Restaurants à Mission
Réservez sans frais
Collection de rencontres à table Visa
Bénéficiez d'un accès exclusif aux horaires les plus demandés et d'un accès anticipé aux événements spéciaux dans certains des restaurants les plus prisés du pays.
Réserver pour le souper à Calgary / Sud de l'Alberta
Présentation des icônes d'OpenTable
Réservez dans un restaurant primé, dans un nouveau restaurant ou dans un restaurant où il est difficile de réserver.
Réservez dans un restaurant primé, dans un nouveau restaurant ou dans un restaurant où il est difficile de réserver.
Nouveaux restaurants sur OpenTable à Calgary / Sud de l'Alberta
Jetez un œil aux restaurants préférés des client·e·s à Mission
Mis à jour le
Les Diners’ Choice Awards se basent sur les lieux où d'autres client·e·s réservent, mangent et laissent un avis. Seuls les client·e·s vérifié·e·s ont le droit d'évaluer les restaurants sur OpenTable, nos données sont donc dignes de confiance.
Anejo Restaurant - Calgary (4th St)
Prix : raisonnable•Mexicaine•4,8(2 438)The Face of 4th Street
Four amigos had a vision of bringing a high-quality & authentic Mexican experience back to Calgary – the journey began with a research trip to Guadalajara.
They gathered stories & vibrant décor pieces, soaked up the sunshine & culture, sampled a lot of tequila, and finally figured out what the squiggle above the “n” was called.
The result?
Añejo
A stunning multi-level sky-lit room, inspired & interactive Mexican cuisine, 200+ tequilas, and Calgary’s best margarita.
In the landmark 4th Street Rose building, an anchor of the neighbourhood in the ’80s, the Mexican experience has been elevated to another level. Fresh, locally grown ingredients, cooked to perfection in Mexican style with a flair for contemporary flavours. Vibrant, boisterous, and bold.SHOKUNIN
Prix : cher•Japonaise•4,7(35)Located in Calgary’s Mission neighborhood, Shokunin is led by Chef Darren MacLean and fuses Canadian ingredients with Japanese techniques. Since 2016, it has earned recognition among Canada’s Top 50 Restaurants for its modern izakaya flavors.
At its core are Yakitori and Omakase offerings, where grilled meats and seasonal ingredients shine. “Shokunin is a symphony of fat, salt, and fire,” says Chef MacLean. As Calgary’s first yakitoria, it features over 25 cuts of chicken and meat, prepared on a Japanese Robata Grill for unparalleled flavor.
The menu includes Chef MacLean’s Okami Kasu beer, brewed with sake kasu, and a curated sake selection. Seasonal produce, often from Chef MacLean’s own garden, highlights Shokunin’s dedication to local ingredients. This blend of tradition, innovation, and artistry has made it a leader in Canada’s culinary scene.