Vous êtes cordialement invité à souper, à boire un verre et à être ébloui au Capital Grille. Dégustez un steak de renommée nationale (vieilli à sec et coupé à la main par le boucher du restaurant), des fruits de mer frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place tous les jours. Le tout est accompagné d'une carte des vins exceptionnelle, soigneusement préparée par le sommelier du restaurant, comptant plus de 350 bouteilles différentes de partout dans le monde. Faites l'expérience d'un service impeccable et courtois, dans une salle à manger confortable et raffinée, ou organisez un événement sans faille dans une salle à manger privée, aménagée avec un équipement audiovisuel à la fine pointe de la technologie. Une soirée mémorable ou un après-midi gastronomique vous attendent au Capital Grille.
Terra Gaucha is a classic Churrascaria (Brazilian Steakhouse) serving various of cuts of beef, lamb, pork, chicken, and seafood all expertly prepared and served by our Gaucho Chefs. The meats are served Rodizio style, meaning all of the grilled meats are presented and carved table-side from large skewers piping hot off the grill. To complement the succulent meats, we offer a large selection of cured meats and imported cheeses, fresh vegetables, and authentic Brazilian hot sides in our gourmet salad bar area. Located in the heart of downtown at the Stamford Town Center, Terra Gaucha brings the best of Gaucho cuisine and hospitality delivered with a guest-first approach.
Sally's Apizza is a popular pizzeria located in Stamford, Connecticut. It is the second location of the famous Sally's Apizza restaurant in New Haven, Connecticut. Sally's Apizza is known for its thin-crust pizza, which is cooked in a coal-fired oven and topped with fresh, high-quality ingredients. Sally's Apizza Stamford also offers a variety of Italian classics, including fried mozzarella, chicken parmesan, salads, calamari, and Calabrian chicken wings. The restaurant has a casual, family-friendly and lively atmosphere that is a favorite among locals and visitors alike.
Award-Winning Australian Cuisine in StamfordAt Flinders Lane Kitchen & Bar, we're passionate about bringing a taste of Australia to Connecticut. We've been recognized as one of the best restaurants in Stamford by the annual Gold Coast awards. Our mission is to provide a welcoming atmosphere that's perfect for any occasion. Whether you're enjoying a date night, a night out with friends, a work dinner, or a solo business trip, we offer delicious food, friendly service, and a fun vibe – all without the stuffiness of a fine dining establishment.Our versatile space caters to everyone, from couples to large groups. We want you to feel like family from the moment you step through our doors. Relax and enjoy conversation in our comfortable setting, or soak up the lively atmosphere. Lunchtime offers a selection of fresh seasonal salads and deli-inspired sandwiches.
The Hudson Social menu showcases the best of local food, bringing the highest quality seasonal ingredients to the table.Sophisticated crafted small plates, gourmet brick oven pizza knowledgeable service, vibrant atmosphere. The restaurant itself is sleek and modern with an inviting bar offering extensive wine list and creative cocktails and full menu.
Located in the heart of vibrant downtown Stamford, Divina offers modern Italian fare in a comfortably chic ambiance. Our creative menu is the perfect balance of classic and innovative styles. From homemade pasta, fresh seafood, and brick oven pizza to house specialties like tuna crudo, octopus, branzino, and chicken parmigiana.Our scratch kitchen is a hybrid of locally sourced and quality imported products prepared by our chef with the utmost attention and dedication. The crafted cocktails and boutique-style wine list are the perfect backdrop for your celebration.We pride ourselves in providing only the finest experience in any of our private or community rooms. You are formally invited to join us for a divine experience.A presto!The Divina Team
Ouvert à l'été 2016, le Prime - An American Kitchen & Bar est presque le reflet exact de son petit frère du même nom dans le détroit de Long Island, à Huntington dans l'État de New York. Les dernières tendances en matière de cuisine et de design sont réunies au Prime pour proposer aux convives les plus insatiables et les plus branchés un lieu de restauration de premier choix, quelle que soit leur humeur. Sous un même toit, divers menus combinent des favoris classiques agrémentés d'une touche moderne que vous savourerez dans un décor saisissant aux contrastes équilibrés. Les sélections à la carte comprennent des entrées, un bar à aliments crus favoris, des mizu sushis, des steaks et des côtelettes de qualité USDA, des plats terre et mer, ainsi que des desserts artisanaux. La carte des vins de 750 étiquettes se compose de cépages, de millésimes et de vignobles du monde entier.
Pendant les mois chauds, vous pourrez déguster des cocktails signatures en plein au bar Cabana du Prime, tout en admirant la vue sur les quais et l'embouchure de la rivière Rippowam qui se jette dans le détroit de Long Island.
The team at Bistro V (formerly known as Versailles) has been proud to serve the Greenwich community since 1994 at Méli-Mélo, but the story in town actually began in 1990 at the original Versailles café location a few doors up from our current location on Greenwich Avenue. The beloved Avenue has seen many changes over the years and when the current owner spotted the “for sale” sign posted on Versailles’ front door, nostalgia kicked in and could not let another Greenwich institution go! A facelift, a menu shift, and Versailles was reborn as Bistro V. Inspired by the classic bistro in France, the team at Bistro V is excited to share another cozy local hangout with their loyal patrons from Méli-Mélo and newcomers alike. Located in the heart of Greenwich, Bistro V is an all-day restaurant serving breakfast, lunch, dinner, and everyone’s favorite meal – weekend brunch.
Le menu typiquement américain du restaurant J House intègre les nombreuses influences du chef. Il utilise des ingrédients locaux autant que possible et adopte des pratiques durables. Les plats s'imprègnent de la merveilleuse odeur de feu de bois émanant de l'âtre, qu'il s'agisse de pains plats de saison, de légumes grillés, de poisson frais du marché, de poulets élevés en liberté ou de boeuf biologique. Tout est préparé dans la cuisine à aire ouverte. Des salades colorées, de réconfortants plats de pâtes et des produits artisanaux comme une sélection changeante de fromages complètent le menu. Nos plats vedettes incluent le carpaccio de fruits de mer, le tartare de boeuf épicé, les betteraves, artichauts et champignons sauvages grillés, la burrata artisanale, le saumon rouge grillé, la pizza à la saucisse de canard maison, les nouilles plates, le homard du Maine, le poulet biologique rôti et le steak de thon cuit saignant.