At Dhamaal, we're not just about serving delicious Indian cuisine; we're about creating an experience that tickles your taste buds and delights your senses. Nestled in the heart of New Jersey, our vibrant and lively restaurant is a celebration of all things fun and flavorful.Inspired by the rich tapestry of Indian culture and cuisine, we embarked on a journey to create a dining destination like no other. Dhamaal was born from the desire to infuse every meal with laughter, joy, and a generous helping of spice. At Dhamaal, we believe that dining out should be more than just a meal—it should be an adventure!We're more than just a restaurant; we're a community of food lovers, adventure seekers, and fun enthusiasts. Whether you're dining with family, catching up with friends, or simply looking to spice up your day, Dhamaal welcomes you with open arms and a whole lot of flavor. Come on over and join the fun at Dhamaal - where every meal is a celebration!
L'Indian Accent propose une approche inventive de la cuisine indienne.
Son menu réinterprète les plats indiens traditionnels, avec des techniques et des influences internationales. Le chef Manish Mehrotra met en valeur les saveurs indiennes dans un menu contemporain.
Open for Lunch and DinnerAt aRoqa, we embrace the notion Indian dishes can be served tapas-style and in small plate fashion for sharing, perfect for couples on date night or intimate parties. Chef Ajay brings an elevated approach merging Indian flavors with a global palate and creative twists throughout. Drawing upon the varied and distinct flavors of regional India, each dish is a blend of vibrant, balanced flavors beautifully composed. Inspired by its name, in India friends and loved ones come together at a “roka” ceremony and celebrate by sharing a meal. Roqa [pronounced roh-kuh; an engagement ceremony in India, is a celebration of love and commitment.] A unique marriage of cuisine and cocktails in a chic, sophisticated setting
Opening on December 3rd! Dilli Dilli presents: a Food Tale of Two Cities - Old Delhi & New Delhi! Opening on December 3rd.Discover the essence of Delhi at Dilli Dilli, where traditional Mughal flavors meet modern culinary innovations, crafted by chefs Gaurav Anand and Vipul Gupta. Designed by managing partner, Abla Atoubi, be ready to enter an oasis of flavors, and enjoy a unique dining experience that brings the vibrant tastes of India's capital to New York.
The new Patiala Indian Grill and Bar is an authentic north and south Indian Cuisine in the heart of Penn station, Manhattan, serving with familiar fare includes many vegan and vegetarian options served with Royal Indian hospitality. Parties 20+ have to make 2 different bookings online depending on party size.
Le Mantra Restaurant est un lieu important pour la cuisine indienne moderne. Nous répondons aux besoins des personnes habituées à la cuisine indienne, ainsi qu'à celles qui veulent se faire plaisir et profiter des saveurs palpitantes, riches et nouvelles que la cuisine indienne a à offrir. Le salon à l'atmosphère détendue est idéal pour vos rencontres entre professionnels ou entre amis. Le coin repas propose un cadre idéal pour profiter d'un repas entre amis et en famille. Nous sommes fiers de préparer notre cuisine avec des ingrédients de haute qualité et nos chefs vous proposent des choix délicieux et alléchants. Un repas au Mantra vous fait vivre une véritable expérience gastronomique à tous. En plus de notre emplacement privilégié à Paramus, nous bénéficions maintenant d'un deuxième emplacement dans le centre-ville de Jersey City (Exchange Place). Venez nous rendre visite et goûter à l'excellence et jugez par vous-même. Ceci est notre « Mantra ».
« New York Times » - Le mariage des cuisines indienne et chinoise : le Spice Symphony dans Midtown East
La cuisine est classique, de toutes les régions de l'Inde, et préparée avec soin par le chef étoilé. La « cuisine familiale », avec des épices entières pour une texture plus rustique, vous séduira. Ce restaurant est considéré comme l'un des meilleurs établissements de plats indiens à New York. Vous pourrez goûter aux currys de la côte de Goa, de Konkan, de Karwar, d'Allepy, de Madurai, de Kolkata, pour ne citer qu'eux, et ainsi que quelques plats chinois relevés par des épices indiennes (indo-chinois).
Le restaurant est également très fier de vous présenter sa carte des vins.
Vous vous sentirez chez vous, en famille et entre amis.
We are a restaurant located in Sugar Hill NYC with an 100% authentic Jamaican cuisine. From jerk chicken to ackee and saltfish (Jamaica's national dish) we bring the island flavors to Harlem NYC. While surveying the area, we noticed the need for a taste of the islands, so we did just that!Established in 2023.