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Les Diners’ Choice Awards se basent sur les lieux où d'autres client·e·s réservent, mangent et laissent un avis. Seuls les client·e·s vérifié·e·s ont le droit d'évaluer les restaurants sur OpenTable, nos données sont donc dignes de confiance.

  1. Une photo du restaurant Lucio's BYOB & Grill

    Lucio's BYOB & Grill

    Prix : raisonnable
    Américaine
    4,9
    (1 278)
    Lucio's is a hidden gem that takes the art of New American cuisine to new heights and offers a refined yet intimate dining experience, perfect for any occasion. Specializing in a menu that celebrates the best of both seafood and meats, every dish is crafted by our Chef using the freshest, locally sourced ingredients transforming them into bold, flavorful creations.
    The warm and inviting atmosphere, combined with exceptional service, make the perfect spot for a memorable dinning experience.
  2. Une photo du restaurant March

    March

    Prix : très cher
    Méditerranéene
    4,9
    (69)
    In the heart of Houston’s Montrose neighborhood, MARCH Restaurant is an intimate Mediterranean restaurant from Chef Felipe Riccio. Serving both 6 and 9 course tasting menus, we study the gastronomy, history, and cultures of the region to answer the question:
    “What is Mediterranean cuisine?”
    After many years of personal and professional exploration of the Mediterranean – including extended stints at three-Michelin-starred Osteria Francescana and Azurmendi –Felipe has brought this spirit of exploration back to his home in Houston.
    The word ‘MARCH’ signifies an area of land on the border between two territories; a frontier between realms. The menu is the team’s love letter to the Mediterranean where we will explore the unique, layered evolution of its many connected cuisines, with beverage pairings/selections artfully curated by partner and Master Sommelier, June Rodil, and the acclaimed beverage team.
  1. Une photo du restaurant ChopnBlok

    ChopnBlok

    Prix : raisonnable
    Africaine
    4,8
    (225)
    Created by 2024 James Beard Emerging Chef Nominee, Ope Amosu, ChòpnBlọk is a nationally acclaimed restaurant that carefully unveils the West African culinary experience, serving fresh proteins, vegetables, grains, and beverages that are prepared under a West African flavor profile, packaged in a local, contemporary fashion.
    Freshness and integrity are embedded in our culture. We selectively source our ingredients and work with partners to procure natural, high-quality meats and vegetables.
    At its core, ChòpnBlọk is the cultural crossroads where local communities and West African culinary traditions intersect, to deliver a convenient, hospitable food experience with exquisite taste.
  2. Une photo du restaurant BCN Taste & Tradition

    BCN Taste & Tradition

    Prix : très cher
    Espagnole
    4,8
    (1 929)
    Les informations de carte de crédit sont requises pour les réservations de plus de cinq personnes. Des frais de 50 USD par personne seront facturés si l'annulation n'est pas faite 48 heures avant votre réservation, ou si votre groupe diminue 24 heures avant votre réservation. Aucun frais ne s'appliqueront pour le transfert de la réservation à un autre nom. BCN Taste & Tradition est un clin d'œil à Barcelone et au mélange de la cuisine espagnole traditionnelle et moderne. Le chef Luis Roger vient de Girona en Espagne. Il a été formé sous le chef Ferran Adria, étoilé par le Michelin, à elBulli. Le chef Luis Roger a aussi enseigné à l'école culinaire renommée Aula Gastronomica de l'Emporada. Le restaurant est situé dans une maison victorienne des années 1920 dans le quartier branché de Montrose et du District Museum, au 4210 rue Roseland. BCN Taste & Tradition recrée une expérience espagnole authentique avec un service hors pair. Le menu présente la cuisine avant-gardiste et fantastique qui a mis l'Espagne sur la scène mondiale.
  1. Une photo du restaurant Brennan's of Houston

    Brennan's of Houston

    Prix : très cher
    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
    4,7
    (3 889)
    Depuis son ouverture en 1967 en tant que restaurant partenaire du mondialement célèbre Commander’s Palace, à la Nouvelle Orléans, le Brennan's of Houston a évolué pour devenir la première destination de la ville pour un repas inoubliable, servi avec une véritable hospitalité du Sud.
  2. Une photo du restaurant Clark's Oyster Bar - Houston

    Clark's Oyster Bar - Houston

    Prix : cher
    Fruits de mer
    4,9
    (467)
    Located in a former auto shop in the vibrant Montrose neighborhood near The Menil Collection and Museum District, Clark’s Houston is the third and largest location of our popular neighborhood oyster bar and seafood restaurant. Opened in Fall 2023, Clark’s features freshly shucked oysters, crudo, lobster roll, daily fish specials, caviar and blini, bowls of chowder and cioppino as well as a much-loved burger and shoestring fries.
    The restaurant specializes in martinis and signature cocktails as well as an extensive Champagne and wine list. The design is light, bright, and airy with nautically-themed touches including a centerpiece fish tank, teak wood furniture, bright white walls, and blue and turquoise tones.
    In addition to a marble-topped oyster bar and dining room, there’s a large, covered patio for prime people watching and oyster slurping. Clark’s Houston also offers a semi-private dining room for special occasions and events.
  1. Une photo du restaurant Doko

    Doko

    Prix : très cher
    Japonaise
    4,8
    (31)
    A Japanese-centric approach to food: blending the core flavors and ingredients of various cuisines with Japanese culinary techniques, presentation, and sensibilities. This fusion could manifest in several ways, including ingredient selection, preparation methods, and aesthetic considerations.
  2. Une photo du restaurant Flora

    Flora

    Prix : raisonnable
    Mexicaine
    4,7
    (890)
    While breathtaking park views and 40+ chandeliers are enough to make anyone fall in love with this glass treehouse, this dining destination also offers a top-notch culinary experience that explores the flavors and energy of the small towns of Mexico with a Texas touch. FLORA’s contemporary approach reimagines what Mexican food can be – offering familiar flavors and iconic dishes, newly interpreted. FLORA strips away the formality of dining with a focus on clean, organic, high-quality food made with love, made by hand. The stunning brass and marble bar, teeming with tequila and mezcal, sets the tone for a lively social scene and the unparalleled outdoor terrace is the quintessential Houston outdoor dining experience. For parties of 7+ guests, please submit a private dining request. Out of respect for our chandeliers, we do not allow balloons. We ask that you celebrate your special occasions with our desserts as we do not allow outside cakes. We ask that you leave your pets at home.
  1. Une photo du restaurant Rosie Cannonball

    Rosie Cannonball

    Prix : cher
    Américain Contemporaine
    4,8
    (83)
    At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill.
    The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire.
    Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers.
    The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food.
    Chef de Cuisine: Matt Hamilton
    Sous Chef: Karla Moreno
    Executive Pastry Chef: Samantha Mendoza
    General Manager: Brandi Kinney
    Front of House Managers: Lauren Allen
    Goodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
  2. Une photo du restaurant Roost Houston

    Roost Houston

    Prix : raisonnable
    Américain Contemporaine
    4,7
    (544)
    Nominated by Food and Wine Magazine as best chef southwest and 4 time winner of the Houston Iron Fork competition, Roost is slowly standing in a class of its own. With accolades like winner of the Food Networks Beat Bobby Flay and competing on Guy's Grocery Games, local Chef Kevin Naderi loves developing global flavors and serving his hometown.
    Roost’s 50-seat space is cozy and unpretentious, amid walls paneled with old shutters and Edison-like light fixtures. Roost’s rustic and diverse menu is revised every five weeks, inspired by local availability of farm-fresh seasonal ingredients and flavors of the world, including the American South, Asia, and from the Middle East, taking advantage of Chef Naderi’s Persian heritage.
    With over 13 years of serving Houston, we are proud to be a delicious option for our incredible city, and we truly looking forward to giving you a casual- fine dining experience.

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