Le Soba est un restaurant panasiatique régulièrement reconnu comme l'un des meilleurs de Pittsburgh, qui a reçu les récompenses suivantes : Meilleur Nouveau Restaurant (Pittsburgh), Meilleur Restaurant (Pittsburgh Magazine), Meilleur Martini (Pittsburgh City Paper) et Design Superbe (Pittsburgh Magazine). Le menu change tous les jours, ce qui permet au chef de créer des spécialités signature avec une influence asiatique. Les hors-d'œuvre appétissants, nombreux et variés, sont parfaits pour les partager entre amis. Parmi les boissons proposées, vous trouverez des martinis de saison préparés avec des vodkas maison. La carte des vins du Soba, reconnue par le Wine Spectator, comporte un vin pour accompagner chaque repas. Le Soba est installé dans un bel immeuble victorien à trois étages sur Ellsworth Avenue, dans le quartier de Shadyside. Le restaurant dispose d'un jardin à l'ambiance à la fois moderne, urbaine et zen, avec un spectaculaire mur d'eau s'élevant sur deux étages. Il comprend également un salon confortable au premier étage, plusieurs petites salles à manger et un toit-terrasse.
With every detail considered and every arrangement intended, Umi exists to please with gentle perfection. Perfectly fresh fish is prepared in an elegantly and understated manner. Traditional Japanese decor reflects the ancient art of sushi while lively music and contemporary service align with the modern and masterful preparation of the plates. Climb the steps for an exquisitely refined journey.Umi is located directly upstairs from Soba in Shadyside.
Welcome to Golden Gai, a hidden gem nestled in the vibrant heart of Pittsburgh’s East End, conveniently located in Bakery Square. Step inside and embark on a culinary journey to the bustling streets of Japan with our Izakaya-style dining experience.As you enter Golden Gai, you’re greeted by the warm ambiance of traditional Japanese decor fused with modern touches, creating an inviting atmosphere that is both chic and cozy. The soft glow of our stunning light fixtures over the intimate dining space, where the wooden bar top that spans the length of the space, and slate accents evoke the charm of Tokyo’s iconic Golden Gai district.At the helm of our kitchen is Executive Chef Michael Taylor, a master of Japanese cuisine renowned for his innovative approach to flavor and presentation. With a background honed at the esteemed Gi-Jin, Chef Taylor brings his passion for culinary excellence to every dish, infusing each bite with creativity and precision.