Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Connecticut

Meilleurs restaurants qui valent le détour à Old Saybrook

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Essex
4.8
Exceptionnel(1002)
Prix : cher
• Américaine • Old Saybrook
Réservée 12 fois aujourd'hui
Set in the heart of downtown, across from the Katharine Hepburn Cultural Arts Center, the “new” Essex will continue to offer the progressive, modern, approachable cuisine that has made it a top restaurant in the region. Whether it’s a pre-theater dinner, a casual gathering with friends, or a tasting menu for a special evening, guests can gather at The Essex to create memories with family and friends while enjoying excellent cuisine. The Essex menu showcases modern American cuisine that draws inspiration from the land, sea and deep heritage of the Connecticut River Valley, using the freshest locally sourced products available from farm and sea. All will inspire an ever-changing menu of progressive interpretations of timeless dishes. "Voted Best New Restaurant in New England" Yankee Magazine "Best Restaurants in Connecticut" CT Magazine "Not to be Missed" Town & Country Magazine"Rising Chef Star" CT Mag
Une photo du restaurant Liv's Oyster Bar
4.8
Exceptionnel(2666)
Prix : cher
• Fruits de mer • Old Saybrook
Réservée 17 fois aujourd'hui
Ouvert en 2006, le Liv's Oyster Bar est rapidement devenu une destination de prédilection à Old Saybrook. Inspiré par sa fille Olivia et après des années d'expérience dans la restauration, le propriétaire John Brescio a souhaité accueillir les visiteurs à sa table familiale. Prendre un repas au Liv’s, que ce soit dans la salle principale, au bar ou sur la terrasse, est une expérience à partager entre amis et en famille, une fois l'été passé. Son cadre confortable et ses plats excellents font du Liv’s Oyster Bar d'Old Saybrook un endroit incontournable. The NY Times.
Une photo du restaurant The Griswold Inn
4.4
Génial(901)
Prix : cher
• Américaine • Essex
Réservée 13 fois aujourd'hui
The Griswold Inn is an inn and restaurant located in the historic seaport village of Essex. The Gris, as it is affectionately known, has been in continous operation since 1776.`Currently we are offering dine in, dine out, and Gris To Go! Inside, guests may enjoy dining in historic, art-filled rooms which exude character, charm and tradition. Seating for the alfresco experience is available on a first-come, first-served basis, with the exception of larger parties of 7 or more which may be made by calling 860.767.1776. The Inn boasts a wine list consistently recognized by Wine Spectator with the prestigious Award of Excellence; Food & Wine and Travel + Leisure have recently recognized the Inn's restaurant as "Connecticut's coziest" and it is included in Patricia Schulz's "1000 Places to See Before You Die". The Griswold Inn is also the recipient of Connecticut's Highest Award for Hospitality. The best of old and new meet here.
Une photo du restaurant Scotch Plains Tavern
4.3
Génial(703)
Prix : raisonnable
• Pub • Essex
If you’re looking for an authentic tavern cuisine and rustic ambiance, Scotch Plains Tavern is the place to be. Located minutes from Essex Steam Train, Rt. 9, and I-95, guests can kick back with a drink and some wings in our newly renovated upstairs bar, redesigned in a modern vintage industrial style while maintaining the original bar from Oliver’s Tavern. The bar, retrofitted for additional space, was originally built in 1913 for a bar in Chicago where Al Capone is rumored to have regularly tipped a glass.
Une photo du restaurant Chamard Vineyards, Farm Winery Bistro
4.7
Exceptionnel(2431)
Prix : cher
• Americaine Française • Clinton
Réservée 16 fois aujourd'hui
Fondée en 1983, l'exploitation viticole Chamard Vineyards est l'une des premières à avoir proposé des circuits œnologiques dans le Connecticut. Situé entre le détroit de Long Island et le fleuve Connecticut, le Chamard bénéficie d'un microclimat marin unique idéal pour la culture de cépages européens tels que le Chardonnay, le Riesling, le Gewürztraminer, le Cabernet Sauvignon, le Cabernet Franc, le Merlot et le Pinot Noir, lui permettant de produire d'excellents vins d'inspiration française sur la côte du Connecticut. Pour accompagner ses vins, la ferme du Chamard travaille en partenariat avec les cultivateurs et producteurs de la région pour proposer une cuisine gastronomique mettant à l'honneur l'agriculture locale.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable