savoureuse et nuancée, que le vin (canadien ! ❤️) et l’ambiance feutrée et relaxante, accompagnée d’un service attentionné et connaissant. L’addition est un peu salée, mais ça en vaut totalement le prix ! North and Navy fait maintenant partie de mes top 10 restaurants au Canada.
A Northern Italian kitchen inspired by the Bacari of Venice
Meilleur commentaire
David
Y est allé le 8 févr. 2025
Un expérience exceptionnelle. Tant la nourriture, savoureuse et nuancée, que le vin (canadien ! ❤️) et l’ambiance feutrée et relaxante, accompagnée d’un service attentionné et connaissant. L’addition est un peu salée, mais ça en vaut totalement le prix ! North and Navy fait maintenant partie de mes top 10 restaurants au Canada.
4.8 (3143)
51 CAD et plus
Canadienne contemporaine
Downtown
Bienvenue au Riviera! Les réservations peuvent être soumises à des restrictions de durée, en fonction de la disponibilité. Veuillez consulter votre courriel de confirmation de réservation pour plus de détails. Si votre groupe a besoin de plus de temps, n'hésitez pas à appeler le restaurant au 613-233-6262, et nous ferons de notre mieux pour vous accommoder. Pour les groupes de six personnes ou plus, un pourboire de 20 % sera appliqué. Veuillez noter que les réservations pour l'extérieur garantissent une place en terrasse uniquement. En cas de mauvais temps, il se peut que nous ne puissions pas vous installer à l'intérieur. Nous avons hâte de vous accueillir! N'hésitez pas à nous appeler pour toute question!
Meilleur commentaire
Alexandra
Y est allé le 13 févr. 2025
La nourriture était très bonne ainsi que les cocktails. Super service.
Bienvenue au Riviera! Les réservations peuvent être soumises à des restrictions de durée, en fonction de la disponibilité. Veuillez consulter votre courriel de confirmation de réservation pour plus de détails. Si votre groupe a besoin de plus de temps, n'hésitez pas à appeler le restaurant au 613-233-6262, et nous ferons de notre mieux pour vous accommoder. Pour les groupes de six personnes ou plus, un pourboire de 20 % sera appliqué. Veuillez noter que les réservations pour l'extérieur garantissent une place en terrasse uniquement. En cas de mauvais temps, il se peut que nous ne puissions pas vous installer à l'intérieur. Nous avons hâte de vous accueillir! N'hésitez pas à nous appeler pour toute question!
Meilleur commentaire
Alexandra
Y est allé le 13 févr. 2025
La nourriture était très bonne ainsi que les cocktails. Super service.
4.7 (1150)
30 CAD ou moins
Italienne
Saskatoon
Please note that we offer a two hour seating. If you are requiring longer than this please contact the restaurant directly. We have high top and low top seating, groups of six or more are often assigned to high top seating, please let us know if you have any mobility issues which may prevent this being comfortable for you and your group. A credit card is required to book all parties of 6 or more. Guests may be charged a $25/person fee for any late cancellations, no-shows, or changes to party size.

Def. - basic, fundamental, elemental, inherent

Creating time honoured Italian food & handmade pasta using Saskatchewan heritage grains & whole animal butchery.

For parties larger than 12, and all other inquiries, please contact us directly at primalpastamanager@gmail.com.
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 22 sept. 2022
Excellent Pasta. Unique flavors and ingredients. Greta staff. Very comfortable ambiance.
Please note that we offer a two hour seating. If you are requiring longer than this please contact the restaurant directly. We have high top and low top seating, groups of six or more are often assigned to high top seating, please let us know if you have any mobility issues which may prevent this being comfortable for you and your group. A credit card is required to book all parties of 6 or more. Guests may be charged a $25/person fee for any late cancellations, no-shows, or changes to party size.

Def. - basic, fundamental, elemental, inherent

Creating time honoured Italian food & handmade pasta using Saskatchewan heritage grains & whole animal butchery.

For parties larger than 12, and all other inquiries, please contact us directly at primalpastamanager@gmail.com.
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 22 sept. 2022
Excellent Pasta. Unique flavors and ingredients. Greta staff. Very comfortable ambiance.
4.9 (1826)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne contemporaine
Saskatoon
Thoughtful prairie cooking, unpretentious atmosphere, strong drink


Please call the restaurant at 306-664-6677 or email reservations@hearth.restaurant to book a group of 7 or more.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 10 févr. 2023
Excellent service!
Thoughtful prairie cooking, unpretentious atmosphere, strong drink


Please call the restaurant at 306-664-6677 or email reservations@hearth.restaurant to book a group of 7 or more.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 10 févr. 2023
Excellent service!
4.7 (219)
De 31 CAD à 50 CAD
Coréenne contemporaine
Yorkville
Intimate neighbourhood spot in the heart of Yorkville serving up contemporary modern Korean. Our dishes are inspired by traditional Korean cuisine and expressed through the Toronto Culture.
Featured on the 2022 Toronto's first Michelin guide.
Intimate neighbourhood spot in the heart of Yorkville serving up contemporary modern Korean. Our dishes are inspired by traditional Korean cuisine and expressed through the Toronto Culture.
Featured on the 2022 Toronto's first Michelin guide.
4.6 (307)
30 CAD ou moins
Indienne
Entertainment District
Welcome to Aanch, where India’s timeless flavors meet modern elegance. Proudly recognized by the Michelin Guide, our restaurant offers a reimagined take on Indian cuisine, curated by Chef Sudhanshu Kumar. With freshly ground spices, premium ingredients, and inventive techniques, each dish is crafted to immerse you in a luxurious dining experience that celebrates the art of culinary storytelling.
Nestled in Toronto’s vibrant entertainment and financial district, we are just moments away from iconic landmarks like the CN Tower, making us a must-visit destination for locals and tourists alike.
Meilleur commentaire
foodieP
Y est allé le 22 août 2018
Nice place!
Welcome to Aanch, where India’s timeless flavors meet modern elegance. Proudly recognized by the Michelin Guide, our restaurant offers a reimagined take on Indian cuisine, curated by Chef Sudhanshu Kumar. With freshly ground spices, premium ingredients, and inventive techniques, each dish is crafted to immerse you in a luxurious dining experience that celebrates the art of culinary storytelling.
Nestled in Toronto’s vibrant entertainment and financial district, we are just moments away from iconic landmarks like the CN Tower, making us a must-visit destination for locals and tourists alike.
Meilleur commentaire
foodieP
Y est allé le 22 août 2018
Nice place!
4.3 (591)
51 CAD et plus
Indienne
Yorkville
Namaste and welcome to Adrak - a place where food unites all. We take you through a journey of the past and present, as we hope to encourage thought-provoking conversations amid elevated Indian food.

With the global dining scene as our inspiration, our dishes represent a mix between traditions, modernity and innovation. Backed by a talented team, experience redefined Indian cuisine in a space that's welcoming, stylish, and intimate.

For groups of 7 and more, or to book a gathering in Memsahibs - our private dining room, please contact us info@adrakyorkville.ca for more details & set-menus.

Please note, our dining room is catered for guests aged 10 and up. We hope to see you soon!
Meilleur commentaire
RobertG
Y est allé le 16 déc. 2023
Excellent! Excellent! Excellent! Excellent! Excellent!
Namaste and welcome to Adrak - a place where food unites all. We take you through a journey of the past and present, as we hope to encourage thought-provoking conversations amid elevated Indian food.

With the global dining scene as our inspiration, our dishes represent a mix between traditions, modernity and innovation. Backed by a talented team, experience redefined Indian cuisine in a space that's welcoming, stylish, and intimate.

For groups of 7 and more, or to book a gathering in Memsahibs - our private dining room, please contact us info@adrakyorkville.ca for more details & set-menus.

Please note, our dining room is catered for guests aged 10 and up. We hope to see you soon!
Meilleur commentaire
RobertG
Y est allé le 16 déc. 2023
Excellent! Excellent! Excellent! Excellent! Excellent!
4.8 (445)
51 CAD et plus
Asiatique Contemporaine
Koreatown
Alma is a restaurant based on the tastes and experiences of our kitchen team focusing on modern Chinese cuisine headed by Chef/Owner Anna Chen.
We are built around food that uses fresh, simple, quality ingredients and our focus is to create a unique dining experience.
Our beverage program is focused on Natural Wines curated by Sommeliers Kate Densmore and Ben Dalton.
As of September 2022, Alma has been recognized by the Michelin Guide as a recipient of the Bib Gourmand award.
We hope to see you soon!
Meilleur commentaire
KristineC
Y est allé le 20 mai 2022
Vraiment bon! Super service, une belle découverte et sélection de vin! Je recommande.
Alma is a restaurant based on the tastes and experiences of our kitchen team focusing on modern Chinese cuisine headed by Chef/Owner Anna Chen.
We are built around food that uses fresh, simple, quality ingredients and our focus is to create a unique dining experience.
Our beverage program is focused on Natural Wines curated by Sommeliers Kate Densmore and Ben Dalton.
As of September 2022, Alma has been recognized by the Michelin Guide as a recipient of the Bib Gourmand award.
We hope to see you soon!
Meilleur commentaire
KristineC
Y est allé le 20 mai 2022
Vraiment bon! Super service, une belle découverte et sélection de vin! Je recommande.
4.7 (2645)
De 31 CAD à 50 CAD
Libanaise
Yorkville
Welcome to Amal, where the Lebanese spirit of joie de vivre comes to life. It’s a voyage through time and place that embraces the pursuit of pleasure. Amal aims to feed and provoke your soul, but above all, nourish it with hope.

Amal is a story. Amal is home. One may come as a guest, but one always leaves as family.

2023 & 2022 MICHELIN Guide Recommended

Please note that Amal is closed for Lunch service every Monday, we are open for Dinner. Our kitchen closes from 3pm -5pm (daily) between Lunch and Dinner service.

For parties of 6+ please direct your inquiries to info@amaltoronto.com for further planning.

We look forward to hosting you!

Please note that our voicemail services are currently experiencing technical difficulties. For urgent inquiries please email info@amaltoronto.com
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 21 août 2023
Excellent service , plat succulent, cuisson de la viande respectée , sans doute le plus bon restaurant libanais de Toronto !
Welcome to Amal, where the Lebanese spirit of joie de vivre comes to life. It’s a voyage through time and place that embraces the pursuit of pleasure. Amal aims to feed and provoke your soul, but above all, nourish it with hope.

Amal is a story. Amal is home. One may come as a guest, but one always leaves as family.

2023 & 2022 MICHELIN Guide Recommended

Please note that Amal is closed for Lunch service every Monday, we are open for Dinner. Our kitchen closes from 3pm -5pm (daily) between Lunch and Dinner service.

For parties of 6+ please direct your inquiries to info@amaltoronto.com for further planning.

We look forward to hosting you!

Please note that our voicemail services are currently experiencing technical difficulties. For urgent inquiries please email info@amaltoronto.com
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 21 août 2023
Excellent service , plat succulent, cuisson de la viande respectée , sans doute le plus bon restaurant libanais de Toronto !
4.4 (555)
De 31 CAD à 50 CAD
Espagnole
Entertainment District
Bar Chica is the sister restaurant of the acclaimed Patria, offering a vibrant yet sophisticated dining experience. Our menu features an eclectic mix of regional Spanish flavors, served tapas-style, along with our signature paella, perfect for sharing. Complement your meal with expertly crafted cocktails or explore our exclusive Spanish wine list—one of the most authentic selections in the city.

Join us for "777" Happy Hour every Sunday from 5 to 7 PM, featuring select $7 food and drink specials.

For large party and other inquiries, please email info@barchicatoronto.com.

Meilleur commentaire
CharlotteH
Y est allé le 4 mars 2024
Très belle soirée chez Chica. La nourriture est excellente et les cocktails vraiment délicieux. Le service était chaleureux et compétent. À faire!
Bar Chica is the sister restaurant of the acclaimed Patria, offering a vibrant yet sophisticated dining experience. Our menu features an eclectic mix of regional Spanish flavors, served tapas-style, along with our signature paella, perfect for sharing. Complement your meal with expertly crafted cocktails or explore our exclusive Spanish wine list—one of the most authentic selections in the city.

Join us for "777" Happy Hour every Sunday from 5 to 7 PM, featuring select $7 food and drink specials.

For large party and other inquiries, please email info@barchicatoronto.com.

Meilleur commentaire
CharlotteH
Y est allé le 4 mars 2024
Très belle soirée chez Chica. La nourriture est excellente et les cocktails vraiment délicieux. Le service était chaleureux et compétent. À faire!
4.8 (2071)
51 CAD et plus
Espagnole
Little Italy
Enjoy an intimate dining experience at Bar Isabel - a cozy restaurant nestled between Toronto's little Italy and little Portugal, where creative Spanish-inspired small plate dishes are served alongside cocktails and an extensive Iberian focused wine list. The restaurant's elegant interior boasts an intriguing blend of soft lighting, curved walls and a beautiful mosaic tile floor.
Managed under the guidance of Maitre d' and Partner Alessandro Pietropaolo, Bar Isabel's menu includes a diverse mix of pintxos, conservas, seafood and meat dishes. Diners rave about the grilled octopus, the bone marrow and the ceviche. For dessert, the Basque cake and sherry cream is a must-try. Bar Isabel is open 5-11pm Sunday through Friday, and 12-11pm Saturday. Accolades include listings in the Michelin Guide, Canada's top 100, and 2013 awarded the best new restaurant in Canada by Enroute Magazine. Bar Isabel accepts reservations for parties of up to 8 guests.
Meilleur commentaire
David
Y est allé le 22 févr. 2025
C’est vraiment un de mes endroits préférés à Toronto. Ça me rappelle les tavernes du quartier gothique de Barcelone 😊
Enjoy an intimate dining experience at Bar Isabel - a cozy restaurant nestled between Toronto's little Italy and little Portugal, where creative Spanish-inspired small plate dishes are served alongside cocktails and an extensive Iberian focused wine list. The restaurant's elegant interior boasts an intriguing blend of soft lighting, curved walls and a beautiful mosaic tile floor.
Managed under the guidance of Maitre d' and Partner Alessandro Pietropaolo, Bar Isabel's menu includes a diverse mix of pintxos, conservas, seafood and meat dishes. Diners rave about the grilled octopus, the bone marrow and the ceviche. For dessert, the Basque cake and sherry cream is a must-try. Bar Isabel is open 5-11pm Sunday through Friday, and 12-11pm Saturday. Accolades include listings in the Michelin Guide, Canada's top 100, and 2013 awarded the best new restaurant in Canada by Enroute Magazine. Bar Isabel accepts reservations for parties of up to 8 guests.
Meilleur commentaire
David
Y est allé le 22 févr. 2025
C’est vraiment un de mes endroits préférés à Toronto. Ça me rappelle les tavernes du quartier gothique de Barcelone 😊
4.7 (491)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne contemporaine
Little Portugal / Dundas West
Bar Vendetta distinguishes itself in a space that had previously been a fairly iconic restaurant, The Black Hoof, with a beautiful (and imposing) Douglas fir ‘glass canopy’ and a completely different, 70s colour scheme, modelled (very loosely) on Jen's teen basement bedroom in Scarborough. Nothing says 70s like brown, orange and cream! We didn’t want it to scream ‘Italian restaurant’ because frankly it’s only Italian-ish, using the philosophies of Italian cooking with locally available ingredients and a strong devotion to seasonality. Our pastas all made in house, by long-time chef, Annalisa Latavo and our front of house team is simply a dream! The sort of secret treehouse-feeling back patio is hugely popular in the summer, but we think of it as the perfect restaurant for a colder evening, cozy for tucking into a beautiful plate of pasta, with one of your favourite songs playing while you have a very nice Italian red.
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 24 oct. 2024
Un peu trop bruyant à mon avis, mais les plats étaient excellents !
Bar Vendetta distinguishes itself in a space that had previously been a fairly iconic restaurant, The Black Hoof, with a beautiful (and imposing) Douglas fir ‘glass canopy’ and a completely different, 70s colour scheme, modelled (very loosely) on Jen's teen basement bedroom in Scarborough. Nothing says 70s like brown, orange and cream! We didn’t want it to scream ‘Italian restaurant’ because frankly it’s only Italian-ish, using the philosophies of Italian cooking with locally available ingredients and a strong devotion to seasonality. Our pastas all made in house, by long-time chef, Annalisa Latavo and our front of house team is simply a dream! The sort of secret treehouse-feeling back patio is hugely popular in the summer, but we think of it as the perfect restaurant for a colder evening, cozy for tucking into a beautiful plate of pasta, with one of your favourite songs playing while you have a very nice Italian red.
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 24 oct. 2024
Un peu trop bruyant à mon avis, mais les plats étaient excellents !
4.4 (2012)
51 CAD et plus
Italienne
King West
Buca Osteria Enoteca is the newest venture for the King Street Food Company (Jacobs & Co. Steakhouse, King Street Catering and The Saint). 'The menu aims to combine the ingredient specificity of rustic Italian cuisine with the culinary finesse of fine dining, building recipes around fresh and seasonal produce, but using a number of classical culinary techniques as well.' -Martini Boys. The beautiful and understated main dining room has soaringly high ceilings, exposed raw brick, and iron beams - using the natural elements of the heritage building. Towards the back, beyond the open curing room, a smaller wine bar is sleek and private.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 21 oct. 2022
Cuisine remarquablement délicieuse, superbe choix de vins au verre et service particulièrement friendly et attentionné
Buca Osteria Enoteca is the newest venture for the King Street Food Company (Jacobs & Co. Steakhouse, King Street Catering and The Saint). 'The menu aims to combine the ingredient specificity of rustic Italian cuisine with the culinary finesse of fine dining, building recipes around fresh and seasonal produce, but using a number of classical culinary techniques as well.' -Martini Boys. The beautiful and understated main dining room has soaringly high ceilings, exposed raw brick, and iron beams - using the natural elements of the heritage building. Towards the back, beyond the open curing room, a smaller wine bar is sleek and private.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 21 oct. 2022
Cuisine remarquablement délicieuse, superbe choix de vins au verre et service particulièrement friendly et attentionné
4.7 (3649)
51 CAD et plus
Française
Yorkville
Joignez-vous à nous pour créer des souvenirs significatifs au Café Boulud avec notre brunch du week-end. Notre chef de cuisine William Kresky a préparé une sélection de plats inspirés des saisons.


Le Café Boulud est la brasserie française réinventée du chef Daniel Boulud située à l'Hôtel Four Seasons à Yorkville, Toronto. Le restaurant sert un menu saisonnier enraciné dans la tradition française, mettant en valeur à la fois les classiques du bistrot et les plats contemporains inspirés des repas de famille du chef Daniel à Lyon.

@CafeBouludTO
#CafeBouludTO
Meilleur commentaire
Robert
Y est allé le 4 févr. 2025
Great restaurant. Our favorite in Daniel Boulud’s portfolio
Joignez-vous à nous pour créer des souvenirs significatifs au Café Boulud avec notre brunch du week-end. Notre chef de cuisine William Kresky a préparé une sélection de plats inspirés des saisons.


Le Café Boulud est la brasserie française réinventée du chef Daniel Boulud située à l'Hôtel Four Seasons à Yorkville, Toronto. Le restaurant sert un menu saisonnier enraciné dans la tradition française, mettant en valeur à la fois les classiques du bistrot et les plats contemporains inspirés des repas de famille du chef Daniel à Lyon.

@CafeBouludTO
#CafeBouludTO
Meilleur commentaire
Robert
Y est allé le 4 févr. 2025
Great restaurant. Our favorite in Daniel Boulud’s portfolio
4.5 (6360)
51 CAD et plus
Canadienne contemporaine
Financial District
Acclamé par la critique en se classant parmi les meilleurs restaurants du Canada, le Canoe Restaurant and Bar bénéficie d'un emplacement unique, au sommet de la TD Bank Tower, et jouit d'une vue imprenable sur la ville et le lac Ontario. L'intérieur, initialement créé par des décorateurs réputés comme Yabu Pushelberg et récemment rafraîchi par Anacleto Design est propre, sobre, mais absolument élégant : un écho brillant à la richesse des matières premières du Canada. Ce même éclat est capturé à travers les saveurs et les textures de la cuisine régionale canadienne inspirée du chef John Horne. Le menu propose les poissons canadiens, les viandes et les produits les plus frais et de meilleure qualité qui soient, ainsi qu'une sélection exceptionnelle de millésimes canadiens. D'après Florence Fabricant, du The New York Times, « Tout ce qui est canadien définit le Canoe ».
Meilleur commentaire
Kevin
Y est allé le 21 févr. 2025
Vue a couper le souffle . Service tres voir trop rapide. A oir quand meme
Acclamé par la critique en se classant parmi les meilleurs restaurants du Canada, le Canoe Restaurant and Bar bénéficie d'un emplacement unique, au sommet de la TD Bank Tower, et jouit d'une vue imprenable sur la ville et le lac Ontario. L'intérieur, initialement créé par des décorateurs réputés comme Yabu Pushelberg et récemment rafraîchi par Anacleto Design est propre, sobre, mais absolument élégant : un écho brillant à la richesse des matières premières du Canada. Ce même éclat est capturé à travers les saveurs et les textures de la cuisine régionale canadienne inspirée du chef John Horne. Le menu propose les poissons canadiens, les viandes et les produits les plus frais et de meilleure qualité qui soient, ainsi qu'une sélection exceptionnelle de millésimes canadiens. D'après Florence Fabricant, du The New York Times, « Tout ce qui est canadien définit le Canoe ».
Meilleur commentaire
Kevin
Y est allé le 21 févr. 2025
Vue a couper le souffle . Service tres voir trop rapide. A oir quand meme
4.8 (2365)
51 CAD et plus
Italienne Moderne
Waterfront
The City’s most internationally acclaimed restaurant, Don Alfonso 1890 Toronto has been awarded a Michelin Star in the inaugural Michelin Guide – Toronto 2022. Created in partnership with hospitality icon Nick Di Donato of the Liberty Entertainment Group, Don Alfonso 1890 Toronto is the only North American location of world-renowned Michelin Star Chefs Alfonso and Ernesto Iaccarino’s Don Alfonso 1890. Sitting atop the iconic Westin Harbour Castle, on the edge of Lake Ontario, the spacious new location on the 38th floor, offers stunning views of the city skyline and Toronto’s harbor. Showcasing the incredible cuisine of Michelin Star Chefs Ernesto & Alfonso Iaccarino and the wonderful fresh flavors of the Amalfi coast, Don Alfonso 1890’s cuisine is characterized by its modernity, Mediterranean flare and the exceptional quality of the raw materials used.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé il y a 6 jours
Amazing restaurant.
The City’s most internationally acclaimed restaurant, Don Alfonso 1890 Toronto has been awarded a Michelin Star in the inaugural Michelin Guide – Toronto 2022. Created in partnership with hospitality icon Nick Di Donato of the Liberty Entertainment Group, Don Alfonso 1890 Toronto is the only North American location of world-renowned Michelin Star Chefs Alfonso and Ernesto Iaccarino’s Don Alfonso 1890. Sitting atop the iconic Westin Harbour Castle, on the edge of Lake Ontario, the spacious new location on the 38th floor, offers stunning views of the city skyline and Toronto’s harbor. Showcasing the incredible cuisine of Michelin Star Chefs Ernesto & Alfonso Iaccarino and the wonderful fresh flavors of the Amalfi coast, Don Alfonso 1890’s cuisine is characterized by its modernity, Mediterranean flare and the exceptional quality of the raw materials used.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé il y a 6 jours
Amazing restaurant.
4.8 (555)
51 CAD et plus
Internationale
Yorkville
Enigma Yorkville is a modern international restaurant nestled on the picturesque St. Thomas Street in Toronto’s historic Yorkville. Under the leadership of Chef Quinton Bennett, whose international resume and well-traveled kitchen team bring a wealth of global influences—from the Nordics to Nihon—Enigma crafts dishes that are delicate, poised, and intricately detailed.
Enigma offers a dynamic, seasonal blind tasting menu that seamlessly blends the finest local and international ingredients, delivering a dining experience that is both refined and globally inspired.
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 5 juill. 2024
Une des meilleures place à Toronto !! Mériterais 2 Michelin , nourriture extraordinaire et service plus que parfais !! Soirée parfaite dans tout les détail!
Enigma Yorkville is a modern international restaurant nestled on the picturesque St. Thomas Street in Toronto’s historic Yorkville. Under the leadership of Chef Quinton Bennett, whose international resume and well-traveled kitchen team bring a wealth of global influences—from the Nordics to Nihon—Enigma crafts dishes that are delicate, poised, and intricately detailed.
Enigma offers a dynamic, seasonal blind tasting menu that seamlessly blends the finest local and international ingredients, delivering a dining experience that is both refined and globally inspired.
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 5 juill. 2024
Une des meilleures place à Toronto !! Mériterais 2 Michelin , nourriture extraordinaire et service plus que parfais !! Soirée parfaite dans tout les détail!
4.8 (3437)
51 CAD et plus
Canadienne contemporaine
Financial District
L’innovante "Cuisine de Toronto" du chef exécutif Loseto est consacrée à la nourriture saisonnière, naturelle, locale et durable provenant des marchés de la ville.  "Cela signifie que la nourriture est inspirée non seulement par les saisons, mais aussi par la variété de produits provenant de nombreuses cultures différentes à travers le monde», dit Loseto. Ce principe de la variété fraîche et éclectique est servi à votre table sur George.

Meilleur commentaire
KarineS
Y est allé le 22 avr. 2023
Service excellent et attentionné. Cuisine raffinée : textures et saveurs explosent en bouche. Une expérience à répéter. Merci!
L’innovante "Cuisine de Toronto" du chef exécutif Loseto est consacrée à la nourriture saisonnière, naturelle, locale et durable provenant des marchés de la ville.  "Cela signifie que la nourriture est inspirée non seulement par les saisons, mais aussi par la variété de produits provenant de nombreuses cultures différentes à travers le monde», dit Loseto. Ce principe de la variété fraîche et éclectique est servi à votre table sur George.

Meilleur commentaire
KarineS
Y est allé le 22 avr. 2023
Service excellent et attentionné. Cuisine raffinée : textures et saveurs explosent en bouche. Une expérience à répéter. Merci!
4.6 (861)
30 CAD ou moins
Végétarien
Little Portugal / Dundas West



Gia is among the first restaurants in Canada to be recognized and recommended by the renowned Michelin Guide. Gia is a vibrant plant-forward 36 seat restaurant, specializing in handmade pasta with creative takes on Italian classics like plant-based meatballs, Focaccia, Ricotta Gnocchi, Rigatoni Bolognese, White Truffle Ricotta Agnolotti, Eggplant Parmigiana, Squash Risotto and Lion's Mane Steak.
Reservations: We allocate a dining period of 2 hours and typically book at 5pm, 6pm and 8pm & 10pm,
If you need more than 2 hours kindly let us know in advance and we will do our best to accommodate.
Maximum party size is 5 Friday and Saturday, Bar seating available.
Please visit our website giarestaurant.ca.
For more information email us info@giarestaurant.ca or call us (416) 535-8888 after 4pm.
Note: We do not have washrooms on the main floor.
Closed on Mondays and Tuesdays in March.
Our new Diner Stefano's is open, please visit Stefanosdiner.com














Gia is among the first restaurants in Canada to be recognized and recommended by the renowned Michelin Guide. Gia is a vibrant plant-forward 36 seat restaurant, specializing in handmade pasta with creative takes on Italian classics like plant-based meatballs, Focaccia, Ricotta Gnocchi, Rigatoni Bolognese, White Truffle Ricotta Agnolotti, Eggplant Parmigiana, Squash Risotto and Lion's Mane Steak.
Reservations: We allocate a dining period of 2 hours and typically book at 5pm, 6pm and 8pm & 10pm,
If you need more than 2 hours kindly let us know in advance and we will do our best to accommodate.
Maximum party size is 5 Friday and Saturday, Bar seating available.
Please visit our website giarestaurant.ca.
For more information email us info@giarestaurant.ca or call us (416) 535-8888 after 4pm.
Note: We do not have washrooms on the main floor.
Closed on Mondays and Tuesdays in March.
Our new Diner Stefano's is open, please visit Stefanosdiner.com











4.8 (2245)
51 CAD et plus
Italienne
Little Italy
Chef Rob Rossi & David Minicucci, have collaborated to bring a genuine neighbourhood restaurant to Dufferin Grove.


Designed by acclaimed architect Guido Costantino, a beguiling interior sets the stage for a convivial dining experience that honours traditional Italian fare while showcasing stand-out ingredients.


Original brick and beam frame this warm, welcoming space where no detail is left unconsidered.
Copper, Italian wool and red oxidized steel accents interplay with blonde wood and terrazzo, creating a rich, textured environment.

We look forward to welcoming you soon.

**Reservations are available within 14 days**

Bar / Main Bar
Standard / Dining Room
Counter / Chef's Bar

4169640606 | @giulietta972

'22, '23, '24 Michelin Guide | Toronto
'19 Canada's 100 Best | Best New Restaurant #1
'19 Canada's 100 Best | Best Overall #9
'19 Toronto Life | Best New Restaurant #3
'18 EnRoute | Best New Restaurant #5

Meilleur commentaire
Rafael
Y est allé le 22 févr. 2025
Avis : 5 étoiles J’ai eu le plaisir de dîner chez Giulietta hier, et l’expérience a été tout simplement magnifique. L’ambiance chaleureuse, le service attentionné et la qualité des plats ont dépassé toutes mes attentes. Je tiens à souligner en particulier le plat de poulpe, qui était exceptionnel. La cuisson parfaite, la texture tendre et les saveurs subtilement équilibrées en ont fait un véritable coup de cœur. Chaque bouchée était un pur délice. Je recommande vivement Giulietta à tous ceux qui recherchent une expérience culinaire raffinée. J’ai hâte d’y retourner très bientôt !
Chef Rob Rossi & David Minicucci, have collaborated to bring a genuine neighbourhood restaurant to Dufferin Grove.


Designed by acclaimed architect Guido Costantino, a beguiling interior sets the stage for a convivial dining experience that honours traditional Italian fare while showcasing stand-out ingredients.


Original brick and beam frame this warm, welcoming space where no detail is left unconsidered.
Copper, Italian wool and red oxidized steel accents interplay with blonde wood and terrazzo, creating a rich, textured environment.

We look forward to welcoming you soon.

**Reservations are available within 14 days**

Bar / Main Bar
Standard / Dining Room
Counter / Chef's Bar

4169640606 | @giulietta972

'22, '23, '24 Michelin Guide | Toronto
'19 Canada's 100 Best | Best New Restaurant #1
'19 Canada's 100 Best | Best Overall #9
'19 Toronto Life | Best New Restaurant #3
'18 EnRoute | Best New Restaurant #5

Meilleur commentaire
Rafael
Y est allé le 22 févr. 2025
Avis : 5 étoiles J’ai eu le plaisir de dîner chez Giulietta hier, et l’expérience a été tout simplement magnifique. L’ambiance chaleureuse, le service attentionné et la qualité des plats ont dépassé toutes mes attentes. Je tiens à souligner en particulier le plat de poulpe, qui était exceptionnel. La cuisson parfaite, la texture tendre et les saveurs subtilement équilibrées en ont fait un véritable coup de cœur. Chaque bouchée était un pur délice. Je recommande vivement Giulietta à tous ceux qui recherchent une expérience culinaire raffinée. J’ai hâte d’y retourner très bientôt !
4.8 (1249)
51 CAD et plus
Américain Contemporaine
Chinatown / Kensington Market
Hello, we are looking forward to you joining us at Grey Gardens! Bar Seating option is at our chef's counter, surrounding the kitchen, and at our wine bar.
Meilleur commentaire
Annou
Y est allé le 13 janv. 2023
Belle soirée, bon vin, bonne bouffe et très bon service!
Hello, we are looking forward to you joining us at Grey Gardens! Bar Seating option is at our chef's counter, surrounding the kitchen, and at our wine bar.
Meilleur commentaire
Annou
Y est allé le 13 janv. 2023
Belle soirée, bon vin, bonne bouffe et très bon service!
4.8 (915)
51 CAD et plus
Fruits de mer
Yorkville
Founded by Joso Spralja in the 1960′s, Joso’s restaurant has achieved continuous success of over 36 years in business and is considered a landmark of the Toronto hospitality scene. It is truly a unique dining experience which transports guests to the warmth and beauty of the stunning Dalmatian coast. An all encompassing, sensual journey… guests are lured into a collection of Joso’s lifelong artistic expressions. A feast for the eyes, ears and mouth, one finds themselves surrounded by voluptuous female forms, Adriatic Sea motifs and a multitude of gold and bejeweled trinkets on every wall, shelf and corner. From the depths of the kitchen and to your table arrives a dazzling array of fish species from across the globe, each carefully and knowledgeably described by your server. Prepared with the utmost care and simple, traditional flavours, your meal is presented in all of its natural beauty, a delight to share with friends or to keep all to yourself.
Meilleur commentaire
Gnike
Y est allé le 4 oct. 2019
Excellent service.
Founded by Joso Spralja in the 1960′s, Joso’s restaurant has achieved continuous success of over 36 years in business and is considered a landmark of the Toronto hospitality scene. It is truly a unique dining experience which transports guests to the warmth and beauty of the stunning Dalmatian coast. An all encompassing, sensual journey… guests are lured into a collection of Joso’s lifelong artistic expressions. A feast for the eyes, ears and mouth, one finds themselves surrounded by voluptuous female forms, Adriatic Sea motifs and a multitude of gold and bejeweled trinkets on every wall, shelf and corner. From the depths of the kitchen and to your table arrives a dazzling array of fish species from across the globe, each carefully and knowledgeably described by your server. Prepared with the utmost care and simple, traditional flavours, your meal is presented in all of its natural beauty, a delight to share with friends or to keep all to yourself.
Meilleur commentaire
Gnike
Y est allé le 4 oct. 2019
Excellent service.
4.5 (729)
30 CAD ou moins
Thaï
The Village
Michelin Guide Canada 2022

We strongly believe that Koh Lipe is not only the best Thai Restaurant in Toronto but also we are one and only Southern Thai Cuisine in North America
Michelin Guide Canada 2022

We strongly believe that Koh Lipe is not only the best Thai Restaurant in Toronto but also we are one and only Southern Thai Cuisine in North America
4.7 (502)
De 31 CAD à 50 CAD
Mexicaine
Little Italy
In both 2022 and 2023, we received the prestigious Bib Gourmand accolade from the Michelin Guide, making us the first fully plant-based restaurant in Canada to achieve such a distinction.

At La Bartola, we take pride in creating an authentic dining experience from scratch. Our corn-based dishes like handmade tortillas, Oaxacan Tetelas, meticulously crafted from non-GMO heirloom corn and traditional Moles, carry the legacy of ancient recipes passed down through generations.

Every meal we serve is a tribute to the artistry and time-honoured techniques of Mexican cuisine.
Our commitment to using high-quality, traditional ingredients brings flavours to life in unparalleled ways. Each dish tells a story of dedication, honouring the cultural heritage while embracing a plant-based philosophy. 

Join us on a flavorful journey where each bite is a celebration of artisanal craftsmanship, culinary excellence, and the rich legacy of Mexican gastronomy. 
Meilleur commentaire
SoniaC
Y est allé le 16 oct. 2022
Unique, delicious food and excellent quick service !
In both 2022 and 2023, we received the prestigious Bib Gourmand accolade from the Michelin Guide, making us the first fully plant-based restaurant in Canada to achieve such a distinction.

At La Bartola, we take pride in creating an authentic dining experience from scratch. Our corn-based dishes like handmade tortillas, Oaxacan Tetelas, meticulously crafted from non-GMO heirloom corn and traditional Moles, carry the legacy of ancient recipes passed down through generations.

Every meal we serve is a tribute to the artistry and time-honoured techniques of Mexican cuisine.
Our commitment to using high-quality, traditional ingredients brings flavours to life in unparalleled ways. Each dish tells a story of dedication, honouring the cultural heritage while embracing a plant-based philosophy. 

Join us on a flavorful journey where each bite is a celebration of artisanal craftsmanship, culinary excellence, and the rich legacy of Mexican gastronomy. 
Meilleur commentaire
SoniaC
Y est allé le 16 oct. 2022
Unique, delicious food and excellent quick service !
4.3 (1188)
51 CAD et plus
Français Contemporaine
King West
Where imagination & passion collide to create a contemporary, Michelin approved, Global bistro-bar rooted in classic cooking techniques and inspired by an endless curiosity to explore global flavours.

Join us for after work snacks, late night sips, and everything in-between.

Meilleur commentaire
OlivierM
Y est allé le 7 mars 2023
Nous recommandons vivement ce très bon restaurant à la décoration épurée et chaleureuse. Voyage des sens pour un dîner délicieux.
Where imagination & passion collide to create a contemporary, Michelin approved, Global bistro-bar rooted in classic cooking techniques and inspired by an endless curiosity to explore global flavours.

Join us for after work snacks, late night sips, and everything in-between.

Meilleur commentaire
OlivierM
Y est allé le 7 mars 2023
Nous recommandons vivement ce très bon restaurant à la décoration épurée et chaleureuse. Voyage des sens pour un dîner délicieux.
4.5 (1402)
De 31 CAD à 50 CAD
Catalane
Distillery District
Welcome to Madrina, where we focus on seasonal products and authentic ingredients from Spain to reimagine a menu that marries innovation and fun with Barcelona classics.

Our 37ft bar serves sangria, cocktails, and traditional tapas. In true Catalonian fashion, the bar features a ham carving station and a Spanish-style glass display case with cold bar delicacies. The open kitchen provides a window into the work from the brilliant team behind the menu, offering modern interpretations of traditional Catalonian tapas.

We are proud to be the first restaurant in Canada to earn the coveted "Restaurants from Spain" certification, identifying Madrina for the use of authentic Spanish ingredients and techniques. We are also thrilled to have been part of the Michelin Guide in 2022, 2023 and 2024.

Our wine list showcases many beautiful Spanish grape varieties and regions, including some indigenous grapes, while our famed cocktail list features wonderfully creative cocktails.
Meilleur commentaire
Enrique
Y est allé le 1 déc. 2024
C’est un bon bar qui sert quelque entrées. C’est un bon endroit pour passer du temps
Welcome to Madrina, where we focus on seasonal products and authentic ingredients from Spain to reimagine a menu that marries innovation and fun with Barcelona classics.

Our 37ft bar serves sangria, cocktails, and traditional tapas. In true Catalonian fashion, the bar features a ham carving station and a Spanish-style glass display case with cold bar delicacies. The open kitchen provides a window into the work from the brilliant team behind the menu, offering modern interpretations of traditional Catalonian tapas.

We are proud to be the first restaurant in Canada to earn the coveted "Restaurants from Spain" certification, identifying Madrina for the use of authentic Spanish ingredients and techniques. We are also thrilled to have been part of the Michelin Guide in 2022, 2023 and 2024.

Our wine list showcases many beautiful Spanish grape varieties and regions, including some indigenous grapes, while our famed cocktail list features wonderfully creative cocktails.
Meilleur commentaire
Enrique
Y est allé le 1 déc. 2024
C’est un bon bar qui sert quelque entrées. C’est un bon endroit pour passer du temps
4.8 (973)
51 CAD et plus
Italienne
Yorkville
Osteria Giulia sprung to life in our imaginations as a tribute to Italian traditions of the past.

We wanted to create one simple, beautiful thing. Somewhere outside of your busy life, outside of your surroundings, outside of time. An environment, an experience, an entire evening.

Osteria Giulia is intimate, warm and familiar. We’ve revelled in her every detail. We’ve established a rarified menu focusing on Northern Italian cuisine and delicate coastal, Mediterranean flavour.

Giulia is a new imagining of what an Italian restaurant can be. It always was the place of our dreams, the reason for our collaboration, and the culmination of—and conduit for—our collective passion.

Chef Rob Rossi & David Minicucci

'22 | '23 | '24 One Star Michelin | Toronto
'22 Canada's 100 Best | Best New Restaurant #2
'22 Canada's 100 Best | Best Overall #14
'22 Toronto Life | Best New Restaurant
'23 La Liste | The World's Best Restaurants
'24 Top 50 Ristoranti Italiani nel Mondo
Meilleur commentaire
Julien
Y est allé le 18 oct. 2024
une expérience exceptionnelle du début à la fin du dîner.🙏
Osteria Giulia sprung to life in our imaginations as a tribute to Italian traditions of the past.

We wanted to create one simple, beautiful thing. Somewhere outside of your busy life, outside of your surroundings, outside of time. An environment, an experience, an entire evening.

Osteria Giulia is intimate, warm and familiar. We’ve revelled in her every detail. We’ve established a rarified menu focusing on Northern Italian cuisine and delicate coastal, Mediterranean flavour.

Giulia is a new imagining of what an Italian restaurant can be. It always was the place of our dreams, the reason for our collaboration, and the culmination of—and conduit for—our collective passion.

Chef Rob Rossi & David Minicucci

'22 | '23 | '24 One Star Michelin | Toronto
'22 Canada's 100 Best | Best New Restaurant #2
'22 Canada's 100 Best | Best Overall #14
'22 Toronto Life | Best New Restaurant
'23 La Liste | The World's Best Restaurants
'24 Top 50 Ristoranti Italiani nel Mondo
Meilleur commentaire
Julien
Y est allé le 18 oct. 2024
une expérience exceptionnelle du début à la fin du dîner.🙏
4.8 (873)
51 CAD et plus
Steak
Queen West
Prime Seafood Palace is a modern steakhouse offering a selection of beef, seafood, and vegetables all sourced from purveyors we love and value. Unexpected - a space to truly experience in person. The main entry is located in a quiet courtyard, drawing patrons away from the humming activity of Queen Street West. Inspired by Matty Matheson’s travels, East Coast roots, and appreciation for architecture, the menu nods to the classic steakhouse tradition while highlighting seasonal ingredients.



Meilleur commentaire
DanielleMVIP
Y est allé le 16 oct. 2022
Amazing food , beautiful restaurant , good vibes
Prime Seafood Palace is a modern steakhouse offering a selection of beef, seafood, and vegetables all sourced from purveyors we love and value. Unexpected - a space to truly experience in person. The main entry is located in a quiet courtyard, drawing patrons away from the humming activity of Queen Street West. Inspired by Matty Matheson’s travels, East Coast roots, and appreciation for architecture, the menu nods to the classic steakhouse tradition while highlighting seasonal ingredients.



Meilleur commentaire
DanielleMVIP
Y est allé le 16 oct. 2022
Amazing food , beautiful restaurant , good vibes
4.9 (1049)
51 CAD et plus
Mexicaine
Little Italy
At Quetzal, we celebrate regional Mexican cuisine, inspired by traditional flavours and cooking styles, all cooked over a 28 foot-long open fire that runs the span of the hot line.  Traditional moles, sauces and little-known native ingredients are transported to Toronto and infused with the bounty of local Ontario and Canadian produce, for a one-of-a-kind dining experience. Quetzal is located at the corner of College & Bathurst, at the edges of four Toronto hotspot neighbourhoods: Little Italy, Kensington Market, Harbord Village, and the Annex.
Meilleur commentaire
PatR
Y est allé le 21 oct. 2023
Execellent unique delicious food. Good Service. Smoky.
At Quetzal, we celebrate regional Mexican cuisine, inspired by traditional flavours and cooking styles, all cooked over a 28 foot-long open fire that runs the span of the hot line.  Traditional moles, sauces and little-known native ingredients are transported to Toronto and infused with the bounty of local Ontario and Canadian produce, for a one-of-a-kind dining experience. Quetzal is located at the corner of College & Bathurst, at the edges of four Toronto hotspot neighbourhoods: Little Italy, Kensington Market, Harbord Village, and the Annex.
Meilleur commentaire
PatR
Y est allé le 21 oct. 2023
Execellent unique delicious food. Good Service. Smoky.
4.6 (1591)
De 31 CAD à 50 CAD
Asiatique Contemporaine
Chinatown / Kensington Market
Situé au cœur du typique Chinatown de Toronto, le R&D est un restaurant urbain décontracté, dirigé par le premier gagnant de MasterChef Canada, Eric Chong et son mentor, Alvin Leung, propriétaire d'un restaurant étoilé au Guide Michelin. L'élégant intérieur du R&D reflète sa double nature : ouvert et animé, à l'atmosphère intime.

Au R&D, les plats orientaux sont alliés au style occidental, sous la forme de plats chinois modernes à partager, où les ingrédients classiques sont traités d'une façon avant-gardiste. Le menu éclectique dispose de plats composés de bouchées, comme le Fun Guo de Grand-Père et le CSB (char siu bao). Dégustez également des plats à partager comme le Meilleur Canard de la Ville et le Poulet Frit aux Cronuts Glacés. Enfin, une sélection novatrice de cocktails accompagnera les mets ludiques et audacieux.
Meilleur commentaire
Gabriela
Y est allé le 9 nov. 2024
Tout simplement délicieux. Le canard vaut le déplacement.
Situé au cœur du typique Chinatown de Toronto, le R&D est un restaurant urbain décontracté, dirigé par le premier gagnant de MasterChef Canada, Eric Chong et son mentor, Alvin Leung, propriétaire d'un restaurant étoilé au Guide Michelin. L'élégant intérieur du R&D reflète sa double nature : ouvert et animé, à l'atmosphère intime.

Au R&D, les plats orientaux sont alliés au style occidental, sous la forme de plats chinois modernes à partager, où les ingrédients classiques sont traités d'une façon avant-gardiste. Le menu éclectique dispose de plats composés de bouchées, comme le Fun Guo de Grand-Père et le CSB (char siu bao). Dégustez également des plats à partager comme le Meilleur Canard de la Ville et le Poulet Frit aux Cronuts Glacés. Enfin, une sélection novatrice de cocktails accompagnera les mets ludiques et audacieux.
Meilleur commentaire
Gabriela
Y est allé le 9 nov. 2024
Tout simplement délicieux. Le canard vaut le déplacement.
4.9 (3171)
51 CAD et plus
Française
Midtown / Uptown
Le Scaramouche est acclamé depuis de nombreuses années par les clients et les critiques pour son engagement indéfectible à faire de chaque repas un événement mémorable. La cuisine raffinée du chef/propriétaire Keith Froggett est présentée de manière simple et soignée, avec une attention toute particulière apportée aux détails. Discrétion et respect se retrouvent également dans le service. Le restaurant offre une vue imprenable en soirée sur les toits du centre-ville de Toronto. Tous ces éléments font de Scaramouche le restaurant singulier qu'il est. Il est en outre régulièrement classé comme l'un des meilleurs de la ville, et ce depuis plus de trois décennies.
Meilleur commentaire
BiankaS
Y est allé le 23 juill. 2023
Excellent, je recommande sans hésiter. L'un des meilleurs restaurants où j'ai été
Le Scaramouche est acclamé depuis de nombreuses années par les clients et les critiques pour son engagement indéfectible à faire de chaque repas un événement mémorable. La cuisine raffinée du chef/propriétaire Keith Froggett est présentée de manière simple et soignée, avec une attention toute particulière apportée aux détails. Discrétion et respect se retrouvent également dans le service. Le restaurant offre une vue imprenable en soirée sur les toits du centre-ville de Toronto. Tous ces éléments font de Scaramouche le restaurant singulier qu'il est. Il est en outre régulièrement classé comme l'un des meilleurs de la ville, et ce depuis plus de trois décennies.
Meilleur commentaire
BiankaS
Y est allé le 23 juill. 2023
Excellent, je recommande sans hésiter. L'un des meilleurs restaurants où j'ai été
4.7 (347)
51 CAD et plus
Italienne
Little Portugal / Dundas West
Welcome to Viaggio! We are excited to share a taste of modern Italian dining with you. Make your way to the edge of Little Portugal to discover delicious food, wine, cocktails and more in our warm & intimate 32 seat dining room and outdoor covered patio. Our rotating & seasonal menu combines classical elements with hints of flavours & textures from all over the world. All of our pastas are handmade, bread baked in house daily and always made to order. Leave some room for our Tiramisu Pancakes, which are a guest favourite to finish off your experience in a memorable way. We are grateful to have been on Michelin's recommended list two years in a row thanks to our hard working crew and to all of our guests, new and familiar. Please head to our online menu at www.viaggiorestaurant.ca for our current offerings and see for yourself.
Welcome to Viaggio! We are excited to share a taste of modern Italian dining with you. Make your way to the edge of Little Portugal to discover delicious food, wine, cocktails and more in our warm & intimate 32 seat dining room and outdoor covered patio. Our rotating & seasonal menu combines classical elements with hints of flavours & textures from all over the world. All of our pastas are handmade, bread baked in house daily and always made to order. Leave some room for our Tiramisu Pancakes, which are a guest favourite to finish off your experience in a memorable way. We are grateful to have been on Michelin's recommended list two years in a row thanks to our hard working crew and to all of our guests, new and familiar. Please head to our online menu at www.viaggiorestaurant.ca for our current offerings and see for yourself.
5 (358)
51 CAD et plus
Japonaise
Yonge and Eglinton
At Yukashi, we adhere to Japanese culinary tradition by carefully selecting seasonal vegetables that showcase the finest flavours and aromas, resulting in dishes that not only tantalize our customers' palates but also reflect our commitment to authenticity. Each course features a delightful array of seasonal bites that highlight the best of locally-sourced and imported Japanese ingredients. And with our artfully curated drink pairings, Chef Daisuke Izutsu invites you to an unforgettable dining experience that seamlessly blends the best of Japan with a subtle Canadian twist.

Kindly note that at this time, reservations are required for all seating, and we encourage you to book in advance to secure your spot at our coveted counter.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 4 mai 2019
Excellent service. Owner/Chef Daisuke is such a nice person
At Yukashi, we adhere to Japanese culinary tradition by carefully selecting seasonal vegetables that showcase the finest flavours and aromas, resulting in dishes that not only tantalize our customers' palates but also reflect our commitment to authenticity. Each course features a delightful array of seasonal bites that highlight the best of locally-sourced and imported Japanese ingredients. And with our artfully curated drink pairings, Chef Daisuke Izutsu invites you to an unforgettable dining experience that seamlessly blends the best of Japan with a subtle Canadian twist.

Kindly note that at this time, reservations are required for all seating, and we encourage you to book in advance to secure your spot at our coveted counter.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 4 mai 2019
Excellent service. Owner/Chef Daisuke is such a nice person
4.8 (2805)
De 31 CAD à 50 CAD
De la ferme à la table
Coal Harbour
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 21 août 2022
Best croissants ever!
Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 21 août 2022
Best croissants ever!
4.6 (360)
51 CAD et plus
Chinoise
Yaletown
Meilleur commentaire
TimQVIP
Y est allé le 13 août 2021
Best Chinese restaurant and service in Vancouver so far.
Meilleur commentaire
TimQVIP
Y est allé le 13 août 2021
Best Chinese restaurant and service in Vancouver so far.
4.5 (783)
De 31 CAD à 50 CAD
De la ferme à la table
Kitsilano
Fable est le restaurant de la ferme à la table à Vancouver. Fable épate les invités depuis 2012. Il s'agit de plats frais, d'origine locale, soigneusement préparés et servis dans une atmosphère animée, confortable et sans prétention, avec un programme de cocktails incroyable et d'excellents accords mets et vins. Fable est heureux d'être reconnu par le Guide Michelin pour la 2ème année consécutive comme restaurant Bib Gourmand
Meilleur commentaire
PurpleDine
Y est allé le 5 nov. 2023
Amazing food! Fabulous service! One of my favorite restaurants in Vancouver!
Fable est le restaurant de la ferme à la table à Vancouver. Fable épate les invités depuis 2012. Il s'agit de plats frais, d'origine locale, soigneusement préparés et servis dans une atmosphère animée, confortable et sans prétention, avec un programme de cocktails incroyable et d'excellents accords mets et vins. Fable est heureux d'être reconnu par le Guide Michelin pour la 2ème année consécutive comme restaurant Bib Gourmand
Meilleur commentaire
PurpleDine
Y est allé le 5 nov. 2023
Amazing food! Fabulous service! One of my favorite restaurants in Vancouver!
4.4 (834)
De 31 CAD à 50 CAD
Fruits de mer
Stadium District
Vancouver's only tide to table oyster bar, seafood restaurant, and shellfish market! We provide the freshest shellfish experience from our Vancouver Island farms in a casual dining setting. Our menu is full of sustainable, local, and seasonal seafood that highlights the best of British Columbia. Our shuckers are always putting out beautiful custom seafood platters, while Chef Tommy Shorthouse's menu reflects the comforting classics you know and love in a modern way.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 3 févr. 2024
Always a delicious experience!! One of our favorite restaurants in Vancouver
Vancouver's only tide to table oyster bar, seafood restaurant, and shellfish market! We provide the freshest shellfish experience from our Vancouver Island farms in a casual dining setting. Our menu is full of sustainable, local, and seasonal seafood that highlights the best of British Columbia. Our shuckers are always putting out beautiful custom seafood platters, while Chef Tommy Shorthouse's menu reflects the comforting classics you know and love in a modern way.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 3 févr. 2024
Always a delicious experience!! One of our favorite restaurants in Vancouver
4.7 (3043)
30 CAD ou moins
Nourriture Réconfortante
Yaletown
LOCALLY MINDED. RESPONSIBLY RAISED

Housed in two of Vancouver’s most iconic buildings, Homer St Cafe and Bar is a contemporary restaurant set in the historic Homer Building and new Beasley building in Vancouver’s Yaletown district. Classic comfort cooking takes centre stage thanks to a fire engine red rotisserie that roasts all manner of proteins. It’s chicken that’s the star here: served in quarter, half or whole portions, accompanied by classic sides basted in jus. A decidedly adventurous wine and cocktail list rounds out the menu. The restaurant features two spaces that consist of an open concept kitchen “Chef’s Bar” where one can get up close and personal with the culinary team, a private dining room with reclaimed factory windows, and bespoke seating complemented by antique tiling.
Meilleur commentaire
GeoffM
Y est allé le 24 juin 2020
My favourite restaurant in Vancouver did not disappoint, once again.
LOCALLY MINDED. RESPONSIBLY RAISED

Housed in two of Vancouver’s most iconic buildings, Homer St Cafe and Bar is a contemporary restaurant set in the historic Homer Building and new Beasley building in Vancouver’s Yaletown district. Classic comfort cooking takes centre stage thanks to a fire engine red rotisserie that roasts all manner of proteins. It’s chicken that’s the star here: served in quarter, half or whole portions, accompanied by classic sides basted in jus. A decidedly adventurous wine and cocktail list rounds out the menu. The restaurant features two spaces that consist of an open concept kitchen “Chef’s Bar” where one can get up close and personal with the culinary team, a private dining room with reclaimed factory windows, and bespoke seating complemented by antique tiling.
Meilleur commentaire
GeoffM
Y est allé le 24 juin 2020
My favourite restaurant in Vancouver did not disappoint, once again.
4.7 (573)
30 CAD ou moins
Thaï
Mount Pleasant
Step into Song (By Kin Kao), a vibrant restaurant where the essence of Thailand meets Vancouver. Our chefs create a symphony of flavors, each dish crafted from fresh, authentic ingredients. Experience the bold tastes of traditional Thai cuisine with our fiery Tom Yum soup, infused with lemongrass, galangal, and chilies, or indulge in the rich Massaman curry, a perfect blend of spices and tender meat. The ambiance is equally enchanting, featuring contemporary Thai art that enhances your culinary journey. Our friendly staff ensures a seamless experience, making every visit memorable. Whether you're a seasoned foodie or new to Thai flavors, Song (By Kin Kao) offers an unforgettable dining experience. Let your taste buds be swept away by the magic of authentic Thai cuisine, expertly prepared and presented with passion. Book your table today and discover the harmony of taste at Song (By Kin Kao).
Step into Song (By Kin Kao), a vibrant restaurant where the essence of Thailand meets Vancouver. Our chefs create a symphony of flavors, each dish crafted from fresh, authentic ingredients. Experience the bold tastes of traditional Thai cuisine with our fiery Tom Yum soup, infused with lemongrass, galangal, and chilies, or indulge in the rich Massaman curry, a perfect blend of spices and tender meat. The ambiance is equally enchanting, featuring contemporary Thai art that enhances your culinary journey. Our friendly staff ensures a seamless experience, making every visit memorable. Whether you're a seasoned foodie or new to Thai flavors, Song (By Kin Kao) offers an unforgettable dining experience. Let your taste buds be swept away by the magic of authentic Thai cuisine, expertly prepared and presented with passion. Book your table today and discover the harmony of taste at Song (By Kin Kao).
4.7 (1065)
De 31 CAD à 50 CAD
Vietnamienne
Commercial Drive
Enjoy award-winning Vietnamese street food in the heart of Commercial Drive! Lunch Lady is not your average pho joint – dishes showcasing the PNW’s best ingredients, craft cocktails, and Michelin quality service makes us a crowd favourite with locals and international guests alike. Come and discover our modern and soulful dishes that are distinctly authentic to Vietnam. We look forward to serving you!
Meilleur commentaire
PhilipRaymondLVIP
Y est allé le 3 nov. 2024
Great! Best unassuming Vietnamese restaurant in Vancouver!
Enjoy award-winning Vietnamese street food in the heart of Commercial Drive! Lunch Lady is not your average pho joint – dishes showcasing the PNW’s best ingredients, craft cocktails, and Michelin quality service makes us a crowd favourite with locals and international guests alike. Come and discover our modern and soulful dishes that are distinctly authentic to Vietnam. We look forward to serving you!
Meilleur commentaire
PhilipRaymondLVIP
Y est allé le 3 nov. 2024
Great! Best unassuming Vietnamese restaurant in Vancouver!
4.8 (6666)
De 31 CAD à 50 CAD
Japonaise
Coal Harbour
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish.

Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize.

It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place.

**We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.


Meilleur commentaire
ILoveLAVIP
Y est allé le 1 mars 2025
Absolutely my favorite place to eat in Vancouver.
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish.

Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize.

It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place.

**We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.


Meilleur commentaire
ILoveLAVIP
Y est allé le 1 mars 2025
Absolutely my favorite place to eat in Vancouver.
4.8 (4222)
51 CAD et plus
Italienne
Mount Pleasant
We accept online reservations for parties of 1 - 6 guests. To ensure all our guests are well taken care of, reservations at Savio Volpe are 2 hrs for parties of 2 and 3 and 2.5 hrs for parties of 4 - 6. We will do our best to accommodate all special requests but are not able to guarantee requests for specific tables. We unable to allow outside food in the restaurant, including birthday cakes. If you are booking for 7 guests or more, please call the restaurant directly 604-428-0072.

We assure you that our team is strictly following Public Health and Worksafe BC guidelines to ensure that proper physical distancing is being practised by both staff and guests.
Meilleur commentaire
LaurenceS
Y est allé le 18 mars 2023
Fantastic service and excellent food. Always in our top 3 favourite Vancouver restaurants.
We accept online reservations for parties of 1 - 6 guests. To ensure all our guests are well taken care of, reservations at Savio Volpe are 2 hrs for parties of 2 and 3 and 2.5 hrs for parties of 4 - 6. We will do our best to accommodate all special requests but are not able to guarantee requests for specific tables. We unable to allow outside food in the restaurant, including birthday cakes. If you are booking for 7 guests or more, please call the restaurant directly 604-428-0072.

We assure you that our team is strictly following Public Health and Worksafe BC guidelines to ensure that proper physical distancing is being practised by both staff and guests.
Meilleur commentaire
LaurenceS
Y est allé le 18 mars 2023
Fantastic service and excellent food. Always in our top 3 favourite Vancouver restaurants.
4.3 (1275)
De 31 CAD à 50 CAD
Continentale
North Vancouver
Niché à l'intérieur de l'hôtel Pinnacle au Pier, notre salon local se trouve au cœur du quartier des chantiers maritimes de Lower Lonsdale à North Vancouver. Inspiré par l'abondance naturelle de fruits de mer de la Colombie-Britannique et d'ingrédients frais et durables, notre cuisine offre une touche moderne aux plats de la côte Ouest. Des petits déjeuners quotidiens aux dîners signatures, profitez d'un service personnalisé et d'une ambiance décontractée. Nous proposons également des salles à manger privées, parfaites pour diverses occasions et équipées pour les présentations. Contactez-nous pour les réservations à lobbyrestaurant@pinnacleatthepier.com.
Meilleur commentaire
AndrewS
Y est allé le 23 avr. 2022
Noisy. Excellent service
Niché à l'intérieur de l'hôtel Pinnacle au Pier, notre salon local se trouve au cœur du quartier des chantiers maritimes de Lower Lonsdale à North Vancouver. Inspiré par l'abondance naturelle de fruits de mer de la Colombie-Britannique et d'ingrédients frais et durables, notre cuisine offre une touche moderne aux plats de la côte Ouest. Des petits déjeuners quotidiens aux dîners signatures, profitez d'un service personnalisé et d'une ambiance décontractée. Nous proposons également des salles à manger privées, parfaites pour diverses occasions et équipées pour les présentations. Contactez-nous pour les réservations à lobbyrestaurant@pinnacleatthepier.com.
Meilleur commentaire
AndrewS
Y est allé le 23 avr. 2022
Noisy. Excellent service
4.4 (742)
De 31 CAD à 50 CAD
Pan-Asiatique
Chinatown
Nestled on the border of historic Chinatown, Torafuku invites you to experience simple, yet adventurous interpretations of pan Asian flavours. Explore contemporary dishes crafted with local ingredients sourced from local farms complemented by carefully selected wines, local craft beers, and a fashionable cocktail list. Diners are encouraged to enjoy innovative, yet affordable shared plates where east meets west, in a dynamic open concept space.
Meilleur commentaire
CyrusVIP
Y est allé le 20 févr. 2025
The best - probably my favourite restaurant in Vancouver
Nestled on the border of historic Chinatown, Torafuku invites you to experience simple, yet adventurous interpretations of pan Asian flavours. Explore contemporary dishes crafted with local ingredients sourced from local farms complemented by carefully selected wines, local craft beers, and a fashionable cocktail list. Diners are encouraged to enjoy innovative, yet affordable shared plates where east meets west, in a dynamic open concept space.
Meilleur commentaire
CyrusVIP
Y est allé le 20 févr. 2025
The best - probably my favourite restaurant in Vancouver
4.9 (1306)
51 CAD et plus
Japonaise
Kitsilano
Cet établissement est récipiendaire du prix du meilleur restaurant haut de gamme japonais selon le Vancouver Magazine Restaurant. Il s'est aussi mérité le prix de la meilleure carte des vins décerné par le Vancouver International Wine Festival. Zest est situé dans le chic quartier de Vancouver, West-side. L'atmosphère est élégante et sereine, rappelant la simplicité japonaise combinée avec la sensualité et les éléments issus des paysages de la côte ouest. Les éléments qui figurent au menu sont un mélange de traditions japonaises et audacieuses avec une touche européenne. La présentation des plats est résolument moderne. L'incontournable menu du chef Omakase (sélections à la guise du chef - réservation 24 heures au préalable obligatoire) propose 7 à 8 plats de créations spéciales du chef, en utilisant des ingrédients locaux de saison. Vous pourrez aussi choisir une variété de petits plats d'accompagnement avec votre vin et votre saké parmi la liste des vins et saké primée.
Meilleur commentaire
DebraVIP
Y est allé le 4 déc. 2023
Spectacular as always! My favourite place in Vancouver…
Cet établissement est récipiendaire du prix du meilleur restaurant haut de gamme japonais selon le Vancouver Magazine Restaurant. Il s'est aussi mérité le prix de la meilleure carte des vins décerné par le Vancouver International Wine Festival. Zest est situé dans le chic quartier de Vancouver, West-side. L'atmosphère est élégante et sereine, rappelant la simplicité japonaise combinée avec la sensualité et les éléments issus des paysages de la côte ouest. Les éléments qui figurent au menu sont un mélange de traditions japonaises et audacieuses avec une touche européenne. La présentation des plats est résolument moderne. L'incontournable menu du chef Omakase (sélections à la guise du chef - réservation 24 heures au préalable obligatoire) propose 7 à 8 plats de créations spéciales du chef, en utilisant des ingrédients locaux de saison. Vous pourrez aussi choisir une variété de petits plats d'accompagnement avec votre vin et votre saké parmi la liste des vins et saké primée.
Meilleur commentaire
DebraVIP
Y est allé le 4 déc. 2023
Spectacular as always! My favourite place in Vancouver…
4.8 (2602)
De 31 CAD à 50 CAD
Fruits de mer
Downtown
Le Boulevard est relié à l'emblématique Gerard Lounge à Sutton Place Hotel, au cœur du centre-ville de Vancouver. Le Boulevard possède un bar à huîtres, une salle à manger privée et un grand patio extérieur. Ce restaurant est la nouvelle vitrine de la légendaire cuisine du chef Alex Chen. Il respecte la tradition française, tout en restant moderne. L'objectif est d'offrir un décor, un service et une cuisine qui les représentent bien.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 30 juill. 2022
Nourriture exquise et service impeccable 👏👏👏 Je recommande !
Le Boulevard est relié à l'emblématique Gerard Lounge à Sutton Place Hotel, au cœur du centre-ville de Vancouver. Le Boulevard possède un bar à huîtres, une salle à manger privée et un grand patio extérieur. Ce restaurant est la nouvelle vitrine de la légendaire cuisine du chef Alex Chen. Il respecte la tradition française, tout en restant moderne. L'objectif est d'offrir un décor, un service et une cuisine qui les représentent bien.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 30 juill. 2022
Nourriture exquise et service impeccable 👏👏👏 Je recommande !
4.5 (856)
51 CAD et plus
Japonaise
Fairview
Tojo a grandi après la guerre au Japon sous la splendide montagne volcanique nommé Sakurajima à Kagoshima, à la pointe sud du Japon. À son jeune âge, il a voyagé à Osaka où il devient apprenti dans le célèbre restaurant Ohnoya, qui est l'un des principaux ryotei du Japon, un restaurant de type très haut de gamme et très traditionnel. Pendant des années, Tojo a travaillé 16 heures par jour à Ohnoya, il a ainsi maîtrisé un répertoire encyclopédique de près de 2000 recettes traditionnelles japonaises qu'il peut faire resurgir de sa mémoire même aujourd'hui. Ici, il a également développé les disciplines de sélectionner les poissons et les produits les plus frais . Reconnaissant que sa passion pour la créativité le conduisait au-delà des frontières strictes de la cuisine au Japon, Tojo a choisi de venir en Amérique du Nord en 1971, où il a estimé qu'une population multiculturelle sans a priori serait plus réceptif à ses idées. Il a trouvé son public parfait à Vancouver.
Meilleur commentaire
LilyVIP
Y est allé le 23 sept. 2023
Good restaurant- nice personal- good food etc…………….
Tojo a grandi après la guerre au Japon sous la splendide montagne volcanique nommé Sakurajima à Kagoshima, à la pointe sud du Japon. À son jeune âge, il a voyagé à Osaka où il devient apprenti dans le célèbre restaurant Ohnoya, qui est l'un des principaux ryotei du Japon, un restaurant de type très haut de gamme et très traditionnel. Pendant des années, Tojo a travaillé 16 heures par jour à Ohnoya, il a ainsi maîtrisé un répertoire encyclopédique de près de 2000 recettes traditionnelles japonaises qu'il peut faire resurgir de sa mémoire même aujourd'hui. Ici, il a également développé les disciplines de sélectionner les poissons et les produits les plus frais . Reconnaissant que sa passion pour la créativité le conduisait au-delà des frontières strictes de la cuisine au Japon, Tojo a choisi de venir en Amérique du Nord en 1971, où il a estimé qu'une population multiculturelle sans a priori serait plus réceptif à ses idées. Il a trouvé son public parfait à Vancouver.
Meilleur commentaire
LilyVIP
Y est allé le 23 sept. 2023
Good restaurant- nice personal- good food etc…………….
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable