Modern & sustainable Indian dining on Main Street in Vancouver, BC with a playful beverage program and a hidden garden patio. The dining room features lush vegetation and rich textures, bringing the patio garden inside for a cozy and dramatic vibe. From Award Winning Chef Meeru Dhalwala & Restaurateur Shira BlusteinPlease note that all reservations are for indoor dining only! Our garden is sat on a first-come-first-serve-basis.
The Acorn, a MICHELIN Recommended and award-winning restaurant, brings a fresh, modern approach to vegetable-forward dining in the heart of Vancouver’s Main Street. Known for its creative, locavore-driven menu, The Acorn delivers an unforgettable dining experience using locally sourced, peak-season ingredients. With options for vegans, vegetarians, and gluten-free diners, even the most dedicated carnivores leave satisfied.Our commitment to sustainability runs deep. In our zero-waste kitchen and bar, every part of the ingredient shines—from the skins and stems to pits and peels—transformed into inventive dishes and drinks. We’re proud of our close relationships with local organic farmers, foragers, winemakers, and distillers, ensuring that 99% of what you enjoy on the plate (and sometimes the plate itself!) is grown, harvested, or crafted right here in BC and Western Canada. Signature cocktails shine while local wines showcase the harmony of Terroir to plate.
Honey Salt is a restaurant dedicated to celebrating the best of B.C. It is located on the lobby level of JW Marriott inside Parq Vancouver. Serves as a cozy home-style, welcoming restaurant with a sophisticated and casual neighborhood ambiance. The cuisine consists of a dynamic, seasonally inspired menu showcasing local ingredients with an emphasis on farm-to-table. The restaurant will boast a lively bar fueled by culinary inspired cocktails, regional spirits and beers, and BC centric wine list. As Honey Salt is not located on the Casino floor, kids are welcome!
Thanks for your support!Named after the beautiful Greek island in the Aegean Sea, Hydra offers Vancouver’s freshest selections from the sea and local farms. Traditional dishes brought to you with perfect execution at Hydra Estiatorio.
Inspired by fresh ingredients and local producers, our food menu at Belgard Kitchen highlight Canadian ingredients from east to west, taking influence from techniques across the globe, while our drink menus showcase BC wines as well as craft beer & cider made in house.Open daily, we offer weekday lunch, weekend brunch, with dinner and and happy hour served seven nights a week.We love to celebrate! We host full restaurant buy outs for larger groups & events, while our mezzanine and alcove spaces are ideal for intimate occasions & private dining any day of the week.Join us in the Railtown Design District, just east of Gastown in Vancouver, BC.
Le barbecue japonais le Gyu-Kaku, situé à Vancouver en Colombie-Britannique est l'endroit idéal pour une expérience incroyable dans la province! Traditionnellement appelé Yakiniku, ce barbecue japonais est connu pour ses viandes délicieuses, fraiches et de qualité supérieure. Venez y boire une bonne bière fraîche en grillant vous-mêmes votre viande. Le « happy hour » offre les meilleurs tarifs sur la nourriture. Voilà une bonne raison de commencer la soirée tôt au Yakiniku.
Tojo a grandi après la guerre au Japon sous la splendide montagne volcanique nommé Sakurajima à Kagoshima, à la pointe sud du Japon. À son jeune âge, il a voyagé à Osaka où il devient apprenti dans le célèbre restaurant Ohnoya, qui est l'un des principaux ryotei du Japon, un restaurant de type très haut de gamme et très traditionnel. Pendant des années, Tojo a travaillé 16 heures par jour à Ohnoya, il a ainsi maîtrisé un répertoire encyclopédique de près de 2000 recettes traditionnelles japonaises qu'il peut faire resurgir de sa mémoire même aujourd'hui. Ici, il a également développé les disciplines de sélectionner les poissons et les produits les plus frais . Reconnaissant que sa passion pour la créativité le conduisait au-delà des frontières strictes de la cuisine au Japon, Tojo a choisi de venir en Amérique du Nord en 1971, où il a estimé qu'une population multiculturelle sans a priori serait plus réceptif à ses idées. Il a trouvé son public parfait à Vancouver.
Le Keg Steakhouse + Bar à Yaletown comporte 4 étages et est situé au coin de Mainland et Nelson. Il offre une ambiance inégalée et une expérience unique, entre autres grâce à sa terrasse sur le toit ouverte toute l'année. Question steaks, le The Keg ne sert que les coupes les plus raffinées, âgées pour plus de tendreté et assaisonnées d'un mélange original. Son menu propose aussi des cocktails classiques, de délicieuses entrées, de succulents fruits de mer et une carte des vins exceptionnelle. Que vous soyez installé dans le lounge, dans la salle à manger du deuxième étage, sur la terrasse sur le toit ou dans la salle privée au rez-de-chaussée, vous n'oublierez pas de sitôt votre expérience dans ce lieu épatant.