Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants bio à Evanston

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

24 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Blind Faith Cafe
4.8
Exceptionnel(1499)
Prix : raisonnable
• Végétarien • Evanston
Réservée 34 fois aujourd'hui
Vous offrant des menus originaux, Blind Faith est un restaurant certifié "vert" qui transforme la façon dont les gens apprécient la cuisine végétarienne. À seulement 25 minutes du centre-ville de Chicago et à quelques pas du Northwesterns's Eventus campus, leurs salles à manger vous offrent une ambiance chaleureuse et décontractée; parfaites pour toute occasion.
Une photo du restaurant Kabul House
4.7
Exceptionnel(78)
Prix : raisonnable
• Afghane • Evanston
Réservée 10 fois aujourd'hui
Kabul House offers a taste of appetizing Afghan dishes that have existed in the history of Afghanistan for thousands of years. Our restaurant emphasizes high quality Afghan food, as if prepared from the fingers of any Afghan mother. Our extensive full course menu includes lamb, seafood, beef & chicken dishes as well as vegetarian specialties that include pumpkin, eggplant, spinach & other fresh vegetable options. Our menu hosts a large variety of selections fit for anyone, from vegetarians to meat lovers alike. In most of our recipes, a limited amount of fresh spices & seasonings are used to season the dish in order to create a sensational taste that is not too overwhelming. This makes our Afghan cuisine very enjoyable for anyone & everyone. The atmosphere we provide for our patrons is one of which would be produced in our homes, relaxing, invitingly warm & unforgettable. We could go on & on claiming how exquisite our foods are, but we invite you to come & taste for yourself.
Une photo du restaurant Anteprima
4.7
Exceptionnel(3538)
Prix : cher
• Italienne • Andersonville
Réservée 31 fois aujourd'hui
La cuisine rustique d'inspiration régionale de l'Anteprima provient de recettes issues des foyers dans toute l'Italie. Il utilise les ingrédients les plus raffinés, achetés le plus possible auprès de producteurs bio locaux. Bon appétit ! L'Anteprima propose désormais un menu à prix fixe de 3 plats, du dimanche au jeudi. Vous aurez le choix entre une entrée, un plat et un dessert parmi le menu régulier ou les offres spéciales ou une entrée, une demie portion de pâtes et un plat (sans dessert), moyennant 29 USD. Un supplément de 5 USD s'applique pour certains éléments.
Une photo du restaurant Herb
4.7
Exceptionnel(473)
Prix : très cher
• Thaï • Uptown
Réservée 3 fois aujourd'hui
**Please visit our website to make a reservation as we transition away from OpenTable. Thank you!**Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
Une photo du restaurant All Meal Prep Kitchen & Cafe
4.1
Excellent(21)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Edgewater
Réservée 4 fois aujourd'hui
WE ARE OPEN ON THANKSGIVING! AND WE HAVE JUST ACQUIRED OUR LIQUOR LICENSE! Join us for a drink and a meal! Discover our new American Fare restaurant in the heart of Edgewater, Chicago, where we offer a café experience in the morning and fine dining in the evening. Start your day with imported Austrian coffee, or one of our various breakfast items. Enjoy one of our locally sourced freshly squeezed fruit juices. When the sun sets, come and enjoy our signature New York Strip Steak, Branzino fish, as well as our specially crafted appetizers, salads, and pasta dishes. Ask about our GLUTEN FREE options. Whether you join us for a leisurely brunch, or for a high end dinner experience, we invite you to indulge in our establishment with us.We have free parking in our back lot! The alley entrance is the alleyway right next to our restaurant on Bryn Mawr. If you have any questions or issues about parking, feel free to call us at 312-313-2011 and we will be more than happy to help.
Une photo du restaurant Andies Restaurant - Andersonville
4.3
Génial(268)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Andersonville
Réservée 8 fois aujourd'hui
Andies is a family friendly restaurant. We cook our food with maximum freshness and flavor before it reaches your table. Our servers are hand picked, they are very detailed, attentive and friendly. Bottom line it is all about pleasing you and your loved ones.
Une photo du restaurant Ema - Glenview
4.7
Exceptionnel(306)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Glenview
Réservée 186 fois aujourd'hui
Ēma is a Mediterranean and California-inspired restaurant from Lettuce Entertain You Restaurants located at 1320 Patriot Blvd. The menu, crafted by Chef Partner CJ Jacobson features spreads, dips and assorted mezze, Mediterranean small plates, with an emphasis on Hummus & Spreads, Raw, Vegetables and Kebabs. Signature dishes include Moroccan Onion Dip, Spinach & Feta Spread, Tahini Caesar Salad, Octopus Carpaccio and Spicy Brisket Kefta Kebab. The beverage program showcases cocktails with flavors crafted from Mediterranean ingredients like chinola, fig, fresno chile and coriander. The wine program, curated by Sommelier John C. Slatter, features a globally sourced list of over 70 selections with a strong focus on wineries practicing organic and natural production across the Mediterranean, including ancient grape varieties from Greece, Lebanon and Italy.
Une photo du restaurant Eden
4.8
Exceptionnel(1574)
Prix : cher
• Américaine • Avondale
Réservée 36 fois aujourd'hui
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Une photo du restaurant Summer House - Chicago
4.6
Exceptionnel(7833)
Prix : raisonnable
• Américaine • Lincoln Park
Réservée 282 fois aujourd'hui
Jeff Mahin et Francis Brennan,chefs et partenaires du groupe Lettuce Entertain You Enterprises, apportent au Lincoln Park de Chicago, en Illinois, leur concept populaire de style californien, le Summer House Santa Monica. Les clients trouveront dans ce restaurant une ambiance conviviale et décontractée, un décor qui rappelle la Californie - celle qu'on surnomme le Golden State - et des ornements inspirés d'une maison de plage. Les chefs proposent un menu aux plats simples, préparés à la main avec des ingrédients locaux et inspirés par les saisons. Beaucoup des plats sont cuits sur le gril. Une carte soigneusement élaborée des vins de Californie accompagne le menu. Un comptoir de boulangerie, partagé avec le Stella Barra, propose une sélection de déjeuners frais avec des pâtisseries, des muffins et les célèbres biscuits du chef Mahin. Ces deux restaurants servent également du café torréfié localement de façon artisanale. Le Summer House Santa Monica est ouvert pour le dîner, le souper et le brunch de la fin de semaine.
Une photo du restaurant Boka
4.8
Exceptionnel(7132)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Lincoln Park
Réservée 55 fois aujourd'hui
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable