Richardson's Tavern has been a comfortable haven for American travelers since 1793.Our cuisine is thoughtfully sourced throughout Vermont.During the summer growing season we feature fresh produce from our very own 3 acre organic certified Kelly Way Gardens right down Route 106.The essence of Vermont and flavor-driven plates are paired with a bar featuring local craft brews, hand crafted cocktails, and a wide range of wines by the glass, half bottle, and bottle. A relaxed atmosphere invites warm conversation and friendly company among friends and family. Dine al fresco on the porch in the warmer months or sink into the oversized lounge chairs fireside for a casual drink or meal.
Kelly Way Gardens is a farm-to-table program started from scratch, providing the Woodstock Inn & Resort with an on-site holistic food supply straight from the ground. We specialize in unique and heirloom varieties and provide culinary inspiration to our chefs.Join our Resort Executive Chef Matthew McClure on select dates during warmer months for an evening of dinner party-style dining featuring the local artistry of Vermont’s Cheesemakers, Farmers, Beekeepers, and Dairymen while celebrating the bounty of our own Vermont Certified Organic Kelly Way Gardens. The Red Barn Dinners Series cuisine honors our local farms and artisans; similarly, we celebrate our community through our gathered-style dining arrangement with unique menus for each seating.
Au fil des années, le chef a beaucoup voyagé à travers l'Italie, à la recherche de nouvelles idées, de recettes et de grands vins à ramener au Three Tomatoes. Les produits simples, frais, sains et locaux continuent d'inspirer sa cuisine de style Trattoria. Manger dans une Trattoria en Italie, c'est comme manger avec une famille italienne. L'ambiance peut être détendue ou bruyante, mais toujours chaleureuse. Vous vous sentirez chez vous dans ce restaurant avec ou sans vos amis. Le chef a tenté de reproduire la chaleur d'une cuisine de trattoria avec son foyer ouvert, l'arôme des sauces qui mijotent, les viandes rôties, le poisson grillé et la pizza cuisant dans le four à bois sur mesure. Récemment revisitée, la carte des vins compte une sélection de vins qui se démarquent par leur rapport qualité/prix. La carte a été créée suite à l'exposition Vinitaly et au salon du goût Terra Madre de Slow Food, ainsi qu'aux visites des vignobles à travers l'Italie, la Sicile et la Sardaigne. Le Three Tomatoes a capturé une partie de l'esprit qui fait du vin, de la nourriture et de la convivialité des éléments essentiels de la vie d'une trattoria.