• Réservation de tables avec bouteilles • Center City
Réservée 34 fois aujourd'hui
Global flavors and elevated cuisine define the restaurant's tasting menu experience set on the 59th floor of Four Seasons Hotel Philadelphia. Visit OpenTable to book your reservation.
Frame offers an intricately fused menu of flavors and influences in the form of a nostalgic late-night menu, seasonal dinner options, and smart craft cocktails. The alluring space encourages connection, encompassed by velvet-laced walls and intimate booth seating. Fueling new ideas surrounding the senses, Frame is best explored amongst friends through edgy food and drink choices.
Ce magnifique restaurant, qui est le premier dans son genre à Philadelphie, transporte ses clients vers les îles grecques avec une ambiance qui évoque la convivialité d'une maison méditerranéenne et un menu de spécialités authentiques, préparées simplement qui représentent le meilleur de la cuisine grecque. Le restaurant est spécialisé dans le poisson grillé entier qui est expédié des îles grecques, des berges du Maroc, de la Tunisie et du Portugal par avion. Les clients peuvent choisir parmi les vastes présentoirs du Estia & surveiller les chefs cuire leur poisson à la perfection sur un grill de charbon de bois dans la cuisine ouverte étincelante.
Midnight & The Wicked offers four unique spaces. Experience live music and one-of-a-kind mixology as you lose yourself at the glamor and excitement of the 1920s at Midnight Lounge, The Vault, and The Crimson Theater. Or, Indulge in the forbidden pleasures of a bygone era at The Wicked Nightclub (open Friday & Saturday at 10pm).As summer approaches, we’re excited to announce a more relaxed dress code to ensure you enjoy your time at Midnight and The Wicked in comfort and style. We want everyone to feel welcome and at ease while maintaining the high standards of our venue.PERMITTED: Clean jeans, shorts, t-shirts, sneakers and sandals.........NOT PERMITTED: Sweats, hoodies, sports jerseys, explicit clothing or large graphic t-shirts, crocs, work boots, flip flops, ball caps (Fedoras and other stylish hats are welcome)We hope this update makes it easier for you to enjoy your evenings with us. Thank you for your continued patronage, and we look forward to seeing you soon!
Aleksandar est le dernier ajout à la scène culinaire réputée de Rittenhouse Square. Nous nous inspirons des ingrédients de saison, des techniques culinaires créatives, ainsi que des traditions et saveurs de l’Europe ancestrale et moderne. Les chefs Montana Houston et Ja'mir Wimberly Cole apportent leurs perspectives uniques sur l’intersection entre la cuisine européenne contemporaine et l'abondance du nord-est. Avec des fenêtres du sol au plafond, des œuvres d'art originales de grande envergure et des finitions en bois chaleureuses, nous, chez Aleksandar, nous efforçons de marier l’authenticité du Vieux Monde avec une touche culinaire moderne. Aleksandar est une introduction accessible à différents coins de l’Europe, un lieu pour découvrir de nouvelles saveurs et de vieilles traditions. Les réservations sont fortement recommandées. Les clients sans réservation sont accueillis dans la mesure du possible. Nous sommes impatients de vous accueillir !
A one-of-a-kind, modern-day cabaret experience... Fabrika features a fresh and unique take on dinner and show!There are Tickets and Minimums that apply to each of our shows, please be sure to check our website for more info on each show's pricing! www.fabrikaphilly.comWe require a credit card for all reservations. Advance payment is required for parties of 7+, and all tickets must be purchase together. TICKETS ARE NON-REFUNDABLE. We charge a no show penalty for parties that do not honor reservations made in the amount of the ticket price for that show. Seating is based on your reservation time so the earlier your reservation, the closer to the stage you will be sat! Call us between the hours of 11:00 am-7:00 pm if you have any questions or need help booking!215-203-0202 or info@fabrikaphilly.com
Au Bar Bombon, la nourriture, c'est pour la vie. Tous les plats y sont faits avec des ingrédients végétaux, aucun produit d'origine animale n'est utilisé. Et puisque les tortillas maison font les meilleurs tacos, le restaurant les prépare à l'ancienne, comme jadis le faisait grand-maman.
¡Buen provecho!
Prestige by Vesper brings you a brand-new American/SoulFood fusion restaurant & tri-level nightclub/lounge to brunch, dine, vibe, and party.Brand new soul food dinner menu offered Tuesday - Sunday 10pm-2am. Full brunch menu is offered Saturdays and Sundays 12pm-5pm. Reservations are for 2.5 hours. Reservations through Open Table are for weekend brunch only at this time. Please contactFor Sunday Day Party & VIP Nightlife Bottle Service reservations, please reach out to our instagram page @prestige.phl or via telephone (267) 225-6855.Perfect location for brunch, dinner, and nightlife! In addition to our Main Room and SkyLounge, we have a Speakeasy, for a late night downtown vibe. Ages 21+ welcome.
Le Vedge est restaurant de légumes moderne où cuisinent les chefs Richard Landau et Kate Jacoby, anciennement de l'Horizons. Occupant le bâtiment historique de Tiger sur Locust Street, le Vedge propose des expériences culinaires élégantes et classiques, ainsi qu'un bar sophistiqué. Le menu consiste en une nouvelle approche de la cuisson des légumes, présentés dans plusieurs plats de taille moyenne. Par exemple, vous pourrez déguster des brageoles d'aubergine fumée, des betteraves jaunes en croûte de sel et des champignons maïtake grillés au feu de bois.
"Jamaica is not just the home of Reggae icon Bob Marley and a place where everything is IRIE. Jamaica is also known for having one of the most flavorful cuisines in the world. Our upscale-casual eatery and bar offers a truly authentic combination of the best that Jamaica has to offer through our music, culture - and of course, our amazing food. Our aim is to excite taste buds, create great vibe and leave our customers always wanting a repeat of their experience!"