Cet établissement permet la rencontre d’une cuisine traditionnelle du sud avec des plats régionaux en ayant le plus grand respect pour la qualité et les saveurs. Le menu est préparé avec des ingrédients locaux frais et des recettes secrètement conservées par la famille pour vous faire découvrir la cuisine du sud.
Des saveurs italiennes authentiques remplissent un espace moderne et spacieux, souligné par la peinture à la chaux, les briques blanches, les billots de boucherie blonds et les suspensions couleur argent. Une ancienne pelle à pizza datant des années 1850 est accrochée au mur, témoignant de l'engagement d'authenticité de l'Indaco. Le restaurant propose une sélection de cocktails artisanaux avec des classiques italiens tels que le Negroni et l'amaro à la pression, ainsi que des sodas italiens maison. Ce concept introduit la cuisine italienne traditionnelle sur la scène gastronomique florissante du quartier de l'Upper King. D'une superficie de 269 m², l'Indaco dispose de 100 couverts, bar et terrasse inclus.
Everything at The Establishment begins with well-sourced ingredients from sea and field. Through developing relationships with local farmers and fishermen, our ingredients will be consistently seasonal, fresh, and pure. Chef Elliott Howells' menu will always reflect a clean, focused, and balanced approach, delivering a selection of thoughtful and refined cuisine.Located in Charleston’s historic French Quarter a few blocks away from Rainbow Row, Charleston City Market, and Waterfront Park, The Establishment features an award-winning wine cellar, over 150 bourbon and whiskey offerings, and a lively bar scene complete with daily happy hour. We feature Live Music every Friday and Saturday starting at 8:00 PM, featuring multiple local artists performing an array of musical genres. Our private dining rooms are perfect for birthdays, anniversaries, graduations, or business meetings. We look forward to hosting you for a casual night out or an elevated dining experience.
The Peacock is an art deco-inspired setting with distinct spaces on each floor - spanning 12,000 sq ft. We offer something for everyone at any time of day. The main dining will be open from 11:30a.m. - 10 p.m. daily for lunch, and dinner (and stays open until 2 a.m. for cocktails). Our second-floor peacock lounge opens daily at 5 p.m. and stays open until 2 a.m. Also on the second floor, you will find V's our entertainment space where you can see a show or have a VIP experience dancing the night away. Finally, experience the splendor of a Charleston evening from our rooftop bar/lounge. We also offer three VIP areas for reservations on the roof (they seat 10-12 people and have private TVs). Come for a meal, watch a sunset or stay for a show whatever you choose you're sure to make it a habit!
• Américain Contemporaine • Centre ville Charleston
Réservée 17 fois aujourd'hui
Bourbon N' Bubbles is Charleston's chic Upper King destination where culinary artistry meets liquid luxury. Immerse yourself in a warm, lively atmosphere, perfect for a night out with friends or a romantic dinner. Under the expert guidance of Executive Chef Mike Watson, savor a delectable menu of elevated sharing plates and appetizers.Indulge in a curated selection of Champagne, bourbon, and handcrafted cocktails, expertly crafted to complement your dining experience. The cozy back bubbles bar offers an intimate setting to unwind and enjoy your favorite libations. Whether you're seeking a sophisticated dining experience or a lively night out, Bourbon N' Bubbles is the place to be.
Maison is a French Bistro located in downtown Charleston, SC. Our concept is food forward with bright, balanced beverages to compliment. Maison's cuisine is inspired by classic French fare recreated with a breath of modernity and local influence. Tradition meets au courant innovation. The space is intimate and paralleled with energy.
Le restaurant côté Quatre Diamants AAA Peninsula Grill est situé au coeur du quartier historique réputé de Charleston. Il a notamment été récompensé par Departures, Condé Nast Traveler, Food & Wine, The New York Times, Southern Living, Travel + Leisure et Wine Spectator pour la fraîcheur et la qualité de ses ingrédients d'origine locale et internationale.
Avec ses murs doublés en velours, dans des tons brillants couleur huître, les algues de mer tressées et le bois de cyprès local, la salle à manger bénéficie d'une somptueuse ambiance de petit restaurant nocturne. Le bar à champagne du Peninsula Grill propose un superbe espace intime avec une variété de champagnes uniques servis au verre et un délicieux menu de bar. La cour luxuriante, l'un des joyaux cachés de Charleston, bénéficie du cadre le plus romantique de la ville pour un souper en plein air.
Le Peninsula Grill est fier d'être un membre de Relais & Châteaux, qui regroupe des restaurants et des hôtels exclusifs dans des destinations romantiques du monde entier. Une tenue décontractée d'affaires est recommandée.
• De la ferme à la table • Centre ville Charleston
Réservée 9 fois aujourd'hui
From chef, cookbook author and PBS star, Vivian Howard, LENOIR reminds people that the South is a nuanced place with a storied history and disparate terrain that shapes us as well as our food traditions. Here we cook to perpetuate, honor and evolve the cuisine of the rural, agricultural South, and we back it up with hospitality that buys into the idea that food with a story tastes better. Named for Vivian’s home county in eastern North Carolina, LENOIR exalts the pillars of Southern hospitality and leaves people feeling like they are guests in our home rather than patrons in our restaurant.