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Les Diners’ Choice Awards se basent sur les lieux où d'autres client·e·s réservent, mangent et laissent un avis. Seuls les client·e·s vérifié·e·s ont le droit d'évaluer les restaurants sur OpenTable, nos données sont donc dignes de confiance.

  1. Une photo du restaurant Kebab Queen

    Kebab Queen

    Prix : très cher
    du Moyen-Orient
    4,9
    (36)
    KQ is the critically acclaimed fine dining project of Manu Canales, Ed Brunet & Stephen Tozer. Drawing from their vast knowledge in modern Middle Eastern cookery and their tenure in multiple Michelin starred kitchens, they've created a culinary masterpiece. Currently hosting the renowned chef Pamir Zeydan, KQ stands as a beacon of extreme creativity in the world of gastronomy. It challenges and disrupts the conventional norms of what it means to "fine dine". Forget what you know, and join us for a very unusual dinner.
    At the heart of the Kebab Queen dining experience is our meticulously crafted menu. Chef Pamir's eight course tasting menu revolves around immersion and connection. Drawing inspiration from humble origins, he skillfully elevates traditional Turkish dishes to create an unparalleled dining experience. The menu celebrates the essence of Mediterranean cuisine, thoughtfully featuring dishes that blend comfort and ingenuity.
  2. Une photo du restaurant Uoichi

    Uoichi

    Prix : très cher
    Japonaise
    4,9
    (143)
    Uoichi (Japanese Izakaya) - Traditional & Authentic
  1. Une photo du restaurant Wiltons

    Wiltons

    Prix : très cher
    Britannique
    4,9
    (1 107)
    Créé en 1742, le Wiltons bénéficie d'une réputation de souper raffiné britannique, à Londres. George William Wilton a fourni les plus belles huîtres aux commerçants du London"s Haymarket. Aujourd'hui, le Wiltons poursuit cette tradition et continue à servir les meilleurs huîtres, fruits de mer et gibiers. Il mêle une philosophie moderne du service avec une tradition britannique en créant une expérience culinaire parfaite. En cas de réservation pour un groupe de 6 personnes ou plus, veuillez contacter directement le Wiltons. Pour toute demande particulière, telle qu'un gâteau d'anniversaire ou du champagne, merci de bien vouloir contacter le restaurant directement lors de votre réservation. Les hommes sont invités à porter des chemises à manches longues et des pantalons longs. Les tenues de sport ou les sandales ouvertes ne sont pas les bienvenues.
  2. Une photo du restaurant La Nonna Pasta Fresca

    La Nonna Pasta Fresca

    Prix : raisonnable
    Italienne
    4,8
    (377)
    "THE STORY Our story began in 2018 when lifelong friends and business partners Daniele and Eduardo spotted an opportunity to bring ‘la bella vita’ to busy Londoners. Using Daniele’s Italian Nonna and her traditional recipes as inspiration we embarked on a mission to bring the best fresh pasta dishes in London town! Our pasta is freshly made daily with zero zero flour from Italy and it is combined with egg, water, and salt. Our sauces are made in-house with Nonna’s love using the freshest ingredients sourced from Italy and our UK homeland. Nonna’s dishes are finished with a sprinkle of Pecorino or Parmigiano Reggiano cheese depending on preference and tradition and of course, the pasta will be always cooked al dente, Nonna’s way!"
  1. Une photo du restaurant BEAST

    BEAST

    Prix : très cher
    Steak
    4,7
    (496)
    Venez vivre une expérience gastronomique primitive en dégustant du crabe royal norvégien et du bœuf Angus du Nebraska. Vous profiterez d'une ambiance romantique et grandiose dans un cadre moderne, élégant et rustique, où tout le monde est le bienvenu pour profiter de la fête. N'hésitez pas à venir prendre un apéritif dans notre bar à service complet, un cocktail flamboyant ou un verre de champagne glacé, selon votre envie. À l'ouverture des portes de l'ascenseur, vous découvrirez ce qui finira plus tard dans votre assiette. Vous verrez les steaks du Nebraska en train de sécher et les crabes royaux norvégiens dans leurs immenses aquariums. C'est en pêchant vous-mêmes votre propre crabe que débutera votre expérience d'homme des bois. Dans une très belle salle à manger, vous vous assierez à l'une des impressionnantes tables de six mètres, fabriquées sur-mesure en chêne anglais séché à l'air.
  2. Une photo du restaurant B E H I N D

    B E H I N D

    Prix : très cher
    Britannique
    5
    (86)
    Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar.
    BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
  1. Une photo du restaurant 56 West Smithfield

    56 West Smithfield

    Prix : raisonnable
    Bar à Vin
    4,8
    (21)
    56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines.
    Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence.
    Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
  2. Une photo du restaurant Oi Spaghetti

    Oi Spaghetti

    Prix : très cher
    Italienne Moderne
    5
    (361)
    My name is Francesco and I cook spaghetti in this cabin restaurant with 3 tables, since 2015. I work solo. I don't serve more than 15 diners a day, and I will take care of your dinner like I would for my mother.
    You can watch me LIVE on Twitch under "Francescocooksspaghetti".
  1. Une photo du restaurant City Spice - Brick Lane

    City Spice - Brick Lane

    Prix : raisonnable
    Indienne
    4,8
    (951)
    As seen on BBC TV, ITV and on the Evening Standard:
    We pride ourselves on our award-winning Indian food, great customer service, and a truly luxurious atmosphere in the heart of Brick Lane. Our Michelin-inspired menu has a distinctive Bengali twist, and our expert vegan curry menu is second to none.
    From classic dishes to signature creations, we’ve won a host of awards for our Indian food including the Best Restaurant in London 2016. Looking for the best curry on Brick Lane? Take a look at our meat and vegan menu at City Spice.
    Below we have listed just some of our achievements as a proud stalwart for hearty, family-infused Indian cooking in London
    AWARDS:
    OpenTable Top 10 Indian Restaurants in London
    BCA Chef of the Year 2021 (Meat category)
    AFA Best Restaurant in London 2019
    BCA Best Vegan Restaurant 2018
    BCA Best Indian Restaurant 2017 and 2018
    Currylife Best Indian Restaurant 2016
    MEDIA FEATURES:
    BBC3 and BBC News
    ITV News
    Evening Standard
    Metro
    Timeout
    The Guardian
  2. Une photo du restaurant Augustine Kitchen

    Augustine Kitchen

    Prix : cher
    Française
    4,9
    (342)
    Named after Franck Raymond’s grandmother, Augustine Kitchen showcases truly authentic French dishes, with a focus on produce from the Evian region where Franck was born.
    Augustine Kitchen is a 45 cover restaurant and has got an intimate family feel with a focus on good quality produce and wine. The producers are handpicked, to ensure the very best quality, including charcuterie from Monsieur Colliard and fish from Mouchet Anythy sur Leman, a fourth generation fisherman.
    Regional dishes feature Reblochon tarte, gratin of crozets and delicate smoked fera, whilst other highlights range from the sublime snails served with garlic mousse and parsley butter to pike quenelle or pork shank which has been slow cooked for 36 hours.
    Behind the bar, the handpicked selection of wines are displayed in open racks, in a typical French charm, along with a fine selection of Armagnacs, Cognacs and other well known spirits.

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Foire aux questions

Le restaurant le mieux coté à Londres est Polentina

Les meilleurs restaurants végétaliens à Londres sont Mildreds King's Cross, Mildreds Victoria et Mildreds Covent Garden

Les meilleurs restaurants végétariens à Londres sont The Ivy Asia, St. Paul's, Mildreds Victoria et Mildreds Covent Garden

Les restaurants proposant le meilleur service à Londres sont Polentina, Pacific Tavern et Sinabro Restaurant

Les restaurants proposant la meilleure ambiance à Londres sont Champagne Bar at The Landmark London Hotel, The Rex Deli et La Petite Poissonnerie

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