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Meilleurs restaurants pour les gourmets à Granville Entertainment District

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29 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Le Crocodile
4.7
Exceptionnel(384)
Prix : très cher
• Française • Downtown
Réservée 30 fois aujourd'hui
For over four decades, Le Crocodile has been a cornerstone of culinary excellence in the heart of Vancouver. As the torch passes from one generation to the next, we embark on an exciting new chapter under the guidance of our visionary chef, Rob Feenie.Step into our newly redesigned space, where warmth and nostalgia blend seamlessly with contemporary flair. The ambiance exudes the timeless elegance of Art Deco, creating an inviting atmosphere that feels both familiar and exhilaratingly new.At Le Crocodile by Rob Feenie, we are committed to preserving the essence of the dining experience you have grown to love while embracing the evolution of taste and style. Join us as we continue to write the next chapter of our storied history, one unforgettable meal at a time.For groups of 6 and more please email us at info@lecrocodilerestaurant.com
Une photo du restaurant Earls Kitchen + Bar - Test Kitchen - Vancouver
4.7
Exceptionnel(1709)
Prix : cher
• Américaine • Downtown
Réservée 38 fois aujourd'hui
Earls Kitchen + Bar is a globally inspired restaurant focused on using the freshest ingredients and making our food and drinks from scratch. We believe in using the best proteins and produce that is locally sourced and thinking consciously about how the product is produced, raised and grown.
Une photo du restaurant West Oak Restaurant
4.7
Exceptionnel(1558)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Yaletown
Réservée 25 fois aujourd'hui
Fresh, local & sustainable cuisine served in a high energy atmosphere in the heart of Yaletown.To book parties larger than 6 people please contact us by phone
Une photo du restaurant Hy's Steakhouse Encore
4.7
Exceptionnel(4023)
Prix : très cher
• Grillade • Downtown
Réservée 24 fois aujourd'hui
Il suffit de mettre un pied dans le confortable établissement pour réaliser à quel point le restaurant Hy's respecte la tradition. Les murs polis en acajou, le bar à cocktails, les meubles en bois massif et les œuvres d'art ont été maintenus avec amour depuis que le restaurant s'est installé en 1962. Le menu reste inchangé, à quelques exceptions près, et propose le meilleur du bœuf de qualité canadien et des fruits de mer, sans oublier le sublime toast au fromage du Hy's.
Une photo du restaurant Nightingale
4.7
Exceptionnel(2103)
Prix : cher
• Canadienne • Coal Harbour
Réservée 117 fois aujourd'hui
Célébrer l'ici et le maintenant, Nightingale offre une cuisine canadienne moderne fraiche et dynamique conçue pour la façon dont les gens veulent manger aujourd'hui. Les légumes frais et les protéines créatives sont offerts dans une gamme de plats à partager qui contribuent à l'atmosphère conviviale de l'espace industriel-chic. Situé dans un bâtiment historique au cœur du centre-ville de Vancouver, la salle à manger bourdonnante de Nightingale est ornée d'un long bar qui complète les profils des saveurs impérieuses de la nourriture avec G&T en fut, une carte des vins abordables et une gamme de bières artisanales locales.
Une photo du restaurant ARC Restaurant
4.6
Exceptionnel(2010)
Prix : cher
• Non-specifiée • Coal Harbour
Réservée 21 fois aujourd'hui
ARC offers simply inspired, handcrafted fare in a relaxed setting. With its beautiful West Coast views, it’s the perfect place to partake of urban artisanal food created by our Executive Chef, Dana Hauser.The uniquely curved space is destined to be the spot you’ll come to meet with old friends and new. Enjoy the local in-season items on the daily fresh sheet, or gather at the Chef’s Bench. The bar features local craft beers, world-class wines and cocktails mixed to perfection. Life is complicated.Good food shouldn’t be.
Une photo du restaurant Botanist
4.8
Exceptionnel(2787)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Coal Harbour
Réservée 29 fois aujourd'hui
Une photo du restaurant Miku Restaurant
4.8
Exceptionnel(6624)
Prix : cher
• Japonaise • Coal Harbour
Réservée 131 fois aujourd'hui
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
Une photo du restaurant Hawksworth Restaurant
4.5
Génial(2900)
Prix : très cher
• Canadienne • Yaletown
Réservée 44 fois aujourd'hui
Une photo du restaurant Minami Restaurant
4.7
Exceptionnel(3419)
Prix : cher
• Japonaise • Yaletown
Réservée 36 fois aujourd'hui
Located in the vibrant neighborhood of Yaletown, Minami Restaurant delivers one of the most unique and innovative dining experiences to Vancouver. Minami follows the pioneering footsteps of sister restaurant, Miku for introducing the Aburi style or flame seared technique to Vancouver’s thriving sushi scene in 2008. Aburi sushi requires no soy sauce or wasabi, as the chefs create specialty sauces using non-traditional Japanese ingredients to complement the flavor properties of each variety of fish. From the kitchen, seasonal and regional ingredients are integrated into dishes to reflect the diversity of responsible food choices. Traditionally trained Japanese chefs are inspired by global flavors and cutting edge techniques to create a new style of cuisine. The culinary approach evokes passion and beauty, as each dish is artfully plated on custom-designed Arita Yaki plate ware, handpicked by owner, Seigo Nakamura.

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