Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
editorial list heading

A Chicago Food Crawl: Your Local Dining Guide

Une photo de Red logo
par The OpenTable team
Mise à jour 10 mars 2019

You’re in Chicago for 48 hours, and you’re hungry. What’s the plan? We’ve rounded up the best spots to hit on your first trip to town: the breakfasts, lunches, dinners, and everything-in-between that will give you a definitive sampling of what the city has to offer. Let’s get to it.

Une photo du restaurant Parachute
4.6
4.6 (1716)
De 31 $ à 50 $
Coréenne
Avondale
À propos du restaurant
Parachute is one of Chicago’s most-talked-about restaurants, and it’s not hard to see why. Chefs Beverly Kim and Johnny Clark’s take on Korean-American food is singular and unique, with takes on classic dishes like bibimbap, mandu, and dukbukki that at once thoughtful, exciting, and new.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 27 oct. 2019
My favorite restaurant
Une photo du restaurant Girl & the Goat
4.8
4.8 (14895)
30 $ ou moins
Américain Contemporaine
West Loop
À propos du restaurant
Chef Stephanie Izard isn’t just the first female Top Chef winner—she’s also the lady behind one of Chicago’s most celebrated restaurants. Cuisine-wise, Girl and the Goat is probably best described as “global”—but labels don’t matter here. This is delicious, exciting food, the kind of stuff you’ll be thinking about the rest of the weekend.
Meilleur commentaire
Elizabeth
Y est allé le 21 nov. 2024
J’ai beaucoup aimé! C’était très agréable et animé.
Une photo du restaurant avec West Loop
4.8
4.8 (838)
30 $ ou moins
Méditerranéene
West Loop
À propos du restaurant
Chef Paul Kahan has some of the best restaurants in Chicago, and Avec is a shining example. You’re here for the chorizo-stuffed dates, the cheese-stuffed “deluxe” focaccia, and anything coming out of the wood-fired oven.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 18 août 2016
Amazing restaurant.
Une photo du restaurant Gibsons Bar & Steakhouse - Chicago
4.8
4.8 (8915)
De 31 $ à 50 $
Grillade
Gold Coast / Streeterville
À propos du restaurant
We’re in the Midwest, after all—and if you’re eating steak in this town, you want to be eating it at Gibson’s. They even have a USDA grade named for them: USDA Gibsons Prime Angus. This is a steakhouse in every sense of the word, and it’s glorious.
Meilleur commentaire
ScottVIP
Y est allé le 21 nov. 2023
Excellent, Excellent, Excellent, Excellent, Excellent!!!!!
Une photo du restaurant The Publican
4.5
4.5 (5908)
De 31 $ à 50 $
Américaine
West Loop
À propos du restaurant
Since it opened in 2009, The Publican has been one of the most fun, boisterous spots in the city to eat pig, drink beer, and be merry. The food, to this day, is deliciously craveable, and the plentiful beer selection will ensure you’re drinking happily all night long.
Meilleur commentaire
NicolasM
Y est allé le 4 mars 2019
Un restaurant un peu à l’écart du centre ville mais très accessible. La carte change quasi tous les jours. Le service est agréable et détendu. On y mange des produits de qualité dont toutes les provenances sont précisées. Une bonne adresse. Réservation obligatoire comme souvent à Chicago...
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable